iwona213 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 kochana Tanitko ja ide o zakład że go nie oddasz :loveu::loveu::loveu: Quote
Katcherine Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Tanisia- On jest cudowny :loveu: Wyglaskaj noska. A jak sobie radzicie w niepogode? Quote
tanitka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Polo jest psem bez wad, po prostu idealnym. Wiem, ze będzie jeszcze przez wiele lat pociechą i przyjacielem człowieka, który nie bacząc na siwy łepek pokocha go. Będzie mi smutno bardzo się rozstać.... ale oddaje go w dobre ręce i wiem, że dziewczyny wybiora mu dom najlepszy na świecie. W piątek rano wyruszamy. Quote
Livka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Pozdrowienia dla Pola i jego tymczasowej opiekunki :loveu::bye: Quote
jetek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Polo trafił do schroniska rok temu, siedział pod jakims blokiem i trząsł się z zimna. Jak przywieźliśmy go do schroniska to płakał wniebogłosy, szczególnie nie lubił zamknięcia w klatce i odosobnienia. Po kastracji dołączył do suczek w podeszłym wieku, co bardzo mu odpowiadało i dopiero wtedy jakoś doszedł do siebie. Interesowało sie nim kilka osób ale jakos nie miał szczęścia do adopcji. Dziękuje Wszystkim, którzy pomogli go zabrać z azylu. Quote
tanitka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Jesteśmy już spakowani. Polo zabiera swoją ulubioną zabawkę w posagu. Jest psem na medal, musiał mieć kiedyś na prawdę dobry i kochajcy go dom. Nie ma osoby która widząc go po raz pierwszy nie byłaby nim zachwycona. Nikt nie wierzy jego metryce. Jest wesoły, pełen energii, bawi się swoim sznurkiem jak szczeniak. Co się stało, że siedział pod tym blokiem i trząsł się z zimna? Nigdy się nie dowiemy. Quote
Livka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Życzymy szczęśliwej podróży:loveu::loveu::loveu: Quote
tanitka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 grzecznosciowo korzystam z netu aby zameldowac, ze dojechalismy, POLO wszystkich zachwyca:loveu:. jest w domu tymczasowym, u Pani ktora adoptowala pieska z dogm od brazowej z Sopotu. Jak wroce to podam linka do watku tego pieska. Quote
Livka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 :cool3:Polo robi zagraniczną karierę:loveu: Quote
tanitka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 tu jest wątek Kubusia z Sopotu, który był adoptowany przez Panią, u której jest teraz POlo na DT http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77326&page=12 zdjecia z Niemiec Quote
agata51 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ależ ty przystojny jesteś, Poliku! I te łapy - taaaaaakie długachne! :loveu: Quote
Livka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jaki to dumny pies :lol: szczególnie na tej pierwszej fotce;) Quote
tanitka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Polo już napsocił;), po cichaczu poszedł do kuchni i zjadł pizzę:evil_lol: Quote
Katcherine Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Tanitka- ale nie odbiera poczty, nie kradnie odzienia, nie bawi sie ze sprzetem domowym i nie strzyze kwietnikow? Tylko jedna malutka pizze? Jak dla mnie nadal Polo jest w kategorii Zloty pies :loveu: Quote
Brysio Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 cioteczki zapraszam na bazarek, dla naszych [B]gliwickich staruszków[/B] Nowe Kosmetyki [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13386592#post13386592"][COLOR=#000000]www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13386592#post13386592[/COLOR][/URL] Quote
tanitka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 dziewczyny, nasza dogomaniaczka dzięki m.in której Polo rezyduje w Niemczech napisała dziś do mnie: " [FONT=Arial][FONT=Arial]Dzisiaj spotkalam na spacerze- calkiem przypadkowo Polo [/FONT][/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial] !!!![/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]No i tylko dobrze o Polo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Wczoraj córka Pani K. wziela go do siebie, a ona ma dwa malenkie kotki, no i Polus boi się kotow- uciekal przed nimi na kanape [/FONT][/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]A one tak bardzo chcialy go powąchać [/FONT][/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Jutro druga corka zabiera go nad Ren.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]I tylko miałyby ochote go spuścić z linki, ale to przeciez pies myśliwski, wiec nie wiadomo czy nie zacznie się rozglądać za zwierzyna (??) Jakie sa Twoje z nim doświadczenia? Biegal bez linki?[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Polo mnie poznal i cudownie się ucieszyl. Szarpal mnie za reke, przedelikatnie! ":loveu::loveu:[/FONT][/FONT] Quote
tanitka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Polo ma już dom!!!!:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: zostaje w domu który go przyjął na tymczas:cunao: no bo kto by oddał takiego cudownego psa, no kto??:cool3: Polo mieszka sobie pod Dusseldorfem i ma w domu trzy osoby do kochania i jest jedyny do tej miłości!:lol: Quote
Livka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 oj , jakie super wieści :loveu::loveu: Polo kochany żyj długo i szczęśliwie:lol: Quote
iwona213 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 super wiesci :multi::multi::multi: tanitko a ja mam takie pytanko... jest w schronisku psiak z takim samym charakterem jak Polo, tak samo jak on się cieszy jak ma przy sobie człowieka... wypisz wymaluj Polaczek... tak po cichutku zamarzyłam, że może i dla niego znalazłoby się miejsce w Niemczech... oto boksio [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts