Jasza Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dzwoniła do mnie fajna Pani z Gorzowa Wielkopolskiego w sprawie Fizi. Powiedziałam o wizycie przedadopcyjbnej - zgodziła się oczywiście. Martwi sie odległością, ale powiedziałam jej, że do dobrego domu, warto psa przywieźć.. Może uda się coś wymyślić z transportem? No, o ile w ogóle zadzwoni do Misieek.. Bo po tej nauczycielce, to ja już nie mam pewności co do nikogo... Quote
malawaszka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 dzwoniła - potrzebny ktoś na wizytę miejscowość to Ośno Lubuskie - okolice bardziej Słubic niż Gorzowa - kawał drogi i nie wiem kto tam jest blisko Quote
Jasza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Szukać? Może kogoś z Gorzowa znajdziemy? Quote
Jasza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Znalazłam trzy osoby... Ale dawno nie zaglądały na Dogo........ No i jedną osobę ze Słubic...ale nową na Dogo..........:shake: Ale napisałam. Quote
Jasza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ośno Lubuskie to też blisko Kostrzyna, Świebodzina.. Napisałam do: aga&gonja jupi Joanna G. Quote
Jasza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Prawdopodobnie Gacusiowa pojedzie w sobotę do Ośna!!!:loveu::loveu: Trzymajcie kciuki!!!! Quote
Gacusiowa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Oj no ja mam nadzieję, że się uda. Zobaczymy... w Sobotę jadę autko do Niemców przeserwisować, to w drodze powrotnej postaram się zajechać :) Quote
Jasza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Gacusiowa, a dzwoniłaś do Pani? :oops::oops: Wiesz, żeby wiedziała wcześniej.... Quote
Gacusiowa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jeszcze nie - zadzwonię wieczorem :) Tak czy inaczej muszę - przecież nie znam adresu... :cool3: Quote
Jasza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Zadzwoń kochana zadzwoń!! Ja Ci z całego serca dziękuję!!:loveu::loveu::loveu: Napisz wieczorem co ustaliłaś, dobrze?:roll::roll::p Quote
Jasza Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Gacusiowa...udało Ci się umówić z Panią z Ośna? Nie działa mi PW i prawie nic na Dogo.. Quote
Gacusiowa Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='Jasza']Gacusiowa...udało Ci się umówić z Panią z Ośna? Nie działa mi PW i prawie nic na Dogo.. no mi też nie działa PW.. a tam mam numer telefonu pani z Ośna możesz mi ten numer podesłać na maila? agga7775 @ o2.pl (wykasuj spacje) Quote
Jasza Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Gacusiowa, masz PW, masz maila na skrzynce.... Nie trzymaj nas w niepewności.... Udało Ci się coś ustalić? Quote
Gacusiowa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Jasza napisał(a):Gacusiowa, masz PW, masz maila na skrzynce.... Nie trzymaj nas w niepewności.... Udało Ci się coś ustalić? Boszszzzzzz kobity niecierpliwe :evil_lol: Gacusiowa zadzwoniła Gacusiowa się umówiła Pierwsze wrażenie przez tel ok :) Umówiona jestem na sobotę po południu (się na kawkę wprosiłam ;)) I tyle na razie :eviltong: Quote
malawaszka Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 a co z ew. transportem? czy ta pani coś o tym mówiła, czy psa mamy jej dostarczyć? bo to kawał drogi jest... Quote
Jasza Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Gacusiowa - dziękuję kochana!!! Mam nadzieję, że dom okaże się SUPERRRR! A transport się wymyśli! Quote
Gacusiowa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 No dobra... ja wiem, że myślenie 'jakoś to będzie' jest popularne... Nie wiedziałam, że jest jeszcze do rozwiązania kwestia transportu. Na czym stoimy? Ja się niestety nie mam kiedy przedrzeć przez cały wątek... Gdzie jest psiak i jak daleko to jest od Ośna? Jakie byłoby najlepsze miasto do 'przerzutu'? Poznań, Zielona Góra? Rozumiem, że takie ustalenia jeszcze nie były robione...? Quote
Gacusiowa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 chciałam dopisać w tym samym poście... Malawaszka ma rację, to jest bardzo istotna kwestia... mało jest takich wariatów [jak ja ;) ], którzy po swoje psy potrafią 500km w jedną stronę zrobić... (ja Taz odbierałam z Krakowa) Quote
zerduszko Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Gacusiowa napisał(a):chciałam dopisać w tym samym poście... Malawaszka ma rację, to jest bardzo istotna kwestia... mało jest takich wariatów [jak ja ;) ], którzy po swoje psy potrafią 500km w jedną stronę zrobić... (ja Taz odbierałam z Krakowa) To odległość podobna. Sunia jest w Bukownie k. Olkusza. Quote
Gacusiowa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 hmmmm... okej... to ja mniej więcej wiem w jakim kierunku gadać... zakładając, że państwo nie będą w stanie odebrać psinki, czy mamy jakąś opcję na dostarczenie jej bliżej nas? do Wrocka? do Zielonej? ja uważam oczywiście, że Dogo to nie jest serwis, który gwarantuje nie dość, że otrzymanie zwierzaka, to jeszcze 'dostawę do domu' - ale fajnie by było móc zaprezentować jakiś plan i dać potencjalnemu państwu Fizi szansę 'się wykazać' ;) Quote
Jasza Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Przepraszam. Nie odbierajcie mojej wypowiedzi jako przejawu niefrasobliwości. Ja po prostu uważam, że jeśli pies czeka już bardzo długo, dom okaże się super, to transport będzie trzeba wykombinować choćby spod ziemi. Może ktoś z Krakowa zdecydowałby się pojechać pociągiem? Quote
Gacusiowa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Jasza, nie bój nic :) tutaj żęby nie popaść w depresję trzeba byćogromnym optymistą. I to jest jak najbardziej w porządku. A ja mocno wredna na piśmie bywam. I coś ostatnio pesymistka trochę... :( Damy radę, będziemy kombinować, się uda! Quote
Jasza Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Jak trzeba bedzie zbierać na transport, to grosik dorzucę. Quote
Recommended Posts