asiaf1 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 (edited) Gucio został znaleziony na ulicy. Podchodził do przechodniów i łasił się... Smutnymi psimi oczkami prosił, żeby ktoś zabrał go do domu... Gucio kiedyś miał dom, ale jego "Pan" najwyraźniej stwierdził, że nie chce mieć już psa i tak świat Gucia się załamał i piesek stal się bezdomny... Weterynarz ocenił do na ok. 1 rok. jest młodziutki i śliczny:) wygląda jak puszysta kuleczka:) Akceptuje inne pieski, jest grzeczny i niekonfliktowy. Do ludzi zachowuje się wspaniale. Wołany zaraz przybiega i nadstawia się do pieszczot. Widać, że bardzo brakuje mu miłości człowieka. Nowym właścicielom sprawi mnóstwo radości:) Wspaniale zachowuje się w mieszkaniu, nie brudzi, nie niszczy , nie hałasuje. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Piesek zostanie wydany do nowego domu zaszczepiony i odrobaczony. Obecnie przebywa w hotelu w Rajszewie w sprawie adopcji prosimy o kontakt asiaf1@interia.pl Edited August 27, 2012 by asiaf1 Quote
jola_li Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Guciu śliczny - oby Ci się poszczęściło w życiu... Wierzę, że gdzieś jest domek, który na Ciebie czeka...... Quote
jola_li Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='mgie']Zrobiłam podlinkowany banner dla Gucia Dzięki!!!!!!!!!! Przyda się :-)! Quote
asiaf1 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Zapraszamy na kolejne bazarki http://www.dogomania.pl/forum/f99/akcesorai-samochodowe-dla-tz-torebka-zabawka-dla-psa-wiele-innych-do-10-08-09-a-143096/?highlight=_beatka_ http://www.dogomania.pl/forum/f99/eklskluzywne-ciuchy-solar-tatum-orsay-tally-weijl-do-10-08-09-a-143115/?highlight= Quote
jola_li Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 _beatka_ napisał(a):Gucio to straszny przytulasek :-) I do niego się los uśmiechnie! Bardzo w to wierzę!!! Quote
asiaf1 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Gucio w nowym domu. Na razie wszystko dobrze. Trzymajcie kciuki! Quote
jola_li Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 asiaf1 napisał(a):Gucio w nowym domu. Na razie wszystko dobrze. Trzymajcie kciuki! Jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech ci się wiedzie, Maleńki! Quote
asiaf1 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Gucio lepiej nie mógł trafić.Sami zresztą czytajcie - RAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, ze jego Pańcie się tu pojawią. "Spacerowaliśmy sporo, leżeliśmy razem parę godzin na łączce, a potem zrobiliśmy razem zakupy akcesoriów dla psiaka. Ma już nowe szelki, (bo te co wcześniej miałam nie pasowały), nylonowo-siatkowy kagańczyk na ewentualność jazdy autobusem itp., kilka rodzajów karmy suchej, kabanosy do nagradzania, zabawki. Jeszcze nie zdecydowałyśmy co do posłania, rozglądamy się za koszykiem z poduchą.. Oczywiście wcześniej na start dostał nowiutki dywanik, żeby mieć na czym spać. Chciałam sprawdzić jak lubi spać, na czym i w jakich pozycjach: czy w kłębek, czy wyciągnięty i jakie wymiary ma mieć to spanie.. Na allegro zamówiłyśmy mu grawerowaną adresówkę. Bardzo nas ucieszył krótki moment kiedy na łączce rozdzieliłysmy się na odległość kilku metrów i Gucio przebiegł parę razy między nami z wielką uciechą, ciągnąc za sobą smycz.. Był bardzo ożywiony i radosny. W domu jeszcze czasem smuciakuje i tęskni.. Z kotkiem już trochę lepiej, zbliżają się do siebie - dystans jest coraz mniejszy.. :) Trochę martwi nas jego ospałość, ale wyniki badań będą w piątek i będziemy wtedy o nim więcej wiedzieć" Quote
jola_li Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Guciu, masz być zdrowy i długo cieszyć się nowym - i ostatnim! - domkiem!!! A ja się będę cieszyć razem z Tobą!!! Quote
ikano Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Witamy Serdecznie! Dziękujemy Asiaf1 za zaproszenie na forum Dogomania.pl - wkrótce zamieścimy posty z nowinkami z życia Gucia w Lazurowym Domku :) Moni, Mil i Duduś - nowa rodzinka Gucia Quote
asiaf1 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Wymieniam Guciowy banerek na Kapselka:lol: Quote
ikano Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='asiaf1']Wymieniam Guciowy banerek na Kapselka:lol: Guciowi już na pewno nie będzie potrzebny banerek!! http://picasaweb.google.pl/Monika.Marzeda/Kolaze?authkey=Gv1sRgCJH_kMXAirbkRA#5374574139053402018 Życzymy innym pieskom aby ich los też szybko się zmienił, by znalazły domki i szczęście z odpowiedzialnymi opiekunami.. Dużo Zdrowia dla Kapselka i Oskarka - Moni i Mil :) Quote
mysza 1 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ikano napisał(a):Guciowi już na pewno nie będzie potrzebny banerek!! Picasa Web Albums - Monika - Kolaże Życzymy innym pieskom aby ich los też szybko się zmienił, by znalazły domki i szczęście z odpowiedzialnymi opiekunami.. Dużo Zdrowia dla Kapselka i Oskarka - Moni i Mil :) Super, no to się Guciowi trafiło.:loveu: Quote
feliksik Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Witam na wątku, wasz pupil ma już domek, dlatego chciałam poprosić o pomoc gdzie się da i zaprosić na bazarek dla potrzebującej suni GABI - jej wątek w banerku w moim podpisie a bazarek tutaj Ubranka dla chłopca 80-104, na pomoc 3 psiakom do 5.09 Quote
Recommended Posts