Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tuska1990 napisał(a):
Jeśli mama Moniki nie będzie mogła, to ja ją na te dni mogę wziąć, do siebie.

Jak coś to moja kom: 794416346

DZięki Ci wielkie :loveu:

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie już o to pytałam, ale mam sklerozę :evil_lol:, więc zapytam jeszcze raz.
Czy wszystkie pieski "rasowe" są we wrocławskim schronisku sterylizowane, kastrowane przed adopcją?
Dostałam dzisiaj takie info:
"Byłam dziś w schronisku we Wrocławiu i widziałam dwa spaniele (pies i suka). Psu kończy się kwarantanna dopiero za 4 dni. Ale prawdopodobnie bardzo dużo ludzi się o niego pyta. A suka nie wiem bo nie zdążyłam się spytać."

Nie chciałabym, żeby trafiły do rozmnażaczy... :shake:

Posted

tuska1990 napisał(a):
Nie ma za co ;) tylko daj wcześniej cynka czy w końcu będzie u mnie czy u mamy Moniki :)

no pewnie ,że dam znać wcześniej :evil_lol:

Posted

Trzymajcie jutro za Tusię kciuki.Mam stracha,ale musi być dobrze.
Jedziemy na 8. Kołnierz umyty czeka, jak ja nie lubię zakładać kołnierza :shake:, to stres dla psa okropniasty,ale w tym przypadku bezwzględnie konieczny.

Posted

Tusia już w domciu.Operacja przebiegła pomyślnie.W czwartek lub piątek mamy się pokazać do kontroli. Po głupim Jasiu Tusia szczekała donośnie, przy budzeniu podobno też. Teraz sobie śpi na podusi przykryta kołderką, bo jej zimno.
Mam kropić i smarować oczka 4 x dziennie.
Co się ją nadźwigałam , to moje.Ciekawe czy mi kręgosłup wysiądzie :roll:

Jeszcze walczę z Jasiem i nosem sie podpieram

Jedno zdjęcie wcięło :crazyeye:

PADŁAM i nic nie wiem co sie wokół mnie dzieje.

W końcu w domku :loveu:

Posted

o efektach zabiegu będzie można powiedzieć po 3-4 tygodniach.
Miejmy nadaieję,że będą pozytywna.
Tusia zrobiła koło domu siusiu i dalej śpi, całe szczęście, bo jestem sama z moim ZOO , muszę popracować.

Posted

[quote name='Lucyna']Trzymam kciuki za Tusię i musi być dobrze, będzie będzie będzie widziała :p
Dzięki za taką dawkę optymizmu :evil_lol:
Tak , cena zabiegu 1500zł.Faktura jest na schronisko z podaniem nr schroniskowego Tusi.
Maść i krople te co dotychczas.
Badanie kontrolne Tusi i leki kosztowały 18,19 zł + 16,76 zł = 34,95 zl.
Tusia popiła ,śpi jak zabita,ale na kanapę królewna trafiła bezbłędnie :loveu:
Przyszła pańcia Tusi dzwoniła dzisiaj się dowiedzieć jak Tusia po operacji się czuje.
No i dla mnie ważna wiadomość.Mama Moniki 083 zgodziła sie zaopiekować Tusią w czasie mojego 4.dniowego wyjazdu :multi::multi::multi:
Dziękuję jej bardzo :loveu:
dziękuję też Tuska 1990 :loveu:za gotowość do pomocy, lżej na duszy jak się ma poczucie,że nie jest się samemu w potrzebie.

Posted

Jak w archiwum przelewow znajdę twoje dane to zaraz zrobię przelew;)
cieszę się, ze chociaż domu już dla Tusi nie trzeba szukać i p.Joasia dzielnie czeka na nią :)

ps. przelew zrobiony

Posted

Hej dziewczyny!!! udalo mi sie na inernet dostac, czytam a tu takie wiesci, Tusia po operacji:multi::multi::multi::multi: nic tylko czekac na efekty! pozdrawiam Was wszystkie z dalekiego miejsca :evil_lol: Tusienka do zdrowia nam wracaj !!!

Posted

yuki, witaj w dalekim kraju :multi::multi:, Tusia po operacji, wszystko przebiega zgodnie z planem :multi: i mam nadzieję,że odzyskanie wzroku też :multi:
Powodzenia , nie zamarznij :loveu:

Posted

Tusia smutna, na spacer trzeba ją siłą wyciągać.Z michy podstawionej pod nochalek , je.Sądzę,że jest stan takiej jakby apatii jest związany z kołnierzem.
Już to przerabiałam z innymi psami.Było tak samo .Kołnierz potwornie stresuje psy.
Oczka wyglądają dziś lepiej.Tusia jest bardzo cierpliwa, pozwala sobie przy oczkach gmerać.