Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ss,jak już będę miała sunie u siebie, to wypróbuję ją na 2,5.letniej wnusi.
Czy pani wie,że sunia jest ślepa i ,że nie wiadomo czy odzyska wzrok po operacji?
Yuki, jak ja zaśpiewam, to sunia zawyje :evil_lol:, ale mogę pograć jej na pianinie.:eviltong:
Bardzo mi się podoba imię Tusia :loveu:

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha, ja myślę , że skoro ona taka umuzykalniona to i pianino jej się będzie podobać :cool3: . Co do dzieci, to pamiętam jak jeszcze w schronie na spacerze byłyśmy z Monią i Tusią to podeszła do nas pani z dwójką dzieci , tak około czteroletnich. Swoją drogą bardzo grzecznych dzieci ;) Tusia dała się wymiziać i jeszcze na plecy się wykładała , bardzo zadowolona była i uśmiechnięta :loveu: ale lepiej ją jeszcze sprawdzić dla pewnośći choć myślę , że problemu nie będzie. Toż to psi aniołek :lilangel:

Poker mam ją wieźć do Ciebie? Jak coś to wyślij mi tel swój na priv to się dogamay. Chyba , że już się skontaktowałaś z mamą Moniki .

Posted

yuki , nie poganiaj mnie tak :mad:, nie wiem w co ręce włożyć po 2.tygodniowej nieobecności.Dziś zadzwonię do mamy Moniki i porozmawiam.
Mam samochód i umiem jeździć od 30 lat :eviltong:, dzięki za chęć pomocy :loveu:

Posted

Poker napisał(a):
yuki , nie poganiaj mnie tak :mad:, nie wiem w co ręce włożyć po 2.tygodniowej nieobecności.Dziś zadzwonię do mamy Moniki i porozmawiam.
Mam samochód i umiem jeździć od 30 lat :eviltong:, dzięki za chęć pomocy :loveu:

to podaje numer do mamy : 71-3391625
mnie sie wydaje ,ze wlasnie lepiej byloby gdyb Poker ja odebrala,posiedziala chwile u mamy,poznala sunie.Bo Kasia ,jak ja zabierzesz do obcych ludzi to bedzie sie chyba stresowac ,a jak juz troszke Poker pozna to moze nie bedzie sie bala.Ona ogolnie lgnie do wszystkich ,nie jest bojazliwa.
Poker a Ty masz jakiegos psiaka u siebie?

Posted

Spoko dziewczyny :) Monika masz rację, niech Poker pojedzie do Twojej Mamy i sobie z nią porozmawia ;)
Oh Poker toż Cię nie poganiam :evil_lol:, tylko pomoc proponuję, ale skoro nie trzeba to ok :eviltong:

Posted

dzięki za chęć pomocy :loveu:

Posted

Jestem po rozmowie z mamą Moniki.Umówiłyśmy się na telefon jutro i dogadamy szczegóły :lol:
Powiedzcie mi czy są domki zainteresowane Tusią?

Posted

Poker jest jedna Pani, ale ma suczkę (spanielkę z dysplazją) zazdrosną i nie wie jak to będzie, jest gotowa się spotkać u Ciebie lub jak mówiłam u Moniki Mamy i zobaczyc jak suczki się dogadają

Posted

xmartix napisał(a):
Poker jest jedna Pani, ale ma suczkę (spanielkę z dysplazją) zazdrosną i nie wie jak to będzie, jest gotowa się spotkać u Ciebie lub jak mówiłam u Moniki Mamy i zobaczyc jak suczki się dogadają

A skąd jest ta Pani? Też z Wrocławia? Bo jeśli tak to może lepiej jest zorganizować spotkanie w domu tej Pani, prędzej będzie wiadomo jak jej sunia przyjmie nowego domownika. ;)

Posted

Dziewczyny przecież ciągle jest ta Pani z Raciąża, która czeka na dziewuszke....

tylko jeszcze nie było wizyty tam...
rozmawiałyśmy z Poker o Niej, to ta Pani z 5letnią córką, co miałyśmy sprawdzić czy sunia do dzieci jest ok....
no ale potem każdy kto sunie spotkał...potwierdzał, że sunia jest raczej bardzo miła dla wszystkich

chyba zanim wyślemy sunie do Pani z Wrocławia trzebaby dać szanse Pani z Raciąża bo czeka juz trzeci tydzień... dzwoni i pyta o sunie...

bardzo prosze o pomoc z wizytą... może ktoś zna kogoś z dogo z tamtych okolic....

Posted

ale ja nie napisałam Kikou że ta Pani z Wro dostanie spanielkę, zaznaczyłam tylko że się interesuje nią, ale ma zazdrosną suczkę

jak coś to mam kontakt do tej Pani, róbcie jak uważacie, zawsze mogę KIkou podać Ci jej nr tel

Posted

kikou, właśnie tej pani z Raciąża dajemy GoskaGoska pierwszeństwo i szukana jest osoba do wizyty przedadopcyjnej. Żeby jednak nie marnować czasu pójdą dalsze ogłoszenia.A domek wybierzecie najlepszy.
Transport do Bydgoszczy pewnie bym załatwiła.

Posted

Jutro wieczorem odbieram Tusię od mamy Moniki.
Mam nadzieję,że mała jakoś przeżyje rozstanie z obecną ,kochaną pańcią.
Muszę poćwiczyć grę na pianinie :eviltong:
A tak naprawdę muszę wymyśleć zabezpieczenie na schody, by Tusi nie chciało się po nich wędrować i to mnie jedynie martwi. W holu, na dole czymś je zastawię, gorzej na górze.Trzeba będzie zamykać na noc drzwi od sypialni,żeby Tusia nie mogła od nas wyjść , bo na 100 % spadnie.

Posted

no z samego Raciąża to raczej nie ma nikogo :shake:, a jak ktos pojedzie autem, to za benzynę ze jej skarpety można zwrócic za paliwo, więc te 40km to najbliższe miejscowości. :roll: Juz piszę do Beam