megi1 Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Czy ją jakieś ( tanie !!!) sposoby (góra 5 zł ) aby sierść psa była dłuższa co najmniej o 2 cm. ???????? jeżeli tak to jakie !!!!!!!!!!!!!!!! bardzo proszę o pomoc A może tran ??? jeśli tak to ile kapsółek na tydzień dla trzykilowego psa, a może jakieś inne sposoby ?, odżywki, szampony, siemie liane ?????? Prosze o sprawdzone sposoby ! Quote
carotina Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 sprawdzone sposoby :roll: za 5 zł? :o - ja też chętnie poznam 8) :lol: :lol: :lol: Quote
megi1 Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 No dobrze może troszke przesadziląm do 10 zł.... no w każdym razie tanie i jakieś naturalne to znaczy nie szkodliwe i takie które łatwo nabyć, lub można samemu stworzyć. Quote
carotina Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 jakiej rasy masz psa? yorka? ile on teraz ma? papilotujesz go? Quote
megi1 Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 jest to mieszanka ratlerka ma 27 cm wzrostu ma sierść o długości 2,5 cm, ma 13 miesięcy. Wystarczy ??? Quote
onka Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 myślę,że nie wystarczy mieszanka latrelka (nawet nie wiem jak napisać :roll: ) i chcesz aby pies maiał długa sierść? przeciez to jest uwarunkowane genetycznie a jesli masz na uwadze mieszankę pinczera miniaturowego,który ma wybitnie brak sierści -tzn bardzo krótką ciężko będzie ci "zapuścić" sierść u takiego psa neistety :-? Quote
Recommended Posts