Poker Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 właśnie znowu kręciłam głowę państwu. Tusia jest słodka, wywaliła się brzusiem do góry.Jedynie na razie burczy na psiego rezydenta.Ale u nas też na początku burknęła na Pokera i na psa w parku, gdy próbował ją wąchać od tyłu.Ona po prostu nie widzi zamiarów i z góry się broni. Jutro pańcia Tusi ma wolny dzień. Będę jutro dzwonić rano. Quote
Poker Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dzwoniłam rano do Tusi.Jej pani mówi,że jest przesłodka, anioł.Jest tylko jeden wyjątek, na razie warczy na ich spanielka.Chłopak jest młody i dość żwawy w zachowaniu, Tusia nie dopuszcza go do siebie i broni przed nim swój kocyk. Do ludzi cudowna, rozdaje buziaczki, wywala się brzusiem.:loveu: Quote
GoskaGoska Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 zeby się tylko jakoś dogadali wreszcie działa ten link do tych sunieczek co są bardzo pilne: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13469064#post13469064 Quote
Poker Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Już po wieczornym telefonie.Rozmawiałam z panem, bo pani ma nocny dyżur. Tusia bawi się z Borysem, już wszystko w porządku.Oczywiście dama pakuje się na tapczan i się wyleguje , kołami do góry też. W domu już wie co gdzie stoi.Pan mówi,że ma wrażenie,że ona widzi cienie :multi:, oby miał rację. Syn państwa jest przemiłym chłopakiem, tak jak rodzice z wielkim serduchem dla zwierząt. Rozmawiałam z nim wczoraj i chłopak mnie oczarował. Myślę,że Tusia ma cudowny domek, a my i tak :placz: za nią. Najważniejsze ,że ona szybko sie dostosowuje, czuje chyba ,że inaczej nie miałaby szans na przetrwanie w tym okrutnym świecie. Quote
Lucyna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 jakie super wieści :B-fly::cool2::thumbs: Quote
Trusia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jakie to wspaniałe ;)))))) <radocha> Znalazłyście dla Tusi wspaniały domek,pomogłyście jej :loveu: Oby było jej jak najlepiej :) Quote
Asia & Ginger Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wracam z wygnania, a tu takie cudne wieści! :multi: :multi: :multi: Tusieńko, niech Ci tam dobrze będzie. :kciuki: :kciuki: Quote
Poker Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Znowu zamęczyłam panią rozmową.Na szczęście jest bardzo sympatyczna i wyrozumiała. Tusia skradła serce szczególnie panu domu i vice versa.Dziś robiła już świstaka,czym rozbawiła państwa. Puścili ją na boisku i pięknie się trzymała i słuchała. W lesie oczywiście wytarzała się w igliwiu. Z psem, Borysem już super, zaczepia go do zabawy. Pani mówi,że mają wrażenie jakby była z nimi od 10 lat ,a nie od 2 dni. I co najważniejsze, uważają ,że widzi cienie :multi::multi:. Tusia jest niesamowitą szczęściarą ,a my razem z nią. Quote
Asia & Ginger Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Poker napisał(a):Znowu zamęczyłam panią rozmową.Na szczęście jest bardzo sympatyczna i wyrozumiała. Tusia skradła serce szczególnie panu domu i vice versa.Dziś robiła już świstaka,czym rozbawiła państwa. Puścili ją na boisku i pięknie się trzymała i słuchała. W lesie oczywiście wytarzała się w igliwiu. Z psem, Borysem już super, zaczepia go do zabawy. Pani mówi,że mają wrażenie jakby była z nimi od 10 lat ,a nie od 2 dni. I co najważniejsze, uważają ,że widzi cienie :multi::multi:. Tusia jest niesamowitą szczęściarą ,a my razem z nią. Żeby wszyskim psiakom trafiały się takie cudowne domki. :p Quote
Lucyna Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cieszę się razem z wami :biggrina::biggrina::biggrina: Quote
GoskaGoska Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 ja się nie dziwię, że dzwonisz do Pani :p ani temu , ze p.Joasia się czuje jakby Tusia byla od zawsze -bo już tyle to chyba nikt jeszcze nie czekał na psa :evil_lol: Quote
yuki Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Az mi sie lezka w oku zakrecila, tak rzadko jestem teraz na dogo, Tusia buziaki dla Ciebie :loveu: to bylo do przewidzenia , ze oczaruje nowy domek !!!! Quote
GoskaGoska Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 i co tam są wieści z domku? 100zl przelewam na lecznice na pokrycie dlugu po operacji Księżniczka pojechala po lepsze życie.... - Strona 16 - Dogomania Forum Quote
GoskaGoska Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 to się znow zapytam co u suni? Quote
Poker Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 dopiero odnalazłam wątek :angryy: Jestem w stałym kontakcie z DS.Sunia jest przekochana, śpi razem z Boryskiem, zaczepia go do zabawy.pochłania każdą ilość żarełka, pieszczocha się i faworyzuje pana z wzajemnością.Na spacerkach biega i jest posłuszna.Pańcia mówi,że mają wrażenie jak by była z nimi od zawsze.Z córeczką też ok. Niestety, państwo nie odnoszą wrażenia ,żeby Tusia widziała :-(, im na szczęście to nie przeszkadza. Szkoda mi tylko jej cierpień, bo pieniądze to mówi się trudno. Quote
GoskaGoska Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 kurcze na pewno nie widzi na to jedno oczko? Bo przecież ono ładnie wygląda. Obija się o meble? Moze Pani nie ma skali porównawczej jak było wcześniej Quote
Poker Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 GoskaGoska napisał(a):kurcze na pewno nie widzi na to jedno oczko? Bo przecież ono ładnie wygląda. Obija się o meble? Moze Pani nie ma skali porównawczej jak było wcześniej niestety obija się i o meble i o drzewa :-( Quote
Lucyna Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Poker napisał(a):niestety obija się i o meble i o drzewa :-( Biedactwo najdroższe, czy jest szansa, że to się jeszcze zmieni? Quote
GoskaGoska Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 szkoda, ze lekarz nie moze spojrzec na nią - a ma jeszcze krople itd czy juz nie ? Quote
Poker Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 kropli i maści już nie potrzebuje, bo one były tylko profilaktycznie,żeby po operacji nie rozwinęła się jakaś infekcja. Ale jej ta ślepota w życiu nie przeszkadza, ona jest tak radosnym i wdzięcznym psem ,a właściciele i taką ją kochają. Guffi z Poznania miał operację u dr,Garcarza, ciekawe co u niego będzie. Ja się już nie dam namówić na operację tego typu jaką miała Tusieńka. :shake: Quote
michalek23 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Tusia z nowym kolegą Borysem na królewskiej Kanapie ;) zdjęcie trochę późno ale to ich pierwsza sesja zdjęciowa ;p niedługo dodam więcej zdjęć ;) Tusia natychmiast poleciała na swój kocyk i totalnie nas olała :crazyeye: Quote
Recommended Posts