Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko'].... i zrobiłam allegro - chciałaś dopisać :lol:

Musze spadać z kompa, bo mi kręgosłup uszami wychodzi pilnie kupię router jakbyś miała :eviltong: ale jak odpoczną gnaty zaraz się zabieram ;)

haha nie zrobiłam bo dopiero odzyskałam neta na moim kompie = znowu coś siadło i TZ siedział i naprawiał biedny - a ja biedna bo znowu będę musiała mu kolację zrobić :roflt:

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie chcę nic sugerować, ale on chyba to robi specjalnie, zebys mu co dzień kolacyjni robiła :lol:

rozważałam sabotaż :lol: ale za długo siedział przy naprawianiu - szybciej by sobie sam kolację zrobił :lol:

a teraz cicho bo będę tworzyć to allegro :lol: chyba, że masz jakiś fajny wstęp???????

Posted

Waszka - a o Hessi może lepiej zrobić aktualizacje - missieek pisała, że już jest lepiej, nie jest taka lękliwa. Szczególnie to o gryzieniu nie zachęca ;) i te nowe zdjecia są chyba lepsze ;)

Aaaa co to za glutek Tami?? Chudziutki ;(

Posted

zerduszko napisał(a):
Waszka - a o Hessi może lepiej zrobić aktualizacje - missieek pisała, że już jest lepiej, nie jest taka lękliwa. Szczególnie to o gryzieniu nie zachęca ;) i te nowe zdjecia są chyba lepsze ;)

Aaaa co to za glutek Tami?? Chudziutki ;(

wiem - o Hessi zmienię jutro bo dziś nie mam weny już, a Tami to nowy glutek - razem z mamusią przyjechał niedawno z Olkusza, mamusia będzie na nowym allegro zaraz

Posted

[quote name='malawaszka']wiem - o Hessi zmienię jutro bo dziś nie mam weny już, a Tami to nowy glutek - razem z mamusią przyjechał niedawno z Olkusza, mamusia będzie na nowym allegro zaraz
:mdleje:
Nie nadążam :shake:

Posted

zerduszko napisał(a):
:mdleje:
Nie nadążam :shake:

nie martw się - ja też nie :oops: a jeszcze teraz jak nie działa strona to masakra = robie to allegro już chyba drugą godzinę i tylko czekam aż mi prąd wyłączą albo coś... ale czekaj cierpliwie bo już bliżej niż dalej, mam nadzieję, że nie pominę żadnej psiny - będziesz sprawdzać i poprawki zgłaszać :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
OMG :mdleje: własnie miałam przerwę w prądzie!!!!! o dzięki opatrzności, że to nie było pół godziny temu :modla:

Fizia, a Uma to chyba jeszcze nie ma domu??

Po piwo :eviltong:

Posted

Therion napisał(a):
Malawaszka co to za dom dla Umy sie "kroi", tych psiakow tyle ,ze nie nadazam, do tego cos to dogo kiepsko mi dziala.

fajny domek się zapowiada - dziś Angela jedzie z Umą - młoda Mama z 4-latkiem - naprawdę fajne wrażenie w mailach - ja zaciskam :kciuki: w Krakowie

Posted

missieek napisał(a):
no i zostala :)
moze nowa Pani sie zaloguje i napisze wrazenia z pierwszych dni z pregusem

:Cool!::thumbs:
Ależ się cieszę :) Teraz czekaj na tel. w sprawie Beżowego ;)