Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natussiaa to jest moj nr jesli dzis pani zadzwoni to fajnie - ale jutro lecé juz do domu i za bardzo nie bédé mogla rozmawiac z polskie komorki.
najlepiej teraz podwac nr do Marty 668-980-123.

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIAGNOZA PO BADANIU:

nasza Spanielka ma kataraktę na obu gałkach ocznych, w lewym oku ma dodatkowo nadwichniętą soczewkę
zabieg jak najbardziej wskazany, koszty znacie
przed zabiegiem jednak należy wykonać badanie krwi, które wykluczy metaboliczną przyczynę tych zmian na gałkach ocznych

Posted

Jutro postaram się obfocić fanty i stworzyć bazarek dla suni...mam nadzieję, że uda się i będzie mogła zobaczyć otaczający ją świat...no i że znajdzie kochających ją właścicieli, bo śliczna jest...:loveu:

P.S. Pozwolę sobie podkraść bannerek suni :)

Posted

Gosia zmieni jak doleci do UK

spanielka nie tylko jest śliczna ale i kochana, merda tym swoim ogonkiem jak poczuje człowieka, ma mięciutką sierść i uwielbia się tulić, zasługuje na dobry dom:roll:

Posted

a Spanielka ma swoj wątek na jakimś spanielowym forum, fundacji itp? wiem że na takich forach psów jednej rasy ludzie, którzy kochają tą rasę dają więcej kasy na takie biedy. Nam w przeciągu 3 dni udało się zebrać 2000zł na budowanie DT dla labradorów. Tylko że mamy trochę fantów.

Posted

[quote name='xmartix']słuchajcie!!
mamy obiecane 500 zł od schronu na operację!! :multi:
Wow, super! :multi:

[quote name='ula_cz']a Spanielka ma swoj wątek na jakimś spanielowym forum, fundacji itp? wiem że na takich forach psów jednej rasy ludzie, którzy kochają tą rasę dają więcej kasy na takie biedy. Nam w przeciągu 3 dni udało się zebrać 2000zł na budowanie DT dla labradorów. Tylko że mamy trochę fantów.
Spanielka ma oczywiście swój wątek na forum spanielkowym. ;)

[quote name='xmartix']chyba tak, dziewczyny od spanieli już jakąś kasę na naszą spanielkę zebrały z tego co wiem
Z forum spanielowego mamy zebane coś koło 300 zł, muszę przejrzeć dokładnie moje konto. :p

[quote name='ula_cz']Patrzę że nie ma żadnej fundacji spanielkowej, a na forum jest przerwa techniczna.
Forum już działa, ale żeby móc przeglądać trzeba się zalogować:
www.spaniele.pl

[quote name='xmartix']to nie wiem, ktoś tu u niej na wątku jest od spanieli to się może odezwie
Ja jestem. :multi: