GoskaGoska Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 wlasnie w sprawie wizyty, bo to gdzieś umknęło , to Magdaww1 jest blisko i moze jechać - ale nie ma doświadczenie- dlatego proponuję zrobić tu listę rzeczy ważnych na co zwrócić uwagę i co jest dla nas istotne w czasie wizyty. Ja wiem, ze Pani ma domek, wiem ze ma psa spaniela 2latka i dziecko. Pies może chodzić gdzie chce i Pani jest gotowa na adopcje nawet jak będzie niewidoma. Bea_m z Płocka też się odezwała w sprawie wizyty, a to od TZ juz zależy. Quote
Poker Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 na dogo jest watek z pytaniami na wizytę. Zobaczymy co odpowie bram6, na razie mamy czas i można spokojnie wszytko załatwić. Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 a w jakim dziale ten wátek z pytaniami :roll: Quote
yuki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Pokeeer , oj Ty :) ja nie straciłam i się cieszę czytając ze Tusi dobrze jest :p jak się tarza po trawie i guziczki daje do głaskania , to znaczy , że wszystko ok, jakby jeszcze były foteczki z zewnątrz to dam Ci kwiatki :eviltong:. Te schody faktycznie mało bezpiecznie dla suńki, może by jakieś kartony wpleść między te drewniane barierki ? Quote
Ss Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 wybaczcie za off'a:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f1166/umieram-spaniel-tarnowskie-gory-146132/ Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Poker ja myślę, ze tobie chodziło o bea_m , bo ona jest z Płocka cały czas :lol: natomiast beam6 - odpisała , ze z Płocka nie pochodzi i tam nie mieszkała, nicki podobne to się człowiek zakręcic moze:lol:. Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 juz mam nr do Pani i na kom i na domowy - więc tylko trzeba się z Panią umowić:lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Fajnie, że sunia taka otwarta, to znaczy, że szybko zaaklimatyzuje się w nowym domku. :multi: Quote
Trusia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A tak w ogóle to kiedy sunia będzie miała operacje na oczka? Quote
Poker Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 GoskaGoska napisał(a):Poker ja myślę, ze tobie chodziło o bea_m , bo ona jest z Płocka cały czas :lol: natomiast beam6 - odpisała , ze z Płocka nie pochodzi i tam nie mieszkała, nicki podobne to się człowiek zakręcic moze:lol:. Masz rację :evil_lol: tusia jest przesłodka, dziś służyła na dupci, nie wiem co chciała, może tylko się popieszczochać.:loveu: Ogonek cały czas w ruchu jak śmigiełko. Jest czujna i poszczekuje,a na ogródku to szczekała na całego, głos ma jednak starszawy. Ciągle się chce przytulać, leżałyśmy razem na kanapie , a sunia myła mnie dzielnie ,nie muszę się dziś kąpać :eviltong:. Ona naprawdę jest bezproblemowa i ma chyba zdolność łatwego przystosowywania się do nowej sytuacji.Ktoś będzie miał z niej wielką pociechę. Quote
Poker Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Yuki, zdjęcia mam i wkleję, a jakie kwiatki dostanę??:crazyeye: Schody są bardzo niebezpieczne, zabezpieczyłam tak,że Tusia nie może na nie wejść.Jak wychodzę z domu, to na wszelki wypadek zamykam psiaki w pokoju, gdyby wpadły na pomysł sforsowania barykady. Operację oczek będzie miała pod koniec września. Quote
Trusia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 To świetnie ;) operacja na oczka musi się udać. To przecież taki wspaniały piesek :loveu: Quote
Poker Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Tak zabezpieczyłam wejście na schody Wchodzę do pokoju, a dama sobie leży na kanapie, wyczułam czorcicę i położyłam koc. Zastanawiam się czy pogryźć to zielone świństwo :-o Czy wszystkie tymczasy muszą u mnie jesć na leżąco ?:mad: Powariuję na trawce ,a co mi tam :evil_lol: Mam nadzieję,że nasyciłyście swoje oczy widokiem Tusinki :evil_lol: Quote
magda z. Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 świetne foty i i jaki relaksik:loveu::loveu: Quote
bea_m Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Rozmawiałam z TZ. Możemy jechać na wizytę przed adopcyjną w tą sobotę po południu bądź w niedzielę. Jeżeli wam to pasuje to będę miała kilka pytań. 1. pytanie: czy na pewno chodzi tu o Raciąż na trasie Płock - Ciechanów? Resztę zadam później o ile będziecie zainteresowane moją pomocą. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 bea_m napisał(a):Rozmawiałam z TZ. Możemy jechać na wizytę przed adopcyjną w tą sobotę po południu bądź w niedzielę. Jeżeli wam to pasuje to będę miała kilka pytań. 1. pytanie: czy na pewno chodzi tu o Raciąż na trasie Płock - Ciechanów? Resztę zadam później o ile będziecie zainteresowane moją pomocą. :cool3: Skopiuję może wcześniejszego posta: "ten Raciąz ma kod 89-502 więc to ten koło Tucholi". ;) Quote
bea_m Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 No to jeżeli chodzi o TEN Raciąż między Grudziądzem a Bydgoszczą to ja mam pewnie tam z 200 kilometrów w jedną stronę :shake: . Lepiej poszukać ludzi z tego terenu. Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 czyli ten kolo Tucholi jest dalko od ciebie ok 180km, hm...ale namieszane z tym Raciązem, co z głupota dawac takie same miejscowosci niedaleko od siebie. w taki razie Magdaww1 poprosimy o wizyté, bo ten Raciąż jest kolo Chojnic czyli ten koło niej. Quote
bea_m Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 No to sie upewnijcie w 100% który to Raciąż. Jak się okaże że to ten mój to ja mogę jechać. Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 ja sprawdzalam po kodzie i to na 100% ten kolo Tucholi, wiec Magdzie wysylam nr do Pani sorry bea-m za zamieszanie i dziékujemy za chéc pomocy:) będę pamiętać na przyszlość :) Quote
bea_m Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 No to powodzenia życzę i nie zapominajcie o mnie ;) Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 wlasnie z Kikou stworzylysmy listę pytan i co byśmy chcial wiedzieć- lista naprawdę jest obszerna - i jak się Pani nie przerazi to będzię dobrze:lol:. Wysłałam ją do Magdyww1 i podalam nr , tak więc teraz czekamy na wieści od Magdyww11 Quote
Poker Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 a może mogłabyś tę listę podać?Mam też pytania i nie nie chciałabym się powtarzać. A sunia cudowna .Powitała mojego męża , jakby go sto lat znała.Podstawia ciągle łepek do głaskania, ogonek w ruchu.Naprawdę słodycz. My to mamy szczęście do tych tymczasówek :loveu: A może by się po prostu spytać pani który to Raciąż, w jakiej gminie? Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 a wyślę ci na privat :lol: Quote
Trusia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 PIękne zdjęcia Tusi :loveu: jest śliczniutka. To gdzie teraz będziecie zabierały Tusie? Quote
Recommended Posts