feliksik Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 świetne wieści, teraz tylko czekamy na relacje z domku Quote
MyrkurDagur Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 I ja do oczekiwania na wieści się przyłączam. Quote
betinka24 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Takie posiadam wieści: U Lotka wszytsko jest w porzadku, Pierwsza noc przespal na kanapie:) na razie jest zdystansowyany i przyglada sie otoczeniu. mieszka z 3 malymi psami, nie ma poki co miedzy nimi konfliktu Rodzina jest super, dom polozny gdzies w lesie, super warunki Ta dziewczyna która go wiozła do nowego domku mowi ze jak podjechala pod dom, to cała rodzina stala przy bramie i bardzo na niego czekali:) Quote
feliksik Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 super wieści - Lotku, oby było ci z nimi cudownie Quote
feliksik Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 :multi::multi::multi: to można już tytuł zmienić - super kanapowiec! a skąd się domek znalazł, bo w sumie tak niespodziewanie Quote
betinka24 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Dzieki ogłoszeniom na portalu Facebook. Niestety ja nie jestem założycielem wątku więc nie mogę zmienić jego tytułu :-( Quote
Alexandra29 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Skopiowane Jest szansa, aby nieznane dotąd sprawy bestialskiego traktowania zwierzat ujrzały światło dzienne. Mój znajomy pracuje w TVN. Własnie jest w trakcie kręcenia materiału o nieludzkich przejawach okrecieństwa wobec zwierząt. Jeśli znacie takie przypadki, macie jakies linki - np. tu z DOGO - wraz ze zdjęciami etc., które mogłyby stanowić podstawę do dalszego "drążenia sprawy" dajcie proszę znać. Sama nie jestem w stanie wszystkiego przejrzeć. Była sławna sprawa kobiety, która zakładała pseudoschroniska w małych miejscowościach, brała pieniądze od gmin, które potem nie byłe wydatkowane zgodnie z przeznaczeniem. Zwierzęta były głodzone, nie miały opieki weterynaryjnej, były chore, zagryzały się nawzajem. Czy ktoś może dać mi namiary na tę sprawę? Jaki jest jej finał? Proszę, roześlijecie info do znajomych. Może dzięki tej akcji, temu reportażowi, pomożemy jakimś zwierzakom? Podaję link do wątku,roześlijcie tą wiadomosć dalej.Myślę, że warto. http://www.dogomania.pl/threads/1440...4#post16197794 Quote
Recommended Posts