yuki Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Jutro przyjdą do Ciebie fajne dziewuchy :p nikt tu nie zagląda :( Quote
Asia & Ginger Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ja zaglądam, ale na razie nie mam żadnych wieści. :oops: A może by tak poszukać suni domku tymczasowego za pomocą ogłoszeń? :roll: Quote
GoskaGoska Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 szkoda, ze spanielowaci nic dla nie mają , to taka superaśna sunia :placz: Quote
emilia2280 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Goska, to moze podaj té sunié jako propozycjé dla Emilii z Elku :razz: Quote
GoskaGoska Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 juz wysyłałam na maila - chociaz nawet jakby się zdecydowała - to kurcze tak daleko będzie problem z transportem,pociag jest 1 bezposrednio ale jedzie prawie 11h - Quote
yuki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Gosia, powiem tak , to jest cudo nie pies, byłam z nią razem chyba dzisiaj z godzinę , jest kochana do wszystkich psów, kotów, świnek, dzieci :loveu: była Pani zainteresowana nią , chyba z pół godziny z nią rozmawiałam, była z dwójką swoich dzieci, tak 3 i 4 latka, swoją droga bardzo miłe, nie targały jej tyko grzecznie głaskały, a ona Boże, to pies ideał, tak się rozochociła , że przewracała się na plecy , żeby ją po brzuszku miziać , jest taka mięciuchna :loveu::loveu::loveu::loveu:. Jestem w niej zakochana po uszy. Niuszce(tak chwilową do niej mówię) trzeba znaleźć najlepszy dom na świecie. Poprawiła mi psinka humor na cały dzień, chociaż jak ją wyciągałam , ze szczeniakarni to się poryczałam strasznie, ona jest taka ufna, cierpliwa, tyle rąk wkoło niej, matko ,cudowne stworzenie. Quote
Asia & Ginger Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 yuki napisał(a):Gosia, powiem tak , to jest cudo nie pies, byłam z nią razem chyba dzisiaj z godzinę , jest kochana do wszystkich psów, kotów, świnek, dzieci :loveu: była Pani zainteresowana nią , chyba z pół godziny z nią rozmawiałam, była z dwójką swoich dzieci, tak 3 i 4 latka, swoją droga bardzo miłe, nie targały jej tyko grzecznie głaskały, a ona Boże, to pies ideał, tak się rozochociła , że przewracała się na plecy , żeby ją po brzuszku miziać , jest taka mięciuchna :loveu::loveu::loveu::loveu:. Jestem w niej zakochana po uszy. Niuszce(tak chwilową do niej mówię) trzeba znaleźć najlepszy dom na świecie. Poprawiła mi psinka humor na cały dzień, chociaż jak ją wyciągałam , ze szczeniakarni to się poryczałam strasznie, ona jest taka ufna, cierpliwa, tyle rąk wkoło niej, matko ,cudowne stworzenie. A co z tą Panią, która była Niuszką zainteresowana? :roll: Quote
yuki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Pani by bardzo chciała, ale musi porozmawiać z mężem , powiedziałam nawet , że gdyby były problemy finansowe w związku z operacją , to jakoś zbiórkę się zrobi , na razie mam jej wysłać maila ze zdjęciami Niuszki, żeby sobie jej mąż popatrzył i pomyślał ;) zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 yuki a mówiła Pani kiedy da odpowiedz? Quote
yuki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Wysłałam jej zdjęcia i czekam na odpowiedź, mam nadzieję że to dzisiaj będzie, kurde jej się też bardzo podobała taka suńka , którą Monika wzięła dziś na DT i się okazało , że jakoś nie jakoś z jej pieskiem nie dogadują się najlepiej , więc nie wiem czy nie skończy się też tak , że jednak ona pojedzie do tej Pani. O ile mi coś odpisze, dałam jej do siebie też numer tel. Więc na razie rozmawiaj też z Panią z Ełku(a?). Quote
Asia & Ginger Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 yuki napisał(a):Pani by bardzo chciała, ale musi porozmawiać z mężem , powiedziałam nawet , że gdyby były problemy finansowe w związku z operacją , to jakoś zbiórkę się zrobi , na razie mam jej wysłać maila ze zdjęciami Niuszki, żeby sobie jej mąż popatrzył i pomyślał ;) zobaczymy co z tego wyniknie. Gdyby Pani się zdecydowała to oczywiście forum spanielowe pomoże zbierać pieniążki na operację, już trochę pieniążków mamy na nagłe przypadki, także służymy pomocą. ;) Quote
yuki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Bardzo dziękuję i zapamiętam sobie :) ona jest cudowna , nie zasługuje na to żeby siedzieć na 1 m2 :placz: Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 dokładnie serce się kraja , ze tak siedzi w tej klatce:-( Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 ok to mam nowiny :) Pani z Ełku się zdecydowala na sunię :multi::multi::multi: Teraz mamy wyzwanie - poszukać kogoś z Ełku na wizytę, i znaleść transport z Wrocławia do Ełku - prawda, ze damy radę :loveu:- musimy nawet inne opcji nie przewiduję :shake: Jeśli by się operacja okazała kosztowna, bo z ręką na sercu nie ma pojęcia jakie mogą być koszty, to też obiecałam wsparcie. Ale teraz najwazniejsze wizyta w Ełku na cito,bo nie ma co czekac- choc kobieca intuicja mówi mi, ze to formalności, no i transport Quote
Asia & Ginger Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 GoskaGoska napisał(a):ok to mam nowiny :) Pani z Ełku się zdecydowala na sunię :multi::multi::multi: Teraz mamy wyzwanie - poszukać kogoś z Ełku na wizytę, i znaleść transport z Wrocławia do Ełku - prawda, ze damy radę :loveu:- musimy nawet inne opcji nie przewiduję :shake: Jeśli by się operacja okazała kosztowna, bo z ręką na sercu nie ma pojęcia jakie mogą być koszty, to też obiecałam wsparcie. Ale teraz najwazniejsze wizyta w Ełku na cito,bo nie ma co czekac- choc kobieca intuicja mówi mi, ze to farmalności, no i transport Jakie cudne wieści! :multi: :multi: :multi: Kurczę nie działa mi wyszukiwanie użytkowników, poszukałabym kogoś na wizytę przedadopcyjną. :cool1: Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 A&G miej proszę oczy szeroko otwarte, a juz wogołe w sprawie transportu nawet za zwrotem kosztów, bo to wyprawa przez całą Polskę z Wrocławia do Ełku lub do Białegostoku, Ostrowa Maz, ewentualnie Olsztyna. Jak nie z Wrocławia to choc z Poznania, Opola coś co jest w miarę niedaleko Wrocławia. ja szukałam na wątkach tego województwa - ale wszytscy są z Olsztyna prawie :roll: Quote
Asia & Ginger Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 GoskaGoska napisał(a):A&G miej proszę oczy szeroko otwarte, a juz wogołe w sprawie transportu nawet za zwrotem kosztów, bo to wyprawa przez całą Polskę z Wrocławia do Ełku lub do Białegostoku, Ostrowa Maz, ewentualnie Olsztyna. Jak nie z Wrocławia to choc z Poznania, Opola coś co jest w miarę niedaleko Wrocławia. ja szukałam na wątkach tego województwa - ale wszytscy są z Olsztyna prawie :roll: Ja też właśnie tak szukałam. :cool1: Na forum spanielowym mamy jedną osóbkę z Ełku, miała przeprowadzać kiedyś wizytę, ale z tego co pamiętam to domek się rozmyślił. Może już teraz umieśćmy info w wątku transportowym, ludzie jeżdżą na wakacje, Ełk to Mazury, być może ktoś będzie tam jechał. :roll: Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 ja juz zalozylam wątek transportowy - to proszę zapytaj się tej dziewczyny czy by nie poszła z wizytą? Quote
Asia & Ginger Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 GoskaGoska napisał(a):ja juz zalozylam wątek transportowy - to proszę zapytaj się tej dziewczyny czy by nie poszła z wizytą? Już napisałam. :p Quote
GoskaGoska Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 to nie chodzi o to by sunię opchnąć jedynie, tylko się zastanowić gdzie jej będzie lepiej, bo tak naprawdę to za Wrocławiem przemawia jedynie fakt , ze jest z Wrocławia - a np Pani nie jest za sterylizacja i zresztą yuki ma napisac sama więcej Quote
yuki Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 słuchajcie, ja tak do końca nie jestem przekonana do Pani z Wrocławia, tam jest trójka dzieci, mieszkają w 3 pokojowym mieszkaniu, cały czas powtarzała "no ale to da się zrobić, z ta operacja???", bardzo chce zeby odzyskała wzrok , a co jeśli nie ???tam jest też trójka małych dzieci, Niuszka jest specjalnym psem , nie wiem czy dadzą sobie radę mam duże wątpliwości...wolalabym , żeby pojechała do Pani do Ełku . Quote
Recommended Posts