Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoskaGoska']dokladnie zrobilo sié tak, ze jakos finansowo jeszcze idziemy do przodu - ale z DT daleko w tyle :-( a to przeciez warunek operacji

i jak tam poszukiwania domu, wciaz bez zmian? :( Pozdrawiam cieplutko i zycze powodzenia!

Posted

no to finansow cd i wpłaty z dzis:
asia19734 (allegro) ; 10zl
grzegorz999 ( allegro) ;50zl
a_szeliga ( allegro i jak widac dogo równiez ;)) : 10zl
bambiono : 20zl
edyta-nita (allegro); 10zl

a_szeliega witaj na dogo - caly czas szukamy domku tymczasowego

zaraz wpiszę wpłaty do pierwszego postu

Posted

INFORUMUJĘ ZE NA SUNI KONCIE JEST 950ZL :loveu:
:cunao::cunao::cunao: - a skoro schronisko ma dolozyc 600zl to

NA SAMĄ OPERACJE MAMY - ALE DO KOSZTÓW DOJDZIE OPŁACENIE PROWIZJI ALLEGRO 4% - ORAZ KOSZTY LEKÓW - WIĘC MUSIMY MIEC MARGINES FINANSOWY-- BO ZAPEWNE SUNI TRZEBA BĘDZIE KROPIC OCZY REGULARNIE-i byc moze podawac jakies antybiotyki itd ORAZ CHODZIc NA WIZYTY KONTROLNE itp
JESLI BY ZOSTALA JAKAŚ NADWYŻKA ( hehehe to się chyba za bardzo rozpędziałam - to sunia miala by w swojej skarpcie finanse na transport do domku stalego)

Posted

Zamordowałyście mnie :angryy:,proszę o bukiet pięknych kwiatów na moją urnę :evil_lol:

Weźmiemy małą na DT, ale nie na wieczny DT.
Mogę ją zabrać do domu 9 lub 10 września w zależności od tego co ,mnie będzie czekało w pracy po powrocie z urlopu.
Dla mnie najlepiej byłoby umówić operację na piątek 11 września, jeżeli się da to o 12 -13 lub jak najpóźniej wieczorem.
Papu będzie miała u nas za friko,leki jeżeli nie będą kosztowały majątku, to też.
Teraz sprawy organizacyjne:na kogo mam ją wyciągnąć ze schronu?i czy schron będzie powiadomiony, dobrze,żeby wszystko było przygotowane.
Kto odpowiada za kontakty ze schronem? kikou czy GoskaGoska? Kto będzie bezpośrednio płacił za zabieg i kiedy?
Od niedzieli nie mam mnie przez 2 tygodnie.

Posted

Ja nie mogę się tak kontaktować ze schroniskiem, bo jestem w UK - ja robię zbiórkę i przelewam pieniądze tam gdzie mi powiedzą, ale Kikou jest w kontakcie z dr Rakiem.
Poker DT to naprawdę kwestia tylko jej wygojenia i dojścia do siebie - i sunia szybciutko pojdzie do DS, ale tak jak pisałysmy na privat, jesli naprawdę nikt a nikt nie będzie jej chciala to ją zabierzemy od Ciebie- ale ja mogę najszybciej ok drugie polowy pazdziernika i nie pisze tego na wiatr - dlatego tez piszę to publicznie -ale nie wierzę , zeby nikt jej nie chcial przez tyle czasu. Bo sunia będzie miala ogloszenia wroznione itd.i obojętnie czy będzie widziec czy jednak operacja się nie uda i pozostanie niewidoma.

i tak się rozpisalam , ze zapomnialam się ucieszyc :) Bardzo dziękujemy, ze dajesz jej szansę

Posted

p. Marcin G. z Częstochowy: 100zl
toment (allegro) : 15zl
DODAKO (allegro): 10zl
FOREST 53 (allegro): 20zl
BEKA-71 (allegro) 5zl
m_sylwia1975 (allegro) 20zl
JOANNA J. Dąbie (allegro) 5zl = 175zl

Posted

Jestem po rozmowie z dr Kiełbowiczem.Sunia będzie miała zabieg nie wcześniej niż pod koniec września z przyczyn zawodowych doktora.
Gdyby nie to ,że wyjeżdżam, już by była u nas.Mó mąż jak usłyszał,że ona siedzi w szczeniakarni , to aż łzy w oczach miał.Musi biedulka jeszcze chwilkę zaczekać ,a potem będzie juz tylko lepiej.
Po 20 wrzesnia mam się umówić na wizytę, doktor zleci leki jakie ma brać przed operacją i ustalimy dokładny termin.
Może kikou jeszcze coś dopisze od siebie.

Posted

Poker napisał(a):
Jestem po rozmowie z dr Kiełbowiczem.Sunia będzie miała zabieg nie wcześniej niż pod koniec września z przyczyn zawodowych doktora.
Gdyby nie to ,że wyjeżdżam, już by była u nas.Mó mąż jak usłyszał,że ona siedzi w szczeniakarni , to aż łzy w oczach miał.Musi biedulka jeszcze chwilkę zaczekać ,a potem będzie juz tylko lepiej.
Po 20 wrzesnia mam się umówić na wizytę, doktor zleci leki jakie ma brać przed operacją i ustalimy dokładny termin.
Może kikou jeszcze coś dopisze od siebie.

Poker a kiedy bedziecie wracac ? kiedy mozesz sunie wziasc..kurcze tak mysle ..moze mojej mamie bym ja wcisnela do Twojego powrotu ,bo szkoda jej w tej szczeniakarni.

Posted

Monika byłoby super gdyby się Twoja mama zgodziła, ona taka biedna w tej szczeniakarni i cichutko czeka i tak się cieszy jak czuje zapach ręki :-(

Posted

to niech się dziewczyny wypowiedzą, bo musi byc ustalone na jakiej zasadzie się psa wyciąga- i to raczej chyba będzie na Poker. Ja się nie wypowiadam , bo szczerze mowiąc sama nie wiem - co będzie najlepsze- czy zeby ją tak przerzucac z domu do domu, czy znow w tej klatce. Mysle , ze to Kikou z Poker się powinny wypowiedziec- bo to on teraz ustalają wszytsko.