malawaszka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 ślicznotka Fiksa skresla sobie sama szanse na dom :( skakaniem przez płoty sobie skreśla bo już by miała :( Quote
zerduszko Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Może ktoś szuka psa do agility skoro taka skoczna ;) Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 takie psy skazują się na siedzenie w obudowanym kojcu - do bani to jest... Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 nikt z bloku jej jeszcze nie chciał :( chciały same domy z ogródkami i niskimi płotkami :( nadawałaby się bo to fajna sunia - dużo spacerów i byłoby git Quote
Therion Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Fixa do góry, ja wierze ,ze w tym roku bedzie dom. Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Proszę się przygotować na grad telefonów ;) Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Waszmość - a Wy robicie im wszystkim allegro? Jak wiecie, ja nie robię. I sie przypomnę z tym wyróżnionym allegro zbiorowym - co Ty na to i jak szybko ;) Quote
malawaszka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 wszystkim nie zrobiłam jeszcze bo raz to nie wyrabiam na opłaty, a dwa to te nowe jeszcze nie miałam kiedy zrobić, Fiksa ma allegro - co jakis czas wyróżnione, co jakiś czas zwykłe niestety a wyróżnione allegro zbiorowe mogę zrobić dzisiaj Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 malawaszka napisał(a): a wyróżnione allegro zbiorowe mogę zrobić dzisiaj To zrób jakieś fajne :lol: Ja nie mam kompletnie weny... mam taka wizję ogólną, na początku jakiś dobry bajer, a potem kazda z osobna w kilku zdaniach + zdjęcie. wiem, marudzę ;) Na konto sznaucerów mogę przelać? Napisz mi tylko ile wyjdzie. Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 piękna ale nikt jej nie chce - było jakieś zainteresowanie, ale ona się nie nadaje do domu z niskim ogrodzeniem bo skacze i śmiga po okolicy :( Quote
zerduszko Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No to co z tego, przynajmniej się sama wybiega. Quote
malawaszka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Fiksa tu skaczemy - w domu się hamuj!!!! Quote
zerduszko Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witam.Chciałabym zapytać czy Fiksa potrafi zachować czystość w domu?(czy załatwia się na zewnątrz?)jaki ma stosunek do małych piesków?czy mogłaby zamieszkać w bloku?(czy do tej pory żyła w budzie?)i jak jest z odbiorem pieska?czy tylko osobiście trzeba się zgłaszać?Pozdrawiam.Ewa z Podkarpacia. Dane kontaktowe ----------------------------- Osoba kontaktowa: Ewa z Krosna E-mail: naja333@wp.pl To chyba byłoby dobre wyjście dla niej, bo do ogródka się niezbyt nadaje, tak? Waszka - przekażesz Angeli? Quote
malawaszka Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 skaczemy skoczku jeden :( już byś miała dawno dom gdyby nie to Twoje skakanie głupie :( Quote
Recommended Posts