fifi290496 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 wczoraj do mojej rodziny wstąpił nowy członek.na początku był nie śmiały ale teraz zaczyna się rozkręcać jest szczekliwy i podgryza ręce i stopy.dajcie jakieś rody bo potem mogą się z tego zrobić większe problemy.pliska:Help_2: ps. piesek nie ma jeszcze imienia więc jak znacie jakieś fajne to napiszcie.:p Quote
Agnieszka K. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 A moze zaczniesz od przejrzenia odpowiedzi w pozakładanych licznie przez siebie wątkach?? Na tema gryzienia i oduczania było juz wieeeeeele razy pisane - wystarczy przejrzec i przeczytac ;-). Quote
mala_czarna Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jaki to problem, że jest szczekliwy i podgryza? Przecież to jeszcze szczeniak. Zapoznaje się z nowym środowiskiem, jest chętny do zabawy, wesoły. Co do imienia - no nie wiem. Ja by, nie korzystała z propozycji innych. W końcu to najfajniejsza rzecz pod słońcem nadać mu imię, które my sami, jako właściciele wybierzemy. W końcu będzie je nosił do późnej starości ;) Quote
weszka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 To nie problem tylko szczeniak. Dobrze by było najpierw przeczytać trochę o wychowaniu psów i o rasie, a później brać psa. Quote
Recommended Posts