Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

oj naczekaliśmy się za zdjęciami naczekaliśmy .... i nie rozumiem co znaczy zdanie

Mam nadzieje,że na jakis czas starczy
:diabloti: my chcemy zdjęcia jak najczęściej :D a nie co jakiś czas :diabloti:
A i możemy sie pochwalić ze mineło juz pół roku jak Fado jest z nami)

o matko ... to już pół roku minęło ? jak ten czas leci :O:O:O

mam pytanie ... na stronie schroniska planujemy założyć dział pt. "wiadomości od szczęściarzy" chciałabym się spytać czy mogę wrzucić tam zdjęcia "potwora z bagien "? jeśli tak to czy mogłabyś napisać takie małe streszczenie tych 6 miesięcy ?

Posted

[quote name='Malwi']oj naczekaliśmy się za zdjęciami naczekaliśmy .... i nie rozumiem co znaczy zdanie :diabloti: my chcemy zdjęcia jak najczęściej :D a nie co jakiś czas :diabloti:

o matko ... to już pół roku minęło ? jak ten czas leci :O:O:O

mam pytanie ... na stronie schroniska planujemy założyć dział pt. "wiadomości od szczęściarzy" chciałabym się spytać czy mogę wrzucić tam zdjęcia "potwora z bagien "? jeśli tak to czy mogłabyś napisać takie małe streszczenie tych 6 miesięcy ?[/QUOTE]

hey:p "Na jakiś czas" muszą starczyć po0niewaz nie mam czasu na robienie nowych fotek a juz tym bardziej na siedzenie an Dogomania:shake: Ciągle praca ,szkoła,dzieci ,mąz, Fado a dla siebie to juz zupełnie nie mam czasu.Aby do wakacji wtedy bede miala troche wiecej czasu i nadrobie Dogomanie:p

A co do Twojego pytania w sprawie fotek Fadusia to wiesz przecież ze możesz i nawet nie musisz się pytać.Jak znajde chwilke to skrobne coś,ale nie obiecuje kiedy jak juz wspomnialam kiepsko u mnie z czasem:shake: mizianko od Fadusia

Posted

dzięki wielkie ;) na razie zbiorę z wątku info, ale przydały by się świeże "Fadowe Opowieści". Spokojnie nie popędzam :D jak będziesz miała czas to szrajbnij co nie co nie musi być długie. Dział jeszcze w planach - na razie zbieramy materiały :) jak tylko się pojawi na stronie dam znać :D

• 3 months later...
Posted

Hey:)
Fadzioch miewa się całkiem dobrze jak zwykle psoci i rozrabia :) Ale mam problem z jego sierścia zrobiła się taka pudlowata...:cool3:Myślałam,że to jeszcze "zimowa" sierść wiec codziennie po kilka razy Go wyczesywałam,ale nic!W końcu miesiąc temu poszłam z nim do fryzjera no i po obcięciu wyglądał znów cudnie :pWróciła ta piękna lśniąca sierść no i fryzjerka pozbyła się tych śmiesznych jak to nazwała "wąsów" na policzkach. Ale teraz znów jego sierść robi sie taka jakaś pudlowata i "wąsy" na policzkach odrastają:shake: I włąśnie po to weszłam dzisiaj na Dogo żeby sie czegoś o tym dowiedzieć i znalazłam wątek na którym jest napisany podobny przypadek i podobno tak dzieje sie po kastracji. Nie ulega watpliwościom,że Fadzioch dalej jest piękny;),ale chciałabym żeby sięrść była taka jak kidyś!:p A tak po za tym troszkę mu się przytyło :razz:...i teraz staramy się to spalić;) Postaram się na dniach wrzucić jakieś fotki Fadziocha to zobaczysz jak wygląda,mimo wszystko dalej jest prześliczny:lol:

Posted

cudny grubasek :loveu:

moja też miała takie wąsy przez pewien czas jak była młodziutka jeszcze - wyglądała jakby w paszczy miała piórko :D

Posted

nie no, piékny nadal, ale powazniej wygláda z tá grzyweczká podciétá.

powiem szczerze ze te wásiki na policzkach sá przesliczne i tylko dodajá psu uroku- nie obcinaj mu ich plz! moja nie ma wásików i bardzo nad tym bolejé, ale za to zapuszczam jej grzywké, bo po obciéciu wygládala jak chlopiec z odzdzialu hitler junge ;/ Fado ma teraz podobná ;pppp

Posted

Mi osobiście bardziej podoba się bez wąsów:p Choć nie twierdze,że z wąsami mi się nie podoba:cool3: Na całym "spanielowym świecie" nie ma ładniejszego z wąsami czy bez:loveu:

Posted

Malwi napisał(a):
cudny grubasek :loveu:

moja też miała takie wąsy przez pewien czas jak była młodziutka jeszcze - wyglądała jakby w paszczy miała piórko :D

A no grubasek:p Mam nadzieje,że już w końcu zrobi się ciepło i będzie większy zapał na długie spacery...łatwiej zgubi zbędne kilogramy:evil_lol:

A mocno widać,że przytył?:lol:Bo jak Go ważyłam to wychodzi,że przytył tylko kilogram,może to przez ta sierść tak wygląda? Przed fryzjerem wyglądał jak misio ,a po fryzjerze to taka chudzinka się zrobiła.A teraz jak odrasta sierść znów wyglada jakoś tak misiowato:evil_lol: