Poker Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Tusia miała mieć dziś zdejmowane szwy. Pojechałam po 19 tak jak prosił dr,a tu głucho i ciemno , telefonu nikt nie odebrał :mad: Jutro znowu podchody, oby skuteczne, bo Tusia powinna w weekend pakować walizki i jechać do DS :-( Quote
Asia & Ginger Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Poker']Tusia miała mieć dziś zdejmowane szwy. Pojechałam po 19 tak jak prosił dr,a tu głucho i ciemno , telefonu nikt nie odebrał :mad: Jutro znowu podchody, oby skuteczne, bo Tusia powinna w weekend pakować walizki i jechać do DS :-([/QUOTE] Hmmm, czyżby pan doktor jeszcze nie wrócił do domu? :roll: Quote
Poker Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Tusia kroczy dumnie jak na defiladzie Widać ,że nie widać :evil_lol: białych oczek :multi: Tusia przerobiona na świstaka A tu jeszcze lepiej widać oczęta. To lewe z racji wzmożonego ciśnienia wewnątrz gałkowego pozostanie większe, co wcale nie umniejsza uroku Tusi. Quote
xmartix Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ale lala z niej :eviltong: a to oczko bielsze to jej zejdzie? czy z racja tego podwyższonego ciśnienia nie zrobi się brązowe już nigdy? Quote
Asia & Ginger Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 http://img265.imageshack.us/img265/6476/tusia013.jpg Tusinka świstakowa cudna. :loveu: :loveu: :loveu: Oczka rzeczywiście bardzo dobrze wyglądają. :cool3: Quote
GoskaGoska Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 to jedno faktycznie zdecydowanie lepiej wygląda:lol: Quote
monika083 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 jej to prawe wyglada juz normalnie:multi: Czy sa jakies zmiany w jej zachowaniu ...czy zaczyna cos widziec?? Quote
Trusia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 musiałam tyle stron nadrobić,bo nie było mnie troche czasu,brak internetu. Ale cieszę się zdrowiem Tusi :*,mam nadzieję że będzie widziała na oczka :) A zdjęcia wspaniałe,ślicznotka z niej:loveu: Quote
Poker Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ale się czarownice zleciały , poczuły,że zdjęcia wkleiłam :evil_lol: Mąż twierdzi,że ona jakby lepiej omija przeszkody, ja tego nie stwierdzam.On jest tak w niej zakochany( w ogóle jakiś suniokochliwy się zrobił), że wszystko dobre u Tusi widzi :p Lewe oczko jeszcze zrobi się ciemniejsze,ale raczej będzie gorsze od prawego. Quote
Trusia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 :eviltong: Ważne żeby sunia zaczęła na oczka widzieć. Jak dobrze że mam tak cudowny domek,i mam nadzieję że następny będzie taki sam jak ten. Poker a widziałaś się już z panią,która chce wziąć sunię? Quote
Poker Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 z panią się nie widziałam, bo mieszka z 350 km ode mnie.Natomiast pani regularnie dzwoni i pyta o Tusię. Również czekamy z niecierpliwością i nadzieją,że Tusia będzie choć trochę widzieć. Quote
GoskaGoska Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 w takim bądz razie awaryjnie jeszce Tusia ma skarpetkę - a na razie na Szafira hotel przelewam Marcie 56zl Quote
Trusia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 a można jeszcze gdzieś wpłacać pieniążki na konto suni? Żeby był jakiś zapas :) Quote
GoskaGoska Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Trusia - generalnie sunia nie potrzebuje juz funduszy - jesli chcesz jakiemus pomoc to np Szafir ma zawsze luki finansowe , ktore trzeba łatac , bo nie ma na oplaty: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/tragedia-pies-cudo-ze-zle-zrosnieta-lapka-brakuje-na-hotel-143428/ Quote
Poker Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 TUSIA ma zdjęte szwy :multi::multi:, dostała Jasia,ale już doszła do siebie i zjadła kolacje.Była bardzo grzeczna. DR w piątek jeszcze raz chce zobaczyć oczki. Jak zwykle nie chciał zapłaty,ale uznałam ,że tyle razy już pomagał Tusi w swoim gabinecie, ze po prostu zostawiłam 100 zł. DS Tusieńki dzwonił, długo rozmawiałyśmy, opowiedziałam pani o zwyczajach Tusi,żeby mała miała jak najmniejszy stres. Pojedzie do DS w sobotę albo w niedzielę. Quote
GoskaGoska Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 a co lekarz mowił dalej dobrze - czy cos tam jeszcze się dzieje? To proszę wyślij mi jeszcze raz nr konta to zrobię przelew , bo nie wiem czy bede miala w archiwum w przelewow Quote
Poker Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Byłam na kolejnej kontroli u dr. Ciśnienie w prawym oczku jest dobre i dr uważa ,że tym okiem powinna widzieć. Natomiast w lewym oku ciśnienie jest jeszcze w granicach normy,ale niestety tej górnej. Ocenił ,że szanse widzenia tym okiem nie są duże w związku z nieleczoną wcześniej jaskrą. Tusia ma jeszcze przez 10 dni mieć kropione oczka 2 razy dziennie i na noc zakładaną maść.Muszę dokupić maść, bo się kończy. Sprawa transportu w ten weekend się skomplikowała, poniewać kobieta która miała wieźć Tusię jest chora.W rachubę wchodzi jeszcze transport z jakimś panem.Czekam na kontakt z nim. Muszę mieć pewność,że to odpowiedzialny człowiek.W przyszły weekend będzie jechać ta właściwa kobieta.Ale najgorsze w tym wszystkim jest to,że my musimy właśnie wtedy na 2 dni wyjechać.:angryy: A nie chcemy , by Tusię ktoś obcy przekazywał komuś obcemu. Zawiłe to wszystko. I się porobiło :roll: Quote
magdaww1 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jakby to coś pomogło to ew. w niedzielę z wystawy w Poznaniu bym mogła ją przewieźć do DS ( w drodze powrotnej zatrzymalibyśmy się jedynie u kuzynki na kawkę). Może ktoś zaufany z Waszych okolic wybiera się na tę wystawę? Quote
monika083 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 to u mojej mamy pewnie moglaby te dwa dni pobyc. Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 zaraz przeleję to 100zl z suni skarpety Dobrze, ze będzie widzieć na jedno oczko, ale mam nadzieję , ze jednak i z drugim się uda Quote
Poker Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 czyli trzeba by ją jutro zawieźć do Poznania? Quote
magdaww1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Poker napisał(a):czyli trzeba by ją jutro zawieźć do Poznania? My wystawiamy się po 10.00 nie licze na laury(BOB):evil_lol: więc nie będzięmy długo. Na pewno z Wrocławia ktoś jedzie na tę wystawę i będzie mógł suńkę przewieźć. Jakby co to jeszcze zajżę i zostawię namiary:p Quote
Poker Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 szukam osoby , która jedzie, ale na razie kiepsko :shake: Quote
Recommended Posts