agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Gratuluję 3 wspólnych miesięcy i życzę duuuużo jeszcze wspólnie spędzonego czasu :) http://img88.imageshack.us/img88/2476/p9120004.jpg jaką śliczną małą pancię ma Fado :loveu: Quote
Magda&Bloom Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 rozrabiaki :p 3 miesiące :crazyeye:, ale ten czas leci :eviltong: pozdrawiam Quote
agus5839 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Witamy sie i dziekujemy wszystkim za odwiedzinki:lol: Quote
agus5839 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Kto mi powie co sie stało z naszym banerkiem???:placz: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 agus5839 napisał(a):Kto mi powie co sie stało z naszym banerkiem???:placz: Coś faktycznie się z nim stało :evil_lol: A nie poprawiałaś czegoś, może kod masz źle wpisany? :hmmmm: Quote
Kashdog Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='agus5839']Kto mi powie co sie stało z naszym banerkiem???:placz:[/QUOTE] Bannerek jest widoczny :cool1::evil_lol: Trochę spóźnione, ale Gratuluje Waszych 3 miesięcy spędzonych razem :multi: Quote
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jak to szybko leci :crazyeye: Już 3 miechy ! ;) Gratuluję :loveu: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy się :lol: Coś Was długo nie ma :roll: Quote
Nikola & Tina Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jaki piękny pies i te imię dla niego podoba mi się też chciałam nazwać tak mojego Spanielka ale jest to suczka i nazywa się Tina przy okazji Zapraszamy. Słodki i Kochany Diabełek. Tina Moje Złote Miłość - Strona 3 - Dogomania Forum Quote
oliwienka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ńo właśnie jakoś Fadziocha nie widać! Quote
Malwi Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 nooooooooooooooooooooooooooooo ... w końcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... FADZIOCHA !!!! mordo ty moja , czemu ty mi się nie przypomniałeś.... przez to nowe dogo straciłam połowe subskrypcji, w tym FADZIOCHA mojego pięknego :D:D:D musiałam przebrnąć przez wszystkie nieczytane strony :D:D:D:D http://img269.imageshack.us/img269/6801/p9060004u.jpg - Śpiący Księżulek :D:D:D jak tam idzie karmienie lepiej już ? Quote
agus5839 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Hey! Witamy :)nas tez tu kupe czasu nie było ...i wchodze patrze a tu szok nowe Dogo -masakra nie moge ogarnac A w dodatku wius zaatakował moje gg i potraciłam wszystkie kontakty więc nawet nie mam Twojego numeru gg:(!!! Fadziocha dobrze,jak zawsze straszny łobuz z niego ale pozatym kochany jest przestraszliwie.Z jedzeniem troszke lepiej ale duzej poprawy nie ma bo ja wrocilam do pracy a rodzice zamiast przestrzegać zasad to go rozpieszczaja jeszce bardziej.Niedłuugo wkleje kilka fot naszej złotej mordy tylko musze sie zebrać i znależć troche czasu na to i na ogarnięcie Dogo. Narazie mizianko od Fada Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 widziałam że zniknęła twoja lista, ale się odywałam do Ciebie ... widocznie nie doszło ... ehhh .. odwzajemnij mizianko ;) Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Hej, hej :p No i znowu Was wywiało :mad: Quote
Malwi Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Agus!!! my tu na świąteczne zdjęcia pod choinką czekamy xD Quote
akira Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem .•*. spłynie na Ciebie, .•*. a los nigdy nie zostawi .•*..•*. Cię w potrzebie. .•*..•*. _¸.•*´¨)_________..*._____¸.•*. ___¸.•*._______.$____¸.•´¸.•*) ¸.•´¸.•*)______$_.$__.*.¸¸.•*´* *.¸¸.•*´*_____.$__$____....*. ___...*.______$____$_____.$ ____ $_____.$$$$$$$$$$__$__$ ___$__$______$____$___$____$ __$____$_____$$$$$$__$______$ _$______$____$___ $_$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$___$$$$$$___$____$ __$____$_____$____$___$$$$$$ __$$$$$$_____$$$$$$___$____$ __$____$_______$$_¸.•*_$$$$$$ __$$$$$$_______¸.•*´¨)_$____$ __$____$_____¸.•¸.•.*.)__$$$$$$ __$$$$$$______*.¸¸..•*´*__.$$ ____$$_¸.•*´¨)____¸.•*´¨)__$$ ____$$___¸.•*___¸.•*______¸.•* ____$$¸.•´.•.*.)___¸.•´¸.•.*.)¸.•´.•.* ____$$*¸..•*,.*__*.¸¸..•*´*_*_ ____$$...*.._______..*.._..*.¸¸.. Upojnego Sylwestra .•*. oraz pomyślności i szczęścia .•*. w "Nowym Roku 2010".* Quote
agus5839 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Hey wszystkim :p U Fadziochowej mordy wszystko wporzadku,jak zawsze łobuzuje:evil_lol: Nie mam tylko kiedy usiąśc na dogo,ale zapewniam,że Fadziocha ma się dobrze. Za kilka dni minie pół roku jak nasz Fadziocha jest u nas na tą okazje wkleje napewno jakieś fotki:lol: Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mizianko od Fadusia Quote
Malwi Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 nooo ... a juz wczoraj zaczynalam sie martwic co tu taka cisza ... przywołałam was moimi myślami :D :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]To czekamy na fotki :cool3:[/FONT] Quote
Recommended Posts