GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 a ja to najbardziej bym DT chciala - to po operacji trzeba pewnie bedzie oczka kropic regularnie co 4h, sunia w kolniezu pewnie bedzie musiala chodzic itd itd - a domek staly jakis się dla niej znajdzie -ale musi byc ten własciwy a nie byle jaki:eviltong: Quote
yuki Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Do góry z rana. Pewnie , że nie byle jaki, bo to suńka wyjątkowa :loveu: potrzebny najlepszy z najlepszych! Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 no napisala do mnie ta Pani , ale jeszcze daleka droga zobaczmy co wyjdzie z tego- naprawdę nie lubię wymieniać się mailami- bo przez telefon jak się zapytam- to mi ktos musi odpowiedz na pytanie- a na maila- to ludzie odpowiedzą na jedno z moich pytan- a resztę jakoś pominą. :razz: to znow wysłałam listę pytan ;) Quote
yuki Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 To może przyciśnij Panią o numer telefonu :cool3: to wiele rzeczy ułatwiło no i syzbciej by to poszło. Quote
katarzyna005 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ja też wzięłam psa ze schroniska z Rzeszowa. Też początkowo korespondowałam z opiekunka przez internet. Nie miałam numeru. Jak się okazało i Ewa /opiekunka/ i ja jesteśmy szczęśliwe z takiego obrotu sprawy. Ramzes jest u nas od prawie dwóch miesięcy i wszyscy są zadowoleni. Wszyscy którzy chcą adoptować psiaka ze schronika to mogę krzyczeć TO NAJWSPANIALSZE, NAJWIERNIEJSZE PSIAKI. Quote
katarzyna005 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 A i najważniejsze mój Ramzes był też pod dwóch operacjach. Miał niedźwiedzie łapy. Trzeba się nim bardziej opiekować ale za to on odwzajemnia to z nawiązką. Quote
yuki Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Katarzyna, bardzi fajnie że adoptowałaś pieska i to pooperacyjnego :multi::multi::multi:. To,że chcemy , żeby sprawy przybrały szybszy tor to normalne, przy takiej ilości psiaków, które są do uratowania :shake: czas naprawdę się liczy, szczególnie dla tych , które są stare , schorowane i siędzą latami w schroniskach.... Quote
yuki Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jak tylko znajdzie się Dt albo DS toi zaraz operacja i sio do domku, chyba jeszcze kasa jest zbierana na operacje. Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 ja jedynie mogé mowic o etapie finansowym - po 13godzinie - bo tak u mnie bank ksiéguje przelewy bédzie wiadomo i ile jest nowych wplat-ale myslé, ze bédzie dobrze, jesli sié wszystko zaksiéguje to co bylo zadeklarowane- obecnie jest ponad 600zl - wiéc jeszcze 300zl brakuje - ale paré osob pisalo, ze wplacilo tylko jeszcze tego u mnie nie ma. wiec dzis bédzie co do tego jasnosc- chyba ze przelewy byly robione PP. No i jeszcze prowizja z allegro i jakies zabezpieczenie suni na leki i kontrole-bo te 1500zl to sama oparacja. Poza tym dalej poszukiwany DT po zabiegu. W tym czasie szukamy rowniez DS, ze jak tylko sunia sié zregeneruje -to mogla jechac do swojego domku. Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 tak wiec wplaty z dzis , ktore obecnie sie zaksiegowaly niestety tylko narazie jedna od Poker - nic moze jakis pojawiá sie wieczorem, bo tych 100zl co xmatix pisala jeszcze nie ma chyba ze poczta byl przelew i chyba ze jeszcze ok 17godz bédá. Poker 20zl Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 z tego co wiem z DT nici - wiec dalej szukamy - bo to teraz jest bardzo wazne. Quote
scarabae Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ech, i bazarek jakoś kiepsko idzie... :( No, ale może jednak się uda jeszcze...będę trzymać kciuki w każdym razie...bo przecież każdy grosz więcej, to krok do ujrzenia świata przez sunię... Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 to mam jeszcze wieczoren wplaty : KASIA678 : 40zl MELKA_ME (allegro) : 50zl tatina11 (allegro): 10zl Quote
kikou Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 cholera strasznie to smutne że już prawie cała kwota jest, lekarz czeka....a my nie mamy domu ktory ją przyjmie po operacji... Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='kikou']cholera strasznie to smutne że już prawie cała kwota jest, lekarz czeka....a my nie mamy domu ktory ją przyjmie po operacji... dokladnie zrobilo sié tak, ze jakos finansowo jeszcze idziemy do przodu - ale z DT daleko w tyle :-( a to przeciez warunek operacji Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 nowe wplaty: shaakaz(allegro): 5zl p. O. BARBARA z Bydgoszczy ; 100zl Quote
irysek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 dr kielbowicz to nasz sasiad, moze warto spytac go o rabat!? czy moze juz probowalyscie? Quote
Poker Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 napisałam do kikou długą PW i czekam na odpowiedź. Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 to czekamy z tobą, ale nie wiem czy dzis Kikou bedzie jeszcze przed komp:roll: Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 zabiegana - a jutro jeszcze czeka ją transport psiakow:razz: Quote
Recommended Posts