Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie znowu kręciłam głowę państwu.
Tusia jest słodka, wywaliła się brzusiem do góry.Jedynie na razie burczy na psiego rezydenta.Ale u nas też na początku burknęła na Pokera i na psa w parku, gdy próbował ją wąchać od tyłu.Ona po prostu nie widzi zamiarów i z góry się broni.
Jutro pańcia Tusi ma wolny dzień.
Będę jutro dzwonić rano.

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam rano do Tusi.Jej pani mówi,że jest przesłodka, anioł.Jest tylko jeden wyjątek, na razie warczy na ich spanielka.Chłopak jest młody i dość żwawy w zachowaniu, Tusia nie dopuszcza go do siebie i broni przed nim swój kocyk.
Do ludzi cudowna, rozdaje buziaczki, wywala się brzusiem.:loveu:

Posted

Już po wieczornym telefonie.Rozmawiałam z panem, bo pani ma nocny dyżur.
Tusia bawi się z Borysem, już wszystko w porządku.Oczywiście dama pakuje się na tapczan i się wyleguje , kołami do góry też. W domu już wie co gdzie stoi.Pan mówi,że ma wrażenie,że ona widzi cienie :multi:, oby miał rację.
Syn państwa jest przemiłym chłopakiem, tak jak rodzice z wielkim serduchem dla zwierząt. Rozmawiałam z nim wczoraj i chłopak mnie oczarował.
Myślę,że Tusia ma cudowny domek, a my i tak :placz: za nią.
Najważniejsze ,że ona szybko sie dostosowuje, czuje chyba ,że inaczej nie miałaby szans na przetrwanie w tym okrutnym świecie.

Posted

Znowu zamęczyłam panią rozmową.Na szczęście jest bardzo sympatyczna i wyrozumiała.
Tusia skradła serce szczególnie panu domu i vice versa.Dziś robiła już świstaka,czym rozbawiła państwa.
Puścili ją na boisku i pięknie się trzymała i słuchała. W lesie oczywiście wytarzała się w igliwiu. Z psem, Borysem już super, zaczepia go do zabawy.
Pani mówi,że mają wrażenie jakby była z nimi od 10 lat ,a nie od 2 dni.
I co najważniejsze, uważają ,że widzi cienie :multi::multi:.
Tusia jest niesamowitą szczęściarą ,a my razem z nią.

Posted

Poker napisał(a):
Znowu zamęczyłam panią rozmową.Na szczęście jest bardzo sympatyczna i wyrozumiała.
Tusia skradła serce szczególnie panu domu i vice versa.Dziś robiła już świstaka,czym rozbawiła państwa.
Puścili ją na boisku i pięknie się trzymała i słuchała. W lesie oczywiście wytarzała się w igliwiu. Z psem, Borysem już super, zaczepia go do zabawy.
Pani mówi,że mają wrażenie jakby była z nimi od 10 lat ,a nie od 2 dni.
I co najważniejsze, uważają ,że widzi cienie :multi::multi:.
Tusia jest niesamowitą szczęściarą ,a my razem z nią.

Żeby wszyskim psiakom trafiały się takie cudowne domki. :p

Posted

Az mi sie lezka w oku zakrecila, tak rzadko jestem teraz na dogo, Tusia buziaki dla Ciebie :loveu: to bylo do przewidzenia , ze oczaruje nowy domek !!!!

Posted

dopiero odnalazłam wątek :angryy:
Jestem w stałym kontakcie z DS.Sunia jest przekochana, śpi razem z Boryskiem, zaczepia go do zabawy.pochłania każdą ilość żarełka, pieszczocha się i faworyzuje pana z wzajemnością.Na spacerkach biega i jest posłuszna.Pańcia mówi,że mają wrażenie jak by była z nimi od zawsze.Z córeczką też ok.
Niestety, państwo nie odnoszą wrażenia ,żeby Tusia widziała :-(, im na szczęście to nie przeszkadza.
Szkoda mi tylko jej cierpień, bo pieniądze to mówi się trudno.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
kurcze na pewno nie widzi na to jedno oczko? Bo przecież ono ładnie wygląda. Obija się o meble? Moze Pani nie ma skali porównawczej jak było wcześniej

niestety obija się i o meble i o drzewa :-(

Posted

kropli i maści już nie potrzebuje, bo one były tylko profilaktycznie,żeby po operacji nie rozwinęła się jakaś infekcja.
Ale jej ta ślepota w życiu nie przeszkadza, ona jest tak radosnym i wdzięcznym psem ,a właściciele i taką ją kochają.
Guffi z Poznania miał operację u dr,Garcarza, ciekawe co u niego będzie.
Ja się już nie dam namówić na operację tego typu jaką miała Tusieńka. :shake:

Posted

Tusia z nowym kolegą Borysem na królewskiej Kanapie ;)

zdjęcie trochę późno ale to ich pierwsza sesja zdjęciowa ;p
niedługo dodam więcej zdjęć ;)
Tusia natychmiast poleciała na swój kocyk i totalnie nas olała :crazyeye: