Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trusia napisał(a):
PIękne zdjęcia Tusi :loveu: jest śliczniutka.
To gdzie teraz będziecie zabierały Tusie?

Na razie zostaje u mnie, pojedzie do DS jak dojdzie do siebie po operacji oczek.

Posted

Tusia do wszystkich przyjazna, ogonek bez przerwy w ruchu, przed chwilą usnęła mi na rękach i chrapała jak stara :evil_lol:
Potem zjadła na leżąco chrupki, a jakże by inaczej, i dalej w kimonko.

Posted

Ponieważ sunia była we wrocławskim schronisku należy sądzić,że pochodzi z terenu tego miasta.
Sama jestem ciekawa w jakich okolicznościach trafiła do schronu.Jest tak łagodna, grzeczna, spokojna, przyjazna i kulturalna,nie boi sie ludzi, a więc wygląda na to ,że nie zaznała krzywdy. Aż trudno sobie wyobrazić,że ktoś ją wyrzucił.
Cały czas się zastanawiam czy ona jednak komus się nie zgubiła albo najpierw nie została skradziona, a potem ze względu na ślepotę wywalona.
Dziewczyny, czy któraś może się dowiedzieć czegoś bliższego o przeszłości Tusi?

Posted

Mojemu znajomemu jakiś czas temu zginęła niewidoma spanielka. Jak zobaczył dzisiaj zdjęcia Tusi to się poryczał, bo ona jest identyczna. Ona uwielbiała jego, a on ją.
Dzwoniłam na numer podany w aukcji allegro, ale nikt nie odbierał, może dlatego, że już późno.
Jego sunia wabiła się Złotusia. Jestem w szoku, że ta wabi się Tusia. ZłoTusia. Szukam jej zdjęć, bo mam ich pełno, ale jak na złość nie mogę żadnego znaleźć.

Posted

spaniele generalnie wszytskie są do siebie podobne :roll:, A jesli byla niewidoma to dlaczego nie byla leczona ?
ulayetta - a mam pytanie o której dzwoniłas na podany nr, bo tu napisałas na dogo po północy - to mam nadzieję, ze chyba nie dzwonisz do wolontariuszek w takich porach?
Poza tym teraz kontakt w sprawie suni to z Poker, ktora obecnie się nią opiekuje.

Posted

dziewczyny , nie szalejcie.Nie powinno się po północy dzwonić do obcych ludzi,ale czasem emcje są bardzo silne,że nawet godziny się nie widzi.
Pożyjemy, zobaczymy.

Posted

nie szaleję, mam rację, a poza tym już mi to zostało telefonicznie wyjaśnione, a emocje rozumiem, także spoko
proponuję wyjaśnić sprawy co i jak, kiedy zginęła? w jakich okolicznościach itp

Posted

zadzwonię do zainteresowanej osoby,ale przyjrzeliśmy się dokładnie i zdjęciom suni i Tusi na żywo.To nie jest ten sam pies, niestety.
Niedługo będę rozmawiać z zaintersowanym panem.

Posted

Ss napisał(a):
Najlepiej gdyby ten Pan przyjechał i zobaczył suczydło. Myślę, że jej reakcja powinna wszystko powiedzieć...

Ja myślę, ze Poker na spokojnie wyjaśni wszystko w trakcie rozmowy z tym Panem i wszystko tutaj napisze, wiec na razie nie ma co spekulować. Najważniejsze, że psica szczęśliwa i fajnie się zaaklimatyzowała:)

Posted

Też mi się wydaje, że trochę się w wyglądzie różnią, ale zdjęcia są z różnych okresów. Chyba pozostaje tylko spotkanie i reakcja Tusi. No ale nic, Poker ma kontakt z Michałem, więc poczekamy zobaczymy.

Posted

nie ma co gdybac - z kundelkiem bylo by łatwiej , spaniele są do siebie podobne a bielmo samo w sobie nie jest charakterystyczne, bo pewnie nie jeden psiak to ma. Musimy poczekac -jak się sprawy potoczą.