Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

admirabilis6 napisał(a):
jaka cudowna sunia. a wiadomo dlaczego ja odano do schronu? czy zostala znaleziona? wklejam bannerek. sa jakies pomysly na dt? Asiu, czy forum spanielowe pomoze jej tez?

nie ma DT ani pomyslu na DT :shake: jedyna jej szansa to dogo, a do tego jest druga spanielka :placz: ktora jest nie bardzo do psow i trzeba já by bylo szybko wyciágnác

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona raczej potrzebuje indywidualne opieki a nie zeby byla od tak przerzuca do przytuliska, gdzie jest masę innych psiaków :shake:
Jej potrzebny normalny tymczas domowy, a nie zeby tylko ją wyciągnąć.
Ta potrzebuje kogos kto kocha pieski i chce jej pomoc- dając opiekę
Bardziej , zeby tylko wyciágnác to ta druga potrzebuje.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ona raczej potrzebuje indywidualne opieki a nie zeby byla od tak przerzuca do przytuliska, gdzie jest masę innych psiaków :shake:
Jej potrzebny normalny tymczas domowy, a nie zeby tylko ją wyciągnąć.
Ta potrzebuje kogos kto kocha pieski i chce jej pomoc- dając opiekę
Bardziej , zeby tylko wyciágnác to ta druga potrzebuje.

no to zalozcie watek tej drugiej i pytaj Wandy o tamta. a tej dalej szukajcie dt domowego.

Posted

za malo mam danych o tą drugą poza tym - nie wie czy ktos się zglosi by ją opłaca,
to jest ta druga sunia:

960/09

2 lata, suka, cocker spaniel. Suka jest agresywna w stosunku do innych psów, bardzo broni miski z jedzeniem. Wobec ludzi także potrafi wykazać się charakterem. Suka potrzebuje doświadczonego i stanowczego opiekuna.

Posted

Jak coś to mam dwie foty młodszej , mogę wkleić tylko faktycznie to jest wątek tej starszej . A mam taka propozycję, żeby jakieś imię jej nadać, czy już ma ;) bo jak coś to ja proponuję Tasza albo Tusia co wy na to ?

Posted

I jeszcze mnie tak naszło na dobranoc, że skoro ona taka biedna ślepotka, to ciągle niucha(wącha :) ) to może by ją nazwać NIUSZKA ??
takie ciepłe imię , jak ona :roll:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
to jest bielmo na soczewce do usuniécia- takie uzyskalam info od weta w schronie
jej schroniskowy nr to 1074/09 siedzi w szczeniakarni

W sprawie operacji napiszę jutro do pewnej osóbki. ;)

admirabilis6 napisał(a):
jaka cudowna sunia. a wiadomo dlaczego ja odano do schronu? czy zostala znaleziona? wklejam bannerek. sa jakies pomysly na dt? Asiu, czy forum spanielowe pomoze jej tez?

Postaram się zrobić co w mojej mocy. Jutro ją wrzucę na spanielowe i będziemy coś działać. :p

Posted

tak tak oglaszamy sunie, choc tu chyba najbardziej bym się cieszyla jak by ktoś z forum spanielowatych dał tymczas i pozniej jej szukał domku, ale jak się nikt nie zgłasza narazie to szukamy przez ogłoszenia