rallyart Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 czy ktos ma informacje jakie zostaly zgloszone goncze polskie na jutrzejsza wystawe warszawska? Quote
Lukasz & HEM Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Hmmm. Jeżeli masz na myśli warszawską międzynarodową, to ona jest ale dopiero w następny piątek (08-10.04). Quote
rallyart Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 ups! oczywiscie chodzilo mi o ta wystawe 8 kwietnia do lukasza p.s. ale jestem dzis zakrecona, tak jak z tym monitorem:))) Quote
Lukasz & HEM Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Tłumaczą Cię tylko dwa fakty - wiosna za oknem - sobotni spacer gończych :Dog_run: (no może nawet jest trzeci ;) ) - jutrzejsze spotkanko na rozgrzewkę przed sobotą :cooldevi: Quote
urszulaizula Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 jej - toz to juz za chwile ten wyczekiwany spacer.... My sie wybieramy - o ile trafimy od przystanku ;) Nutka bedzie gopodynia, domyslam sie ze bedzie i Gona (ze "Starszym Bratem"?) I kto jeszcze? Niecierpliwie i serdecznie pozdrawiam(y) Urszula (iZula) Quote
rallyart Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 juz za chwileczke juz za momencik....:) a oragnizatorka jestem tylko w polowie albo nawet i mniej, ta druga osoba do gosia gnoinska!!! ona odwalila kawal dobrej roboty! :D Quote
anabelka Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 urszulaizula napisał(a):Nutka bedzie gopodynia, domyslam sie ze bedzie i Gona (ze "Starszym Bratem"?) Czy to ta Gona, która wcześniej mieszkała z Marta?? Fajnie, że ma "Starszego Brata" o zbliżonym temperamencie :D Pozdrowienia Quote
bea100 Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 A czy ktoś zna stawkę ogarków (i może podać) :modla: Quote
rallyart Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 poniewaz w tremecie bylo ze jest to spacer gonczych to ogarkow bedzie niewiele a dokladniej prawdopodobnie 2 ale oczywsicie serdecznie zapraszamy!!!!! Quote
bea100 Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 rallyart napisał(a):poniewaz w tremecie bylo ze jest to spacer gonczych to ogarkow bedzie niewiele a dokladniej prawdopodobnie 2 ale oczywsicie serdecznie zapraszamy!!!!! Temat brzmi: ,,Gończe na wystawie warszawskiej" (hmmm o jakim ,,spacerze gończych" piszesz?) Quote
rallyart Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 aaaa... jutro bedzie duzy spacer gonczych polskich w warszawie i to wlasnie lukasz z ula mieli na mysli piszac o spacerze a ja myslalam, ze ty tez na ten temat piszesz :D no bo widzisz tak troche zeszlismy z temetu :D :D :D :D :D Quote
pasz Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Oto stawka ogarów na Warszawę: :D BAJAN-ROTTI Poszły w Las RÓG Nadburzańskie Granie GRAJEK Olfactus LORD ze Stadniny Cisowiec DYMEK Grające Trawy MARUCHA z Ostrego Boru MERDEK z Ostrego Boru PAŁASZ z Południowej Kniei POGWAR Stary Sad ŚWITUN Goniwiatr TROP Olfactus ŚMIAŁEK Goniwiatr GAWĘDA Olfactus KAJA Kraina Daniela LEGENDA z Matecznika Ogara OKAZJA z Południowej Kniei OSA z Południowej Kniei MELODIA z Ostrego Boru OKSANA z Ostrego Boru SPRAWKA Goniwiatr KODA ze Stadniny Cisowiec OFIKLEJDA z Południowej Kniei BASETLA Olfactus KLARA z Gończaków zaraz zamieszczę gończe... Quote
rallyart Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 o super! no i troszke ogorkow bedzie, fajnie!!! ja z nucia sie nie wybieramy ale jak uda mi sie wyjsc z pracy wczesniej to przyjde poogladac Quote
puz Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 no konkurenacja bratku spora ale ze strony ziomków :lol: Quote
pasz Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 ...a teraz gończe.... BOROWY Herbu Węszynos HOSPODAR Wędrowiec do Świtu LAS-ER Olfactus TRAPER od Gajowego Maruchy AMBER z Doliny Bystrej BARY RUŚ nad Łyną FIOLET Pasja i Temperament FOLIK Laufer Polski HAJDUK Goniec Pomorski ŁOWIEC Kłusująca Sfora NEFRYT Gończy Świat TROP od Gajowego Maruchy ZEW Wilczy Pazur NEMROD Kłusujaca Sfora SIM z Warmińskich Szczekaczy ARGO Gończy Raj BASZKIR Olfactus RELAKS Hulaj Dusza PHARA Kłusująca Sfora PSOTA Kłusująca Sfora BRANKA Herbu Węszynos HORPYNA Wędrowiec do Świtu LOTKA Olfactus GEZA KARA z Doliny Łodyni ŁAJA Inny Świat TRATA od Gajowego Maruchy TREMA od Gajowego Maruchy ALMA z Doliny Bystrej FOTKA Pasja i Temperament FRAJDA Goniec Pomorski JAWA Goniec Pomorski NUTKA Kłusująca Sfora RAJKA z Ignacówki REBEKA z Ignacówki ROZMARYNKA z Ignacówki AURA Prima Goniec BUCHTA Czarnowski Trop BYSTRA Olfactus ERA Goniec Pomorski Quote
bea100 Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Pasz: czy jestes pewna, że imię ogarka brzmi: DYMEK Grąjace trawy? Dunia miała tylko jednego brata ( a same siostry) a imię jego brzmi: DUMNY :o Miot w hodowli Grające trawy był jeden jedyny ( z tego co wiem). Napisz mi czy ,,Dymek" jest w otwartej? Jeśli to Dumny to on do tej pory nie był wystawiany i tym bardziej to mnie interesuje 8) Quote
pasz Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 BEA tak jest w katalogu który skopiowałam ze Związku.. Sprawdziłam też w katalogu z miotami i jest tam on wymieniony w miocie Duni. Miot Duni to: DOMBEK DUMNY DYMEK DRUMLA DUMKA DUNIA Pozdrawiam :D Quote
bea100 Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 puz napisał(a)::lol: a moze miała Dunia samych braci Taaa i sama jest zapewne tez ciężarnym samcem :lol: ...Prima Aprilis :lol: Quote
Recommended Posts