Poker Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 to trzeba szukac 2. możliwości.1.przez Warszawę, a druga Toruń.Są w Brodnicy dziewczyny, może by mogły pomóc i w Olsztynie, może tak po kawałku. Quote
Asia & Ginger Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Mam wiadomość od Bono ze spanielowego, która miała przeprowadzić wizytę przedadopcyjną: "telefon tej kobiety nie odpowiada, od 3 dni próbuję się z nią skontaktować i bez żadnego skutku! podaję ci moją kom.506525102 " Proszę skontaktujcie się z nią, może ta Pani z Ełku coś źle wpisała w numerze i to dlatego? :roll: Ja jutro wyjeżdżam na kilka dni i nie bedę miała dostępu do neta, także nic więcej na razie zrobić nie mogę. :shake: Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 wiesz co Pani jest teraz w szpitalu z synkiem - Pan na gg zapewniał mnie za aktualne. Ale warto się upewnic i dobrze by bylo aby byla ta wizyta. Quote
GoskaGoska Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 no niestety, nic poczekamy spokojnie jeszcze, ale ja tak myślę , ze sunię trzeba zabrać na konsultacje u nas, i dowiedziec się od okulisty o kosztach zabiegu oraz realnie oszacować jej szansę na odzyskanie wzroku. Gdby by nie to, ze juz za tydz wraca do domu , to sunia by tez była u mnie na tymczasie :placz:bo to kochana psinka i naprawdę zasługuje by się nią dobrze zająć. Quote
2010 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 :loveu:Sliczny psiaczek mozę można jej jakoś jeszcze pomóc Quote
GoskaGoska Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 ja juz nie wiem czy cos z tego domku wyjdzie troszke duza odlegosc jak sie pojawiają wątpliwosci,poczekamy jeszcze -ale wmiedzy czasie mozna ją oglaszac. Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 juz wszytsko wiem dziś malutka była na konsultacji- i faktycznie nadaje się do zabiegu - koszt to 1200-1300zł już za dwa oczka. Tylko , ze i kasa to jedno - potrzebna by chyba była zbiórka cegiełkowa - i to ze po takiej operacji - nie powinna byc w izolatce :shake: tylko w DT. Niestety ja na GG jestem prawie non-stop rodzina z EŁku milczy - to cóż szukamy suni dalej czegoś Quote
monika083 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 szukamy dalej domu ,a na operacje mozna juz zbierac ,trzeba porozsylac watek ludziskom, Quote
yuki Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Kurcze może ta Pani jest jeszcze w szpitalu z synkiem i dlatego nie odbiera, była ponoć bardzo chętna na Niuszkę piękną, może coś z tym telefonem jest nie tak , zły numer ... Quote
demi Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Dziś z xmartix byłyśmy z sunią na AR i 3 innymi psiakami :lol: Jutro Marta odbierze orzeczenie lekarskie w jej sprawie. Oglądał ją dr Kiełbowicz, mówi, ze sunia jest do zabiegu. Że za zabieg weźmie "z ulgą" z racji sympatii do prezeski mojej kochanej i TYLKO 1500zł za oba oczka, bądź ok 700zł za jedno :lol: Masakra, co? :roll: Sunia ma zwichnięcie czegos tam w oczku, ale katarakta jest do usunięcia. Nie widać dna oka, dlatego też nie mamy 100% że spanielka bedzie widzieć. Reszte- dokładnie, napisze Marcia, jak tylko odbierze oświadczenie ;) Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 masakra nie masakra - trzeba zbierac pieniądze i tyle! ktos z jakies fundacji moglby zrobic allegro cegielkowe zeby nie placic prowizji? mamy 55zl na rozmnożenia! Quote
ula_cz Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Dalej tylko 55zł?? :( może jakieś bazarki by się przydały, allegro cegiełkowe itp. Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 NO PEWNIE ZEBY SIĘ PRZYDALY JAK NAJBARDZIE - WCZESNIEJ nie było wiadomo o jaką kwotę chodzi - teraz wiem i suni trzeba pomoc,bo juz kolejny raz się powtórzę, ale ona ma przecudny charakter Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 ostatni banerek nie byl podlinkowany wiec jesli ktos ma miejsce w podpisie proszé dajcie ten banerek juz podlinkowany Quote
ula_cz Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Niestety na razie mi się nie mieści. Jeżeli ktoś zrobi Allegro cegiełkowe (bo ja nie umiem) to ja mogę je wstawić na swoje konto allegro i opłacić prowizję Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 hm tylko jak to zrobic? bo nie da sie zrobic allegro cegielkowego bez zalogowania:roll: Quote
ula_cz Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 a może ktoś by zrobił ogłoszenie i cegiełkę a ja bym je poprostu wkleiła. Nie da sie tak?? Quote
Asia & Ginger Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Przepiękne Allegro cegiełkowe robi Isadora7. Czy gdzieś jest podany numer konta, na które wpłacać pieniążki na sunię? Chciałabym go przekopiować na spanielowe i wpłacić wszystkie pieniążki jakie teraz posiadamy w tzw. puli spanielowej na operację suni. A w sprawie domku nic nie wyszło? Bono ze spanielowego nadal dzwoni i nikt nie odbiera. :roll: Quote
AMIGA Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nie mam czasu czytac całego wątku :shake: Czy można prodic o nr konta, żebyn mogła dorzucić jakiegoś grosika na to cudowne biedactwo. Sama mam pieska z Ostródy, który miał operowane dwa oczka - u nas w Krakowie. Niestety jedno miał już w takim stanie, że trzeba było w końcu amputować to oczko. U nas koszt usuwania katarakty u okulisty w Arce to też koło 1000 zł. Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 nie bardzo się tak da, bo chocby zeby wgrac zdjęcia itd - nie wiem jesli się nie boisz to mozesz mi podac swoj login i haslo a ja zrobię to na twoim koncie -ale wiem ze mnie nie znasz to się nie obrazę :eviltong: jak się nie zgodzisz Quote
Recommended Posts