Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehehe no jakoś tak wypadło ;D Filon też się cieszy z nowego domku ... pierwsze 2 adopcje i od razu takie sukcesy ;p sczęście początkującego chyba ;D

A jak tam Fadzioch ? Czytałam na gg że go zmordowałaś ;D;D;D poproszę o więcej szczegółów no i nowe fociaki :D:D:D:D:D

A co do rzęs ... moja latem miała krótkie, ale zimą jak długaśne futerko to chyba z 5 cm miała ;D

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
hehehe no jakoś tak wypadło ;D Filon też się cieszy z nowego domku ... pierwsze 2 adopcje i od razu takie sukcesy ;p sczęście początkującego chyba ;D

A jak tam Fadzioch ? Czytałam na gg że go zmordowałaś ;D;D;D poproszę o więcej szczegółów no i nowe fociaki :D:D:D:D:D

A co do rzęs ... moja latem miała krótkie, ale zimą jak długaśne futerko to chyba z 5 cm miała ;D

Witam:p

Fadzioszka odpukać dobrze,jak zwykle łobuzuje i szaleje i nigdy sie nie meczy:evil_lol:Chociaż ostatnio wziełam Go na taki długi spacer do lasu i cały czas biegalismy bez odpoczynku...po około 2 godz.wrócilismy do domu i Fadzioch padł w dosłownym znaczeniu tego słowa:multi:

Apropo rzęs to rzęsy Fada nie maja nawet 1 cm:razz: Ale i tak bardzo przystojny chłopak z niego:loveu:

Na dniach postaram się o jakieś foteczki Fadzioszka:p

pozdrawiam

Posted

nasza kochana śliczna mordka:loveu:prawda,że jest cudny?:loveu:

Wszyscy kochamy Go przestraszliwie:)

Fadzioch jest zawsze tam gdzie dzieci nawet na motor wskoczył:evil_lol:

Posted

Fadzioszek ;D
Morduchna moja ;D całus w nochala :*

jeju ... to już 2 miesiące minęły ? ale ten czas szybko leci ;D;D;D

ode mnie w prezencie na 2 miesięcznice :D BANERKI ;D

KSIĄŻĘ Z POŚCIELI:

POTWÓR Z BAGIEN:

I TAKI ZWYKŁY:

PODLINKOWANE ;)

Posted

Dziękujemy ślicznie za banerki są śuuuper:cool2:

Dokładnie to juz dwa miesiące jak Fado jest z nami zleciało jak nic,chociaż wydaje mi sie,że jest z nami od zawsze :p

Chętnie wziełabym mu jakaś śliczna spanielke żeby miał sie z kim bawic,ale wątpie żeby udało mi sie namówic resztę rodziny na drugiego psa:razz:(chodzi głownie o rodziców bo mieszkamy z nimi ) bo męza bym jakoś udobruchała:evil_lol:

Mam nadzieje,że koleżanka która zrobiła mi wcześniejszy banerek sie nie pogniewa,że zmieniłam? Będe używała na zmiane bo wszystkie są suuuper:)

Posted

Jakie piékne banerki! Mnie najbardziej podobajá sié te lózkowe- obrazona minka na poduszce :eviltong: Ale pozostale 2 tez piékne. Moze zmieniaj je- kazdy z 3 co tydzien, po kolei :cool3:

A rzésy- urosná mu, chyba ze je szybko straci w zabawie- wytrze.

Posted

[quote name='bianka19']Cześć Wam :loveu:;)
Czekam na new photos.:cool3:[/quote]

Witamy,witamy:p

Postaram sie na dniach wrzucić jakieś focie;)

No i dziękujemy za odwiedzinki:loveu:

Posted

[quote name='agus5839']Witamy,witamy:p

Postaram sie na dniach wrzucić jakieś focie;)

No i dziękujemy za odwiedzinki:loveu:[/quote]
To postaraj się o jakieś zdjęcia , jak najszybciej , bo już się doczekać nie mogę:p A za odwiedzinki to spoko , bo to moja robota , żeby odwiedzać innych :loveu:

Posted

Witam:p

Wstawie kilka fotek z ostatniego spaceru do lasu,ale nie są zaciekawe ponieważ byłam sama z dziećmi i nie miałam jak za bardzo robić fotek musiałam raczej skupic sie na pilnowaniu i dzieci i Fadziocha:cool3:
Ake obiecuje,że na dniach postaram sie o lepsze;)

A i dziękujemy wszystkim kórzy nas odwiedzają:p

Fado wykąpany po spacerku:p

Wiem,że te fotki to żadna rewelacja ale narazie musze was zadowolic tym;)

Posted

[quote name='Malwi']Fadzioch moczymorda :loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

To fakt straszna z niego moczymorda :loveu:jak zobaczy jakąkolwiek wode czy to nad jeziorem czy to w kałuży odrazu jest cały mokry:evil_lol:
Ale najbardziej lubi sie tarzać w błocie :shake:wtedy jest najszczęśliwszy:loveu: