Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuję za pomoc i proszę o jeszcze:cool3: oczywiscie dla suni - jak mozecie wyslijcie linka do znajomych
zaraz wszytskim wyslę nr konto- bo chyba ja muszę zbierac:roll: -
jak się uzbiera juz kwota-innej mysli nie biorę pod uwagę to przeleję osobie ,ktora się zajmie jej operacją.

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sama jestem posiadaczką spanielka. To cudowne psiaki, żywiołowe i pełne miłości łobuzy...:loveu:

Nie stoję zbyt dobrze finansowo teraz, ale...postaram się coś wygrzebać na bazarek...może się uda...

Chociaż teraz widzę okres posuchy, sporo ludzi powyjeżdżało... :roll:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
6 cegielke na bazarku czyli 30zł dojdzie - małymi kroczkami do przodu

jasne Gosia ,w jeden dzien sie nie uzbiera, kurcze tez bym bazar wystawila,ale stad przesylka jest zbyt droga...we wrzesniu chyba bede w pl.albo tz to poda fanty do mojej mamy i troche pobazarkuje

Posted

emilia2280 napisał(a):
Pomysl z bazarkiem cegielkowym super. Gdyby 20 juz wykupiá- dodaj nastépne, az sié dozbiera :razz:

Dorzucé stówké suczeczce, poproszé o konto na pw.

Emilia:loveu: na Ciebie zawsze mozna liczyc!

Posted

[quote name='eski']Cioteczki, a może by tak dało się zrobić operację gdzies taniej ? Niedawno pewna sliczna sunia miała operację w Berlinie u doktora Mullera. Info
na wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-suczka-pomeranian-moze-znow-widziec-szukamy-ds-140015/index11.html (post 108.) Operacja kosztowała tam o połowę taniej ! Co o tym myślicie ?

serio? W niemczech taniej ?

tylkoze koszty dojazdu by doszly.

Posted

monika083 napisał(a):
serio? W niemczech taniej ?

tylkoze koszty dojazdu by doszly.

No wychodzi na to, że taniej. Trzeba by oczywiscie wziac pod uwagę koszty dojazdu, ale moze ktos jezdzi w tamte rejony ? Teraz są wakacje... Nie wiem, tak kombinuję.... Trzeba sprawdzic wszystkie opcje. Ta sunia zasługuje to, by odzyskac wzrok

Posted

na allegro moje drogie nie da się dodawac dodatkowych sztuk jesli kupi juz ktos cos kupi - jedynie mozna zmniejszać, wiec jesli allegro ma byc wyróżnione to szkoda bawic się w 20szt tylko trzeba wystawic 400szt zeby mozna jeszcze bylo pokryc koszty prowizji, aczkolwiek jak się sprzeda 100szt to będzie dobrze, bo teraz zastoj ze wszytskim, gdy ładna pogoda

Posted

Robiłam spanielce gdzieś tydzień temu ogłoszenia i właśnie przed chwila napisała do mnie pewna Pani(z łodzi) zainteresowana jej adopcja,w której suczka będzie dochodziła przed jak i po operacji,czyli domek stały,jednak pomoc finansowa będzie nadal potrzebna bo ta Pani sama nie da rady z taka kwota.
Podałam ten numer w sprawie kontaktu 0504-473-955