IraKa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja jadę.... Mój nr telefonu 504 074 542 Wyjeżdżam wcześnie rano 5-6. Wolałabym aby sunia przenocowała u mnie. Nie czytałam wątku nie wiem gdzie jest sunia czy ktoś mógłby ją podrzucić jeszcze dzisiaj do mnie? Quote
magdaww1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jakby co to mój nr. na komórę 787 340 730 Quote
IraKa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Numer zapisany, sunia grzeczna :lol:, jutro będziemy ok 9.00 pewnie już w Poznaniu. Będę dzwonić po dotarciu na miejsce. Do zobaczenia. Quote
magdaww1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Do zobaczenia na miejscu:multi: My coś koło 9 też będziemy, wystawiamy sie jako pierwsza rasa (hala1) Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 tylko macie kropelki dla niej, zeby jutro jej kropienie oczu i mascie nie przepadly :roll: Quote
Poker Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 już wróciliśmy i mimo,że nasze 2 psiaki i kot czekały , to pusto nam i smutno :-( Pokochaliśmy Tusię całym sercem, to wyjątkowo kochany pies, spokojny , radosny i bardzo wdzięczny , a przy tym rozczulający tą swoją bezgraniczną ufnością.Jesteśmy szczęśliwi,że mogliśmy jej pomóc. Bardzo dziękujemy magdaww1 i IraKa za pomoc w dowiezieniu Tusi do DS. Przyszła pańcia wykonała do mnie dzisiaj chyba z 10 telefonów.Już nie mogą się doczekać Tusi.Obiecała ,że się zalogują na dogomanii i będą pisać o suni. Quote
Lucyna Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Trzymam kciuki za Tusię za Pokerową i nową rodzinkę - podziękowania :loveu: Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 to wogole niesamowite, ze tak spontanicznie i się jakoś udało :loveu: ale się denerwuje, dobrze, ze sunia jest taka kontaktowa -i mam nadzieję, ze te zmiany miejsc jej nie stresują - oby jak najszybciej przyzwyczaiła się do DS -hehehe jeszcze nasz Tusia na wystawy się załapie :evil_lol: dziękujemy dziewczyną za pomoc dla suni:) Quote
monika083 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 to kiedy Tusia dotrze do DS? Fajnie ,ze nowa Panca Tusi bedzie z nami w kontakcie , Tusienko :buzi::iloveyou: Poker,magdaww1,IraKa :Rose: Quote
Poker Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dzwoniłam do IraKa.Tusia, jak to było do przewidzenia, całą noc przespała spokojnie na swoim ręczniku , oczywiśćie położonym na kocyku.Tak samo wyglądała jazda samochocem. IraKa w ogóle nie czuła,że ma jeszcze jednego psa w samochodzie. Tusia powinna w DS być dzisiaj wieczorem. A nam smutno :-(, kochana bambaryłka nie dała dziś rano buźki, nie kręciła dupcią i ogonkiem.Dolar był wczoraj wyraźnie smutny. Krople i maść do oczu podane z wyposażeniem. Quote
magdaww1 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Odpowiem już teraz (bo chciałam jeszcze zdjęcia dodać) Tusieńka jest teraz u mnie w Chojnicach i czeka spokojnie na swoją Panią, która będzie po nią za 2 godz. Oczka zakropiłam;) Tusia bardzo grzecznie jechała samochodem i nie widac po niej że się boi nowych miejc i ludzi, bardzo kochana sunia:loveu::loveu: Ojejku ona tak słodko chrapie:loveu: Quote
GoskaGoska Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 to chyba Magda jak błyskawica leciałas , ze juz na miejscu :cool3: super , ze niuniu się nie stresuje i juz o krok od domku :loveu::loveu::loveu: Quote
magdaww1 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Normalnie jechałam:evil_lol: mgły były więc szybko sie nie dało. Ja po 11 juz po wystawie byłam:p U kuzynki się nie zatrzymywałam;) A tak Tuśka w aucie grzecznie leżała A moja zazdrosna poszła na drugi koniec fotela W domku Tusia na kanapie mojej chudziny:lol: Z moja zazdrośnicą Tusia teraz śpi:loveu: Quote
magdaww1 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nie mogę się powstrzymać i wkleje jeszcze 3 zdjęcia:evil_lol: Tusia cały czas śpi. Już niedługo do domku pojedzie. Quote
magda z. Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ale ona jest śliczna:loveu::loveu: świetnie wyszło z tym transportem:p Quote
magdaww1 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Właśnie jedzie do swojego domku:multi: Quote
GoskaGoska Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 oby ją tylko kolega spaniel zaakcetował to będzie wspaniale Quote
Poker Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 przed chwilką rozmawiałam z nową pańcią. Są Tusią zachwyceni, chociaż burknęła na Borysa.Pana wycałowała, ogonek cały czas w ruchu. Zadzwonię jeszcze raz ok.22. magdaww1, jeszcze raz wielkie dzięki za opiekę nad Tusią :loveu: Jej się nie da nie lubić, to anioł ,a nie pies. Quote
IraKa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Poker napisał(a): Jej się nie da nie lubić, to anioł ,a nie pies. Prawda;) Powodzenia na nowej drodze... Quote
magdaww1 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Poker napisał(a):magdaww1, jeszcze raz wielkie dzięki za opiekę nad Tusią :loveu: Jej się nie da nie lubić, to anioł ,a nie pies. Nie ma za co dziękować, ona skradła nam serce:loveu: Zapowiedzieliśmy się, że odwiedzimy Tusię;) Quote
GoskaGoska Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 no wlasnie taka cudno jest ta sunia - a tak za tymi kratami w szczeniakarni siedziala biedaczka :shake: no nic dobrze, ze ma to za sobá wszytskich wielbicieli suni zapraszam na nowy wátek 2 suniek do uspiania majá DT ale za dwie to 600zl na miesiác - a narazie jest zero: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/psi-dramat-wyniszczon*****chicznie-fizycznie-blagamy-o-deklaracje-173184/ Quote
magdaww1 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='GoskaGoska'] http://www.dogomania.pl/forum/f1155/psi-dramat-wyniszczon*****chicznie-fizycznie-blagamy-o-deklaracje-173184/ Nie działa mi ten link:shake: Quote
GoskaGoska Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 moze tym razem sié otworzy prosimy o jaká kolwiek pomoc ,bo je naprawdé trzeba wyciágnác : CHOLERA NIE WIEM co z tym linkami kikou proprosilam zeby dala tutaj , bo ja cudujé i dalej to samo :( Quote
kikou Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 no to probuje i ja: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13465114#post13465114 Quote
Recommended Posts