Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to trzeba szukac 2. możliwości.1.przez Warszawę, a druga Toruń.Są w Brodnicy dziewczyny, może by mogły pomóc i w Olsztynie, może tak po kawałku.

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wiadomość od Bono ze spanielowego, która miała przeprowadzić wizytę przedadopcyjną:
"telefon tej kobiety nie odpowiada, od 3 dni próbuję się z nią skontaktować i bez żadnego skutku!
podaję ci moją kom.506525102 "

Proszę skontaktujcie się z nią, może ta Pani z Ełku coś źle wpisała w numerze i to dlatego? :roll:
Ja jutro wyjeżdżam na kilka dni i nie bedę miała dostępu do neta, także nic więcej na razie zrobić nie mogę. :shake:

Posted

no niestety, nic poczekamy spokojnie jeszcze, ale ja tak myślę , ze sunię trzeba zabrać na konsultacje u nas, i dowiedziec się od okulisty o kosztach zabiegu oraz realnie oszacować jej szansę na odzyskanie wzroku. Gdby by nie to, ze juz za tydz wraca do domu , to sunia by tez była u mnie na tymczasie :placz:bo to kochana psinka i naprawdę zasługuje by się nią dobrze zająć.

Posted

juz wszytsko wiem dziś malutka była na konsultacji- i faktycznie nadaje się do zabiegu - koszt to 1200-1300zł już za dwa oczka.
Tylko , ze i kasa to jedno - potrzebna by chyba była zbiórka cegiełkowa - i to ze po takiej operacji - nie powinna byc w izolatce :shake: tylko w DT.
Niestety ja na GG jestem prawie non-stop rodzina z EŁku milczy - to cóż szukamy suni dalej czegoś

Posted

Kurcze może ta Pani jest jeszcze w szpitalu z synkiem i dlatego nie odbiera, była ponoć bardzo chętna na Niuszkę piękną, może coś z tym telefonem jest nie tak , zły numer ...

Posted

Dziś z xmartix byłyśmy z sunią na AR i 3 innymi psiakami :lol:

Jutro Marta odbierze orzeczenie lekarskie w jej sprawie. Oglądał ją dr Kiełbowicz, mówi, ze sunia jest do zabiegu. Że za zabieg weźmie "z ulgą" z racji sympatii do prezeski mojej kochanej i TYLKO 1500zł za oba oczka, bądź ok 700zł za jedno :lol: Masakra, co? :roll:

Sunia ma zwichnięcie czegos tam w oczku, ale katarakta jest do usunięcia. Nie widać dna oka, dlatego też nie mamy 100% że spanielka bedzie widzieć.
Reszte- dokładnie, napisze Marcia, jak tylko odbierze oświadczenie ;)

Posted

NO PEWNIE ZEBY SIĘ PRZYDALY JAK NAJBARDZIE - WCZESNIEJ nie było wiadomo o jaką kwotę chodzi - teraz wiem i suni trzeba pomoc,bo juz kolejny raz się powtórzę, ale ona ma przecudny charakter

Posted

Niestety na razie mi się nie mieści. Jeżeli ktoś zrobi Allegro cegiełkowe (bo ja nie umiem) to ja mogę je wstawić na swoje konto allegro i opłacić prowizję

Posted

Przepiękne Allegro cegiełkowe robi Isadora7.

Czy gdzieś jest podany numer konta, na które wpłacać pieniążki na sunię?
Chciałabym go przekopiować na spanielowe i wpłacić wszystkie pieniążki jakie teraz posiadamy w tzw. puli spanielowej na operację suni.

A w sprawie domku nic nie wyszło?
Bono ze spanielowego nadal dzwoni i nikt nie odbiera. :roll:

Posted

Nie mam czasu czytac całego wątku :shake: Czy można prodic o nr konta, żebyn mogła dorzucić jakiegoś grosika na to cudowne biedactwo.

Sama mam pieska z Ostródy, który miał operowane dwa oczka - u nas w Krakowie. Niestety jedno miał już w takim stanie, że trzeba było w końcu amputować to oczko.
U nas koszt usuwania katarakty u okulisty w Arce to też koło 1000 zł.

Posted

nie bardzo się tak da, bo chocby zeby wgrac zdjęcia itd - nie wiem jesli się nie boisz to mozesz mi podac swoj login i haslo a ja zrobię to na twoim koncie -ale wiem ze mnie nie znasz to się nie obrazę :eviltong: jak się nie zgodzisz