Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie widzę zdjęć :placz: nie chcę słodzić, ale na te pierwsze /z pierwszego postu/ nie mogę się napatrzeć :loveu:

**

Co do wystaw, to ja raczej nie doradzę, bo mój pies nie jest wystawowy, ale jak o tym nie wiedziałam, to nauczyłam go stać ładnie, ale czy to jest profesjonalnie, to nie wiem, dlatego nie będę doradzać. Od wystaw, to inni tutaj są :)

**

Jeśli chodzi o uchwycenie psa, to różnie, ale jakoś sobie radzę, generalnie wielkich problemów to nie mam :lol:

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorota i Kofi napisał(a):
A właśnie. Czemu Ci zależało na zdjęciu z boku? Pytam, bo zanim mi się udało, to zrobiłam 20 od tyłu:lol:

Bo chciałam zobaczyć, jak jest obcięty, a tak najlepiej widać, bo bardzo mi się podoba, tylko nie wiem, czy na moim by tak wyszło. Kofi ma grubą, taka bardziej wełnistą sierść, czy mi się wydaje?

Posted

Dorota, a Kofiego obcinałaś sama, czy poszłaś do fachowca jakiegoś?
Ja jak już się kiedyś zdecyduje, ale to pewno szybko nie nastąpi :diabloti: to na Kofiego obetnę :loveu:

Posted

Ja też obejrzałam Twojego słodkiego łobuziaka;)
Wyczytałam, że pożarł Twoją opaskę. Kofi za to trochę zniekształcił ząbkami moją ładowarkę do telefonu. I z ładowania nici... Chyba, że będzie pasowała do innego modelu:lol:

Posted

Ja też obejrzałam Twojego słodkiego łobuziaka;)
Wyczytałam, że pożarł Twoją opaskę. Kofi za to trochę zniekształcił ząbkami moją ładowarkę do telefonu. I z ładowania nici... Chyba, że będzie pasowała do innego modelu:lol:

Oj żeby tylko opaskę od kad u nas zamieszkał zjadł mi oprócz opaski narzutę stołek wiklinowy i kawałek stołu wygryzł dziurę w scianie zgryzł zaszuszone kwiatki nie wspomne o skarpetkach i drogich pantoflach. Zdarzyło mu sie tez pare razy wytrzec tyłek w mój kocyk :placz: Czasem nie mam siły do tego stworka :loveu:

Posted

O matko. Mam nadzieję, że Kofi nic już nie pogryzie. Do tej pory nie przejawiał zainteresowania działalnością niszczycielską. Ale wpadki pewnie będą się jescze zdarzały. W końcu jeszcze można go nazwać szczeniakiem...:loveu:

Posted

Kofi jest uroczy, wcale sie nie dziwię że uległaś jego urokowi:evil_lol: ma sliczną słodka mordkę i piękne kolorki. Fotki super:evil_lol: a jaki skok:diabloti:

Posted

O matko. Mam nadzieję, że Kofi nic już nie pogryzie. Do tej pory nie przejawiał zainteresowania działalnością niszczycielską. Ale wpadki pewnie będą się jescze zdarzały. W końcu jeszcze można go nazwać szczeniakiem...:loveu:

Ja mam o tyle szczęscie ze Riki nawet kabla nie tknie :loveu:

Posted

Nie galerii nie ma, ale O Tu jest kilka zdjęć :loveu: /w galerii braciszka :loveu:/
Wtedy miałam małą przygodę z 4 papilotami, ale już z nich zrezygnowałam :eviltong:

Posted

OO .. a co to przeoczyłam nową galeryjkę ?:-o:oops:.
Kofi Achh ... cud miod i orzeszki :loveu: :loveu: :loveu:.
piękny , a ja ci dam radę WYSTAWIAJ GO :cool3: NApewno wygra :loveu:
a wiadomości od hodowcy :p