Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piękny i taki radosny...że też ludzie kierują sie wyłącznie wiekiem,nie rozumiem:shake:
dołączam do grona rozgoryczonych,że nie są w stanie ofiarować mu domu...ech

Posted

dziewczyny jest przemiła Pani z Warszawy której Polo sie bardzo spodobał, miała wyzlice przez 17 lat. Chce pieska spokojnego, na dożycie. Mieszkanie w bloku. Podobno na podane numery nie może się do Was dodzwonić.
Prosze nie przepaścmy tej szansy!!!

Posted

tanitka napisał(a):
dziewczyny jest przemiła Pani z Warszawy której Polo sie bardzo spodobał, miała wyzlice przez 17 lat. Chce pieska spokojnego, na dożycie. Mieszkanie w bloku. Podobno na podane numery nie może się do Was dodzwonić.
Prosze nie przepaścmy tej szansy!!!

dzwoniłam do Pani, tatinko wysłałam Pw, proszę przeprowadz wizyte, Pani chce Polo jak najszybciej ponieważ ma urlop do końca tygodnia, szkoda że Aga nie rozmawiała z Panią bo ona najwiecej wie o Polo.

Aga Polo ma jakąś narośl z tego co pamietam, czy Ty wiesz co to jest??

Posted

włąsnie przeczytałam ze Agnieszka w 1 poście napisała ze Polo jest w schronisku od listopada 2008, a ja dostałam dzisiaj informacje ze od tego roku, mogła zajśc pomyłka i dostałam informacje odnośnie tego drugiego wyżełka 4 letniego... hmm ale nawet jak jest od listopada zeszłego roku to tym bardziej jest wykastrowany ;)

Posted

też czekałam z nadzieją.ale wydanie do niewłaściwego domu może się zemścić na psie w przyszłości
(p-szam że się przemądrzam)
kto jak kto ale niejaka T.ma doświadczenie;)

Posted

Byłam dziś z Polo na spacerze. Stwierdzam, że to wyjątkowo pogodny psiak :) Widać, że spacery sprawiają mu wiele radości. Zwróciłam uwagę, czy ta "narośl" jakoś przeszkadza mu w chodzeniu. Absolutnie nie. Polo dziś nawet wyrywał do przodu na smyczy :) Gdyby określać wiek Polo po zachowaniu to dałabym mu góra 5-6 lat ;)