Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wlasnie w sprawie wizyty, bo to gdzieś umknęło , to Magdaww1 jest blisko i moze jechać - ale nie ma doświadczenie- dlatego proponuję zrobić tu listę rzeczy ważnych na co zwrócić uwagę i co jest dla nas istotne w czasie wizyty.
Ja wiem, ze Pani ma domek, wiem ze ma psa spaniela 2latka i dziecko. Pies może chodzić gdzie chce i Pani jest gotowa na adopcje nawet jak będzie niewidoma.
Bea_m z Płocka też się odezwała w sprawie wizyty, a to od TZ juz zależy.

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pokeeer , oj Ty :) ja nie straciłam i się cieszę czytając ze Tusi dobrze jest :p jak się tarza po trawie i guziczki daje do głaskania , to znaczy , że wszystko ok, jakby jeszcze były foteczki z zewnątrz to dam Ci kwiatki :eviltong:.
Te schody faktycznie mało bezpiecznie dla suńki, może by jakieś kartony wpleść między te drewniane barierki ?

Posted

Poker ja myślę, ze tobie chodziło o bea_m , bo ona jest z Płocka cały czas :lol: natomiast beam6 - odpisała , ze z Płocka nie pochodzi i tam nie mieszkała, nicki podobne to się człowiek zakręcic moze:lol:.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Poker ja myślę, ze tobie chodziło o bea_m , bo ona jest z Płocka cały czas :lol: natomiast beam6 - odpisała , ze z Płocka nie pochodzi i tam nie mieszkała, nicki podobne to się człowiek zakręcic moze:lol:.

Masz rację :evil_lol:
tusia jest przesłodka, dziś służyła na dupci, nie wiem co chciała, może tylko się popieszczochać.:loveu: Ogonek cały czas w ruchu jak śmigiełko.
Jest czujna i poszczekuje,a na ogródku to szczekała na całego, głos ma jednak starszawy.
Ciągle się chce przytulać, leżałyśmy razem na kanapie , a sunia myła mnie dzielnie ,nie muszę się dziś kąpać :eviltong:.
Ona naprawdę jest bezproblemowa i ma chyba zdolność łatwego przystosowywania się do nowej sytuacji.Ktoś będzie miał z niej wielką pociechę.

Posted

Yuki, zdjęcia mam i wkleję, a jakie kwiatki dostanę??:crazyeye:
Schody są bardzo niebezpieczne, zabezpieczyłam tak,że Tusia nie może na nie wejść.Jak wychodzę z domu, to na wszelki wypadek zamykam psiaki w pokoju, gdyby wpadły na pomysł sforsowania barykady.
Operację oczek będzie miała pod koniec września.

Posted

Tak zabezpieczyłam wejście na schody

Wchodzę do pokoju, a dama sobie leży na kanapie, wyczułam czorcicę i położyłam koc.

Zastanawiam się czy pogryźć to zielone świństwo :-o

Czy wszystkie tymczasy muszą u mnie jesć na leżąco ?:mad:

Powariuję na trawce ,a co mi tam :evil_lol:

Mam nadzieję,że nasyciłyście swoje oczy widokiem Tusinki :evil_lol:

Posted

Rozmawiałam z TZ. Możemy jechać na wizytę przed adopcyjną w tą sobotę po południu bądź w niedzielę. Jeżeli wam to pasuje to będę miała kilka pytań.

1. pytanie: czy na pewno chodzi tu o Raciąż na trasie Płock - Ciechanów?

Resztę zadam później o ile będziecie zainteresowane moją pomocą. :cool3:

Posted

bea_m napisał(a):
Rozmawiałam z TZ. Możemy jechać na wizytę przed adopcyjną w tą sobotę po południu bądź w niedzielę. Jeżeli wam to pasuje to będę miała kilka pytań.

1. pytanie: czy na pewno chodzi tu o Raciąż na trasie Płock - Ciechanów?

Resztę zadam później o ile będziecie zainteresowane moją pomocą. :cool3:

Skopiuję może wcześniejszego posta:
"ten Raciąz ma kod 89-502 więc to ten koło Tucholi". ;)

Posted

No to jeżeli chodzi o TEN Raciąż między Grudziądzem a Bydgoszczą to ja mam pewnie tam z 200 kilometrów w jedną stronę :shake: . Lepiej poszukać ludzi z tego terenu.

Posted

czyli ten kolo Tucholi jest dalko od ciebie ok 180km, hm...ale namieszane z tym Raciązem, co z głupota dawac takie same miejscowosci niedaleko od siebie.
w taki razie Magdaww1 poprosimy o wizyté, bo ten Raciąż jest kolo Chojnic czyli ten koło niej.

Posted

wlasnie z Kikou stworzylysmy listę pytan i co byśmy chcial wiedzieć- lista naprawdę jest obszerna - i jak się Pani nie przerazi to będzię dobrze:lol:.
Wysłałam ją do Magdyww1 i podalam nr , tak więc teraz czekamy na wieści od Magdyww11

Posted

a może mogłabyś tę listę podać?Mam też pytania i nie nie chciałabym się powtarzać.
A sunia cudowna .Powitała mojego męża , jakby go sto lat znała.Podstawia ciągle łepek do głaskania, ogonek w ruchu.Naprawdę słodycz.
My to mamy szczęście do tych tymczasówek :loveu:
A może by się po prostu spytać pani który to Raciąż, w jakiej gminie?