Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no coz kazda z nas ma inne doswiadczenia - jak dla mnie lawino to są tylko telefony o szczeniaki.
kupsprzedaj nowych konto juz nie zakladam, bo wszytskie maile wyczerpalam - a przypomnienie hasla u nich nie dziala.

Posted

Gosia ,ten numer w ogloszeniach to jest do Ciebie?
Fakt ,ze najwiekszy odzew jest zawsze z allegro i gumtree ,ale moge suni porobic jeszcze ogloszonka na jakis 10 innych portalach -moze akurat..
Nie wiem tylko jaki numer wpisac.

Posted

Grzeczna grzeczna :loveu: i kochana, hoopaj do góry. Byłam dziś u niej , na spacerku , bardzo się kaczką zainteresowała :evil_lol:

Posted

ja sie doczekac nie mogę by zobaczyc ile sie udalo uzbierac- i caly czas przypominam, ze DT dla niej po zabiegu bardzo wazny- bo tylko wtedy sunia moze miec zabieg.
Oczywiscie wszytski pomagającym ogormnie dziękujemy w imieniu sunieczki

Posted

dzisiaj miała robione badania Nasza Spanielka, wyniki wyszły ok, może mieć więc operację
czekamy na dt i wtedy umawiamy na zabieg, bo chyba kasy już jest tyle że ta końcówka się na pewno pojawi :) tak, Gosia czy jak?

zdjęcia:

tu się tarzam na trawce:

a tutaj sobie wącham :)

Posted

mam wplaty z rana:
BBETA : 50zl
mi 90(allegro): 20zl
borutas1 (allegro) : 5zl
ALMALATINA (allegro) : 120zl
FLIEGE33 (allegro) : 5zl
KASIA_XD (allegro) : 30zl
MILKA-SZ(allegro) 20zl
zaraz sprawdze jeszcze raz i podsumuję w pierwszy poscie

Posted

ja mam jeszcze do wpłaty 20 zł od pani ze sklepu z materiałami obiciowymi.Podajcie konto.
Czy sunia była już osobiscie na konsultacji u okulisty?

Posted

Rozmawiałam z Tuską przez tel i może znajdzie się domek tymczasowy dla Niuszki :multi: ale do końca nie jestem pewna, jak wejdzie tu Tuska to wszystko nam napisze.

Posted

mialam o sunię zapytanie - w sumie kolejne - ale zazwyczaj się konczy na zapytaniach:shake: Pani sie pytala czy mozliwy by byl transport w pomorskie- ja odpisalam, ze tak , ale zeby cos o sobie napisala- gdzie sunia by mieszkala i takie tam - no i cisza- hm...chyba ze do Marty będzie Pani dzwonic:roll:.