Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tusia miała mieć dziś zdejmowane szwy.
Pojechałam po 19 tak jak prosił dr,a tu głucho i ciemno , telefonu nikt nie odebrał :mad:
Jutro znowu podchody, oby skuteczne, bo Tusia powinna w weekend pakować walizki i jechać do DS :-(

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']Tusia miała mieć dziś zdejmowane szwy.
Pojechałam po 19 tak jak prosił dr,a tu głucho i ciemno , telefonu nikt nie odebrał :mad:
Jutro znowu podchody, oby skuteczne, bo Tusia powinna w weekend pakować walizki i jechać do DS :-([/QUOTE]
Hmmm, czyżby pan doktor jeszcze nie wrócił do domu? :roll:

Posted

Tusia kroczy dumnie jak na defiladzie
Widać ,że nie widać :evil_lol: białych oczek :multi:

Tusia przerobiona na świstaka

A tu jeszcze lepiej widać oczęta.
To lewe z racji wzmożonego ciśnienia wewnątrz gałkowego pozostanie
większe, co wcale nie umniejsza uroku Tusi.

Posted

musiałam tyle stron nadrobić,bo nie było mnie troche czasu,brak internetu.
Ale cieszę się zdrowiem Tusi :*,mam nadzieję że będzie widziała na oczka :)
A zdjęcia wspaniałe,ślicznotka z niej:loveu:

Posted

Ale się czarownice zleciały , poczuły,że zdjęcia wkleiłam :evil_lol:
Mąż twierdzi,że ona jakby lepiej omija przeszkody, ja tego nie stwierdzam.On jest tak w niej zakochany( w ogóle jakiś suniokochliwy się zrobił), że wszystko dobre u Tusi widzi :p
Lewe oczko jeszcze zrobi się ciemniejsze,ale raczej będzie gorsze od prawego.

Posted

:eviltong:

Ważne żeby sunia zaczęła na oczka widzieć.
Jak dobrze że mam tak cudowny domek,i mam nadzieję że następny będzie taki sam jak ten.

Poker a widziałaś się już z panią,która chce wziąć sunię?

Posted

z panią się nie widziałam, bo mieszka z 350 km ode mnie.Natomiast pani regularnie dzwoni i pyta o Tusię.
Również czekamy z niecierpliwością i nadzieją,że Tusia będzie choć trochę widzieć.

Posted

TUSIA ma zdjęte szwy :multi::multi:, dostała Jasia,ale już doszła do siebie i zjadła kolacje.Była bardzo grzeczna. DR w piątek jeszcze raz chce zobaczyć oczki.
Jak zwykle nie chciał zapłaty,ale uznałam ,że tyle razy już pomagał Tusi w swoim gabinecie, ze po prostu zostawiłam 100 zł.
DS Tusieńki dzwonił, długo rozmawiałyśmy, opowiedziałam pani o zwyczajach Tusi,żeby mała miała jak najmniejszy stres.
Pojedzie do DS w sobotę albo w niedzielę.

Posted

Byłam na kolejnej kontroli u dr. Ciśnienie w prawym oczku jest dobre i dr uważa ,że tym okiem powinna widzieć. Natomiast w lewym oku ciśnienie jest jeszcze w granicach normy,ale niestety tej górnej. Ocenił ,że szanse widzenia tym okiem nie są duże w związku z nieleczoną wcześniej jaskrą.
Tusia ma jeszcze przez 10 dni mieć kropione oczka 2 razy dziennie i na noc zakładaną maść.Muszę dokupić maść, bo się kończy.

Sprawa transportu w ten weekend się skomplikowała, poniewać kobieta która miała wieźć Tusię jest chora.W rachubę wchodzi jeszcze transport z jakimś panem.Czekam na kontakt z nim. Muszę mieć pewność,że to odpowiedzialny człowiek.W przyszły weekend będzie jechać ta właściwa kobieta.Ale najgorsze w tym wszystkim jest to,że my musimy właśnie wtedy na 2 dni wyjechać.:angryy:
A nie chcemy , by Tusię ktoś obcy przekazywał komuś obcemu.
Zawiłe to wszystko. I się porobiło :roll:

Posted

Jakby to coś pomogło to ew. w niedzielę z wystawy w Poznaniu bym mogła ją przewieźć do DS ( w drodze powrotnej zatrzymalibyśmy się jedynie u kuzynki na kawkę). Może ktoś zaufany z Waszych okolic wybiera się na tę wystawę?

Posted

Poker napisał(a):
czyli trzeba by ją jutro zawieźć do Poznania?

My wystawiamy się po 10.00 nie licze na laury(BOB):evil_lol: więc nie będzięmy długo. Na pewno z Wrocławia ktoś jedzie na tę wystawę i będzie mógł suńkę przewieźć.

Jakby co to jeszcze zajżę i zostawię namiary:p