Jump to content
Dogomania

1,5 roczny Borysek, przejechany prze samochód, po 2 operacjach - ma dom.

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oh dobrze że się Borysku przypomniałeś.
Żadnych wieści o adopcji? nikt się nie deklarował?? Może by zrobić mu kolejne ogłoszenia, bo tamte pewnie w większości wygasły..?

Posted

LadyBell napisał(a):
oh dobrze że się Borysku przypomniałeś.
Żadnych wieści o adopcji? nikt się nie deklarował?? Może by zrobić mu kolejne ogłoszenia, bo tamte pewnie w większości wygasły..?

ogłoszeń nigdy dość, stale jest na allegro i w miarę możliwoścui czasowych Beatki na innych portalach

Posted

jola_li napisał(a):
Nigdy nie robiłam, ale jak nikt nie będzie mógł to w drugiej połowie przyszłego tygodnia pokombinuję ;-).

Jutro się biorę za ogłoszenia :-)!

Posted

Właśnie się wzięłam za ogłoszenia :-).
Asiu, jaki kontakt mam podać (mail i telefon)?
W pierwszym poście jest tylko mail, ale telefon też by się przydał, można?

Posted

Ufff, pierwsze koty za płoty :-)...

Parę razy podałam adres Asi i (czasem) okazywało się, że dostanie Ona maila aktywującego - Asiu, nie zdziw się, tylko aktywuj ;-)!

Teraz już podaję swojego maila i będę sama aktywować. A że adresów stron ogłoszeniowych zebrałam sporo, więc dokończę najpewniej już jutro ;-).

Posted

Ciężko idzie mój debiut, ale powoli wstawiam kolejne ogłoszenia ;-).

Problem mam taki, że na wielu stronach jak próbuję wstawić zdjęcie to zamyka mi się internet i wszystko trzeba zaczynać od początku. Nie mam pojęcia dlaczego... W paru przypadkach pomogło jak zaczęłam nie od treści ogłoszenia, a od zdjęcia.
Poza tym przed wstawieniem rzucam okiem na regulamin - czasami po przeczytaniu rezygnuję ze wstawiania ;-). Ale to takie przecieranie szlaków - następnym razem będzie już łatwiej.
Na razie zrobiłam 19 ogłoszeń. Mam jeszcze trochę adresów, więc to nie koniec!

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='fona']Asiu, jak finanse Boryska lub innego zwierza pod Twoją opieką? Potrzebujesz wsparcia?

To ja odpowiem za Asię, która jest niezwykle skromna i nie umie prosić (za to pomagać jeszcze jak potrafi) ------

BARDZO!!!.........

Posted

Tak myślałam. Nie wiem, czy odkopię Asi konto, mogę prosić?

edit:

Odkopałam, mam nadzieję, że aktualne
wysłałam 100 zł, które dostałam od koleżanki Doroty [na ratowanie konia Dorotki, ale nie zdążyłam wysłać, kobyłka umarła].

Posted

Przepraszam za OT.

REKS ma czas do końca listopada, później idzie do schronu.
Żadne prośby nie pomogą, decyzja jest nieodwołalna. Nie wiem jak tak można, ale widocznie można. W schronisku czeka Reksa TYLKO ŚMIERC. Po 7 latach spedzonych u boku ukochanej Pani, nie wiedział, że na stare lata przyjdzie mu walczyć o życie.

Postanowiłam powalczyć o życie Reksa. Ale sama nie dam rady :(

Chciałabym umieścic Reksa w DT, niestety na razie mam 20 zł deklaracji, a potrzebne jest około 350-400zł :(

Bardzo proszę o wsparcie, o radę, może ktoś z WAs ma jakis pomysł??

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/reks-ma-czas-do-30-listopada-potem-schronisko-nowy-dom-potrzebny-natychmiast-146868/index15.html