Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polo jest psem bez wad, po prostu idealnym. Wiem, ze będzie jeszcze przez wiele lat pociechą i przyjacielem człowieka, który nie bacząc na siwy łepek pokocha go. Będzie mi smutno bardzo się rozstać.... ale
oddaje go w dobre ręce i wiem, że dziewczyny wybiora mu dom najlepszy na świecie. W piątek rano wyruszamy.

Posted

Polo trafił do schroniska rok temu, siedział pod jakims blokiem i trząsł się z zimna. Jak przywieźliśmy go do schroniska to płakał wniebogłosy, szczególnie nie lubił zamknięcia w klatce i odosobnienia. Po kastracji dołączył do suczek w podeszłym wieku, co bardzo mu odpowiadało i dopiero wtedy jakoś doszedł do siebie. Interesowało sie nim kilka osób ale jakos nie miał szczęścia do adopcji. Dziękuje Wszystkim, którzy pomogli go zabrać z azylu.

Posted

Jesteśmy już spakowani. Polo zabiera swoją ulubioną zabawkę w posagu. Jest psem na medal, musiał mieć kiedyś na prawdę dobry i kochajcy go dom. Nie ma osoby która widząc go po raz pierwszy nie byłaby nim zachwycona. Nikt nie wierzy jego metryce. Jest wesoły, pełen energii, bawi się swoim sznurkiem jak szczeniak.

Co się stało, że siedział pod tym blokiem i trząsł się z zimna? Nigdy się nie dowiemy.

Posted

grzecznosciowo korzystam z netu aby zameldowac, ze dojechalismy, POLO wszystkich zachwyca:loveu:. jest w domu tymczasowym, u Pani ktora adoptowala pieska z dogm od brazowej z Sopotu. Jak wroce to podam linka do watku tego pieska.

Posted

Tanitka- ale nie odbiera poczty, nie kradnie odzienia, nie bawi sie ze sprzetem domowym i nie strzyze kwietnikow? Tylko jedna malutka pizze?

Jak dla mnie nadal Polo jest w kategorii Zloty pies :loveu:

Posted

cioteczki zapraszam na bazarek, dla naszych [B]gliwickich staruszków[/B]

Nowe Kosmetyki

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13386592#post13386592"][COLOR=#000000]www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13386592#post13386592[/COLOR][/URL]

Posted

dziewczyny, nasza dogomaniaczka dzięki m.in której Polo rezyduje w Niemczech napisała dziś do mnie:
"
[FONT=Arial][FONT=Arial]Dzisiaj spotkalam na spacerze- calkiem przypadkowo Polo [/FONT][/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial] !!!![/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]No i tylko dobrze o Polo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Wczoraj córka Pani K. wziela go do siebie, a ona ma dwa malenkie kotki, no i Polus boi się kotow- uciekal przed nimi na kanape [/FONT][/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]A one tak bardzo chcialy go powąchać [/FONT][/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Jutro druga corka zabiera go nad Ren.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]I tylko miałyby ochote go spuścić z linki, ale to przeciez pies myśliwski, wiec nie wiadomo czy nie zacznie się rozglądać za zwierzyna (??) Jakie sa Twoje z nim doświadczenia? Biegal bez linki?[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Polo mnie poznal i cudownie się ucieszyl. Szarpal mnie za reke, przedelikatnie! ":loveu::loveu:[/FONT][/FONT]

Posted

Polo ma już dom!!!!:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: zostaje w domu który go przyjął na tymczas:cunao:

no bo kto by oddał takiego cudownego psa, no kto??:cool3: Polo mieszka sobie pod Dusseldorfem i ma w domu trzy osoby do kochania i jest jedyny do tej miłości!:lol:

Posted

super wiesci :multi::multi::multi:

tanitko a ja mam takie pytanko... jest w schronisku psiak z takim samym charakterem jak Polo, tak samo jak on się cieszy jak ma przy sobie człowieka... wypisz wymaluj Polaczek... tak po cichutku zamarzyłam, że może i dla niego znalazłoby się miejsce w Niemczech...

oto boksio

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT][/FONT]