GoskaGoska Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 admirabilis6 napisał(a):jaka cudowna sunia. a wiadomo dlaczego ja odano do schronu? czy zostala znaleziona? wklejam bannerek. sa jakies pomysly na dt? Asiu, czy forum spanielowe pomoze jej tez? nie ma DT ani pomyslu na DT :shake: jedyna jej szansa to dogo, a do tego jest druga spanielka :placz: ktora jest nie bardzo do psow i trzeba já by bylo szybko wyciágnác Quote
Fredziu123 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Czy ktoś orientuje się jaki może być koszt operacji ? Quote
GoskaGoska Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 wiesz co na operacje to pewnie bysmy uzbieraly jakos wspolnie,to chyba bylby najmniejszy problem, najbardziej potrzeba ktos kto by jej dal tymczas Quote
admirabilis6 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 no a u Wandy moze spytajcie? tam byl spaniel dziadzio u niej za 200zl za miesiac. Quote
GoskaGoska Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 ona raczej potrzebuje indywidualne opieki a nie zeby byla od tak przerzuca do przytuliska, gdzie jest masę innych psiaków :shake: Jej potrzebny normalny tymczas domowy, a nie zeby tylko ją wyciągnąć. Ta potrzebuje kogos kto kocha pieski i chce jej pomoc- dając opiekę Bardziej , zeby tylko wyciágnác to ta druga potrzebuje. Quote
admirabilis6 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 GoskaGoska napisał(a):ona raczej potrzebuje indywidualne opieki a nie zeby byla od tak przerzuca do przytuliska, gdzie jest masę innych psiaków :shake: Jej potrzebny normalny tymczas domowy, a nie zeby tylko ją wyciągnąć. Ta potrzebuje kogos kto kocha pieski i chce jej pomoc- dając opiekę Bardziej , zeby tylko wyciágnác to ta druga potrzebuje. no to zalozcie watek tej drugiej i pytaj Wandy o tamta. a tej dalej szukajcie dt domowego. Quote
GoskaGoska Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 za malo mam danych o tą drugą poza tym - nie wie czy ktos się zglosi by ją opłaca, to jest ta druga sunia: 960/09 2 lata, suka, cocker spaniel. Suka jest agresywna w stosunku do innych psów, bardzo broni miski z jedzeniem. Wobec ludzi także potrafi wykazać się charakterem. Suka potrzebuje doświadczonego i stanowczego opiekuna. Quote
admirabilis6 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ha! jak ten spaniel co do jamora trafil! tam ja trzeba. na szkolenie! zwiedzcie sie wiecej o niej i jazda z watkiem :razz: poczekamy co powie Asia jak wejdzie na dogo. Quote
yuki Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jak coś to mam dwie foty młodszej , mogę wkleić tylko faktycznie to jest wątek tej starszej . A mam taka propozycję, żeby jakieś imię jej nadać, czy już ma ;) bo jak coś to ja proponuję Tasza albo Tusia co wy na to ? Quote
GoskaGoska Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 jak masz foty tez tej drugiej to zalozylam jej wátek i tam wklej: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/wroclaw-2letnia-piekna-spanielka-potrzebuje-pilnie-ratunku-142998/#post12695746 Quote
yuki Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 I jeszcze mnie tak naszło na dobranoc, że skoro ona taka biedna ślepotka, to ciągle niucha(wącha :) ) to może by ją nazwać NIUSZKA ?? takie ciepłe imię , jak ona :roll: Quote
Asia & Ginger Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 GoskaGoska napisał(a):to jest bielmo na soczewce do usuniécia- takie uzyskalam info od weta w schronie jej schroniskowy nr to 1074/09 siedzi w szczeniakarni W sprawie operacji napiszę jutro do pewnej osóbki. ;) admirabilis6 napisał(a):jaka cudowna sunia. a wiadomo dlaczego ja odano do schronu? czy zostala znaleziona? wklejam bannerek. sa jakies pomysly na dt? Asiu, czy forum spanielowe pomoze jej tez? Postaram się zrobić co w mojej mocy. Jutro ją wrzucę na spanielowe i będziemy coś działać. :p Quote
GoskaGoska Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 to trzymam kciuki , zeby się udalo cos wymyśleć Quote
yuki Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Nikt do ślepotki nie zagląda , hop do góry :lol: Quote
GoskaGoska Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 tak tak oglaszamy sunie, choc tu chyba najbardziej bym się cieszyla jak by ktoś z forum spanielowatych dał tymczas i pozniej jej szukał domku, ale jak się nikt nie zgłasza narazie to szukamy przez ogłoszenia Quote
GoskaGoska Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 no nic weznę się za parę ogłoszeń dla niej, bo jakos domek tymczasowego nie widać:shake: moze ktoś będzie chciał na DS Quote
GoskaGoska Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 narazie w sprawie domkow cisza i pustka szukamy pomocy dla suni Quote
GoskaGoska Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 SPOJRZ NA MNIE I ...POMOŻ - MÓJ ŚWIAT TO / Spaniel / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa i gumtreewroclaw Quote
yuki Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 I jeszcze tu na www.olx.pl: SPOJRZ NA MNIE I ...POMOŻ - MÓJ ŚWIAT TO CIEMNOŚĆ - Wrocław - Zwierzęta Quote
GoskaGoska Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 i jeszcze alegratke jej zrobilam ..i tez juz do obowiązków się biorę;) Quote
yuki Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Jeszcze na : www.sprzedasz.pl www. neeon.pl niedługo powinny się pojawić Quote
Recommended Posts