malawaszka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 oj laskaaaa ja myslałam że kolejki będą Quote
malawaszka Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Fiksa... może to imię źle Cię reklamuje? Quote
Ania&Kasia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 przeciez ona jest taka przecudowna... i piękna... szkoda że nikt Fiksy nie chce.. :( powinni się o nią bić... Quote
missieek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Fiksa chyba wygrala los na loterii :) chyba bo poczekajmy wiecej niz 3 dni czy nowi opiekunowie dadza rade no ale pisze juz teraz tej nielicznej garstce ludzi na tym watku domek odstapila mi kanna w zamian do nas przyjedzie suczka wyzla Fiksa zamieszkala w wieliczce opiekunem jest maratonczyk zapewni jej duzo ruchu, co jest jej bardzo potrzebne :) Quote
malawaszka Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 jenyyy ja się tak boję cieszyć, ale z tego co mówiłaś to powinno być dobrze :kciuki: a co mi tam - BĘDZIE DOBRZE :laola: Quote
zerduszko Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Cudnie, pięknie i najpiękniej - moja ulubienica :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Trzymam na max :eviltong: Quote
Recommended Posts