Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoskaGoska']:mad::mad::mad: jak to nie ma?
yuki ją wypisywała to jej się trzeba pytać

150zl zostalo przelane na leki + badanie[/quote]

kurcze ,mamy teraz nie ma w domu i nie wiem jak z ta wscieklizna bylo ,ale chyba miala byc jeszcze doszczepiona .

Posted

[quote name='GoskaGoska']:mad::mad::mad: jak to nie ma?
yuki ją wypisywała to jej się trzeba pytać

150zl zostalo przelane na leki + badanie[/quote]
niestety nie ma , chyba ze mam buty na oczach.
Dzięki za przelew.

Posted

Nie dzwoniłam , w sobotę zadzwonię.Dziś miałam cały dzień zajęty inną bardzo dla mnie ważną sprawą.
Tusia ma się dobrze, dostaje leki w pasztetowej.Jest grzeczna i słodka , na spacerach trochę razem biegamy, niestety coraz bardziej się do nas przyzwyczaja.

Posted

Miałam znowu szczęście trafć na pana domu, bo pan iw pracy.Pan podtrzymał chęć zabrania Tusi, mówi że czekają na nią i czują jakby była juz u nich.
Podałam swój telefon i pani zadzwoni do mnie ,aby omówić szczegóły transportu.
Ulżyło mi :roll:

Posted

[quote name='Poker']Miałam znowu szczęście trafć na pana domu, bo pan iw pracy.Pan podtrzymał chęć zabrania Tusi, mówi że czekają na nią i czują jakby była juz u nich.
Podałam swój telefon i pani zadzwoni do mnie ,aby omówić szczegóły transportu.
Ulżyło mi :roll:[/quote]
To chyba dobre wieści nie? :p

Posted

dziś zadzwoniła do mnie przyszła pańcia Tusi.Potwierdziła chęć zabrania Tusi bez względu na jej wzrok.Są jeszcze Ludzie na tym świecie.
Pani tez kombinuje transport.Będziemy w kontakcie.Bardzo proszę , pomózcie mi wyjaśnić sprawę szczepienia Tusi przeciw wściekliźnie.

Posted

nie wiem za bardzo jak to wyjasniac - chyba Monika od mamy musi się dowiedzieć.
Jesli nie jest, to albo w schronisku niech ją doszczepią, a jak nie masz czasu tam podjechac ,to gdzies kolo siebie - najlepiej, zeby odrazu miala caly komplet szczepien wraz z wirusowkami.

Posted

wirusówki są wpisane.
Może yuki ma gdzieś z resztą papierów, bo nie mam też umowy adopcyjnej i papieru o czipie, yuki ma mi dopiero przekazać.

Posted

Jeżeli to pewne,że nie była szczepiona , to ją zaszczepię,ale teraz też nie wiem kiedy to upchnąć.Za ok.10 dni ma zapaść decyzja co do operacji.
Ale w sumie jest to dziwne, bo wydaje mi się,że w schronie szczepią psy p.wściekliźnie i na wirusówki w dniu przyjęcia.

Posted

Pieniądze dotarły, dziękuję.
Tusia jest przesłodka, a już zupełnie rozbraja jak siedzi na dupci jak świstak, tylko brakuje jej sreberek :evil_lol:.
Rano aż popiskuje z radości na powitanie.

Posted

[quote name='kikou']to podjechałabys ewentualnie do schronu ją zaszczepić?[/quote]
nie bardzo mam czas na takie wycieczki, podjadę do dr Szczypki, mam 3 minutki.

Posted

Potwierdzam , że jak wypisywałyśmy Tusię to wet nie szczepił jej , bo powiedział , że można dopiero za tydzień, gdy pojechałyśmy po tygodniu znów powiedziano , że może być dopiero za jakiś czas szczepiona, potem pojechała już do Poker, więc nie jest szczepiona przeciw wściekliźnie na pewno. Sorry , że się nie odzywałam , ale nie było mnie długo we Wrocławiu. Jeśli chodzi o umowę podjadę do Poker i przekażę,nie dostałam innych papierów.

Posted

patrzę, ze sunia 23, 09 zaczęła brać leki - czyli 7.10 miną 2tyg , to kiedy te badania ostateczne które mają przesądzić co i jak?
Czy dostała tą szczepionkę - jesli tak to proszę napisać koszty ;)

Posted

Dostałam umowę adopcyjną od Yuki i zaświadczenie czipowe.
Dziś byłam z Tusią na badaniu kontrolnym krwi.Wynik jutro i jutro tez zacznę atakować dr Kiełbowicza o termin badania.
Nie szczepiłam Tusi, bo uważam że gdyby miało dojść do operacji, to lepiej teraz nie narazać jej na potencjalne sensacje związane ze szczepieniem.Operacja ważniejsza.Jeżeli się okaże ,że z operacji nici, to ją zaszczepię.
powiedzcie mi co mam zrobić z umową adopcyjną przy wydawaniu Tusi?Jak to załatwić?