LadyBell Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 oh dobrze że się Borysku przypomniałeś. Żadnych wieści o adopcji? nikt się nie deklarował?? Może by zrobić mu kolejne ogłoszenia, bo tamte pewnie w większości wygasły..? Quote
obraczus87 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ppraszam za offa: prosze pomozcie. kazde 5-10 zl na wage zlota http://www.dogomania.pl/forum/f1161/zora-od-dr-k-ma-szanse-na-dt-brak-deklar-pomocy-146608/#post12976832 Quote
asiaf1 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 LadyBell napisał(a):oh dobrze że się Borysku przypomniałeś. Żadnych wieści o adopcji? nikt się nie deklarował?? Może by zrobić mu kolejne ogłoszenia, bo tamte pewnie w większości wygasły..? ogłoszeń nigdy dość, stale jest na allegro i w miarę możliwoścui czasowych Beatki na innych portalach Quote
asiaf1 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Borysek uwielbia podróżować samochodem Quote
jola_li Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Cudny Pieseczku, kiedy wreszcie trafisz do swojego domu... Najlepiej, żeby to był dom Podróżnika ;-)! Choćby tylko weekendowego ;-). Quote
Lulka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 sliczny i niewielki czy ktos pomoze z ogloszeniami? Quote
jola_li Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nigdy nie robiłam, ale jak nikt nie będzie mógł to w drugiej połowie przyszłego tygodnia pokombinuję ;-). Pojutrze wyjeżdżam. Quote
asiaf1 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Prosimy o pomoc w rozwieszaniu ogłoszeń o zaginionej Mili!!! http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginela-rajszew-jablonna-legionowo-ndm-chotomow-bialoleka-pomocy-148402/ Quote
jola_li Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 jola_li napisał(a):Nigdy nie robiłam, ale jak nikt nie będzie mógł to w drugiej połowie przyszłego tygodnia pokombinuję ;-). Jutro się biorę za ogłoszenia :-)! Quote
jola_li Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Właśnie się wzięłam za ogłoszenia :-). Asiu, jaki kontakt mam podać (mail i telefon)? W pierwszym poście jest tylko mail, ale telefon też by się przydał, można? Quote
Lulka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 super:p podaje numer do ogloszen: 601 92-56-96 dzieki :loveu: Quote
jola_li Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ufff, pierwsze koty za płoty :-)... Parę razy podałam adres Asi i (czasem) okazywało się, że dostanie Ona maila aktywującego - Asiu, nie zdziw się, tylko aktywuj ;-)! Teraz już podaję swojego maila i będę sama aktywować. A że adresów stron ogłoszeniowych zebrałam sporo, więc dokończę najpewniej już jutro ;-). Quote
asiaf1 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Jolu, dziękuję bardzo to co przyszło to juz aktywowałam :-) Quote
jola_li Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ciężko idzie mój debiut, ale powoli wstawiam kolejne ogłoszenia ;-). Problem mam taki, że na wielu stronach jak próbuję wstawić zdjęcie to zamyka mi się internet i wszystko trzeba zaczynać od początku. Nie mam pojęcia dlaczego... W paru przypadkach pomogło jak zaczęłam nie od treści ogłoszenia, a od zdjęcia. Poza tym przed wstawieniem rzucam okiem na regulamin - czasami po przeczytaniu rezygnuję ze wstawiania ;-). Ale to takie przecieranie szlaków - następnym razem będzie już łatwiej. Na razie zrobiłam 19 ogłoszeń. Mam jeszcze trochę adresów, więc to nie koniec! Quote
Lulka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jejku to duuuuzo :multi::multi::multi: super:loveu: Quote
jola_li Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jeszcze będzie dobrze, Borysku, zobaczysz!!! Quote
fona Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Asiu, jak finanse Boryska lub innego zwierza pod Twoją opieką? Potrzebujesz wsparcia? Quote
jola_li Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='fona']Asiu, jak finanse Boryska lub innego zwierza pod Twoją opieką? Potrzebujesz wsparcia? To ja odpowiem za Asię, która jest niezwykle skromna i nie umie prosić (za to pomagać jeszcze jak potrafi) ------ BARDZO!!!......... Quote
fona Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Tak myślałam. Nie wiem, czy odkopię Asi konto, mogę prosić? edit: Odkopałam, mam nadzieję, że aktualne wysłałam 100 zł, które dostałam od koleżanki Doroty [na ratowanie konia Dorotki, ale nie zdążyłam wysłać, kobyłka umarła]. Quote
obraczus87 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Przepraszam za OT. REKS ma czas do końca listopada, później idzie do schronu. Żadne prośby nie pomogą, decyzja jest nieodwołalna. Nie wiem jak tak można, ale widocznie można. W schronisku czeka Reksa TYLKO ŚMIERC. Po 7 latach spedzonych u boku ukochanej Pani, nie wiedział, że na stare lata przyjdzie mu walczyć o życie. Postanowiłam powalczyć o życie Reksa. Ale sama nie dam rady :( Chciałabym umieścic Reksa w DT, niestety na razie mam 20 zł deklaracji, a potrzebne jest około 350-400zł :( Bardzo proszę o wsparcie, o radę, może ktoś z WAs ma jakis pomysł?? http://www.dogomania.pl/forum/f1161/reks-ma-czas-do-30-listopada-potem-schronisko-nowy-dom-potrzebny-natychmiast-146868/index15.html Quote
Recommended Posts