Katie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Nie widzę zdjęć :placz: nie chcę słodzić, ale na te pierwsze /z pierwszego postu/ nie mogę się napatrzeć :loveu: ** Co do wystaw, to ja raczej nie doradzę, bo mój pies nie jest wystawowy, ale jak o tym nie wiedziałam, to nauczyłam go stać ładnie, ale czy to jest profesjonalnie, to nie wiem, dlatego nie będę doradzać. Od wystaw, to inni tutaj są :) ** Jeśli chodzi o uchwycenie psa, to różnie, ale jakoś sobie radzę, generalnie wielkich problemów to nie mam :lol: Quote
Nati28 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Moj Coco tez lata jak szalony i szczeka na mnie kiedy robie zdjecie :evil_lol: Quote
karkakarka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/9504/dscf3646.jpg zabójczy psiak :loveu: Quote
Katie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Widzę fotki :multi: super, śliczniutki, jak taki naprawdę młody szczenior wygląda :loveu: i dla mnie zdjęcie z boku dzięki :loveu: Quote
Dorota i Kofi Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 A właśnie. Czemu Ci zależało na zdjęciu z boku? Pytam, bo zanim mi się udało, to zrobiłam 20 od tyłu:lol: Quote
Nati28 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dopiero teraz fotki mi sie wyswietlily - super Kofi :loveu::loveu: Quote
Katie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dorota i Kofi napisał(a):A właśnie. Czemu Ci zależało na zdjęciu z boku? Pytam, bo zanim mi się udało, to zrobiłam 20 od tyłu:lol: Bo chciałam zobaczyć, jak jest obcięty, a tak najlepiej widać, bo bardzo mi się podoba, tylko nie wiem, czy na moim by tak wyszło. Kofi ma grubą, taka bardziej wełnistą sierść, czy mi się wydaje? Quote
Dorota i Kofi Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Nie mam porównania z innymi yorczkami, ten jest moim pierwszym. Teraz jest krótko obcięty, ale jak miał dłuższe włosy, to nie wyglądały na grube,raczej jest ich dużo i są cienkie. Quote
moniczkaa86 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Dzień dobry. Przyszłyśmy w odwiedzinki po raz pierwszy, ale napewno nie ostatni :loveu: http://img17.imageshack.us/img17/9504/dscf3646.jpg Masz cudnego przystojniaka w domu. :loveu: Pikne foteczki :cool3: Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do nas :roll: Quote
Dorota i Kofi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Obejrzałam zdjęcia Fibuni - no po prostu ta mała mnie zachwyciła. Jestem oczarowana. :iloveyou: Pozdrowionka Quote
Katie Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Dorota, a Kofiego obcinałaś sama, czy poszłaś do fachowca jakiegoś? Ja jak już się kiedyś zdecyduje, ale to pewno szybko nie nastąpi :diabloti: to na Kofiego obetnę :loveu: Quote
Dorota i Kofi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Coś ty. Może i jestem zdolna, ale na pewno nie w tej dziedzinie:shake: Mam koło mojego domku salon dla piesków. Nazywa się "Psa urok". Piękna nazwa, prawda? Quote
eve86 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 witamy po raz pierwszy u Kofiego :loveu: Przystojniaczek z niego :) Oglądamy zdjęcia i podziwiamy jego urodę :loveu::loveu::loveu: Quote
Dorota i Kofi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Ja też obejrzałam Twojego słodkiego łobuziaka;) Wyczytałam, że pożarł Twoją opaskę. Kofi za to trochę zniekształcił ząbkami moją ładowarkę do telefonu. I z ładowania nici... Chyba, że będzie pasowała do innego modelu:lol: Quote
eve86 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Dorota i Kofi napisał(a):Ja też obejrzałam Twojego słodkiego łobuziaka;) Wyczytałam, że pożarł Twoją opaskę. Kofi za to trochę zniekształcił ząbkami moją ładowarkę do telefonu. I z ładowania nici... Chyba, że będzie pasowała do innego modelu:lol: Oj żeby tylko opaskę od kad u nas zamieszkał zjadł mi oprócz opaski narzutę stołek wiklinowy i kawałek stołu wygryzł dziurę w scianie zgryzł zaszuszone kwiatki nie wspomne o skarpetkach i drogich pantoflach. Zdarzyło mu sie tez pare razy wytrzec tyłek w mój kocyk :placz: Czasem nie mam siły do tego stworka :loveu: Quote
Dorota i Kofi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 O matko. Mam nadzieję, że Kofi nic już nie pogryzie. Do tej pory nie przejawiał zainteresowania działalnością niszczycielską. Ale wpadki pewnie będą się jescze zdarzały. W końcu jeszcze można go nazwać szczeniakiem...:loveu: Quote
FREDZIU Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Kofi jest uroczy, wcale sie nie dziwię że uległaś jego urokowi:evil_lol: ma sliczną słodka mordkę i piękne kolorki. Fotki super:evil_lol: a jaki skok:diabloti: Quote
eve86 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Dorota i Kofi napisał(a):O matko. Mam nadzieję, że Kofi nic już nie pogryzie. Do tej pory nie przejawiał zainteresowania działalnością niszczycielską. Ale wpadki pewnie będą się jescze zdarzały. W końcu jeszcze można go nazwać szczeniakiem...:loveu: Ja mam o tyle szczęscie ze Riki nawet kabla nie tknie :loveu: Quote
karkakarka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Witam, Tolka na szęście też nic nie podgryza :lol: Quote
Balbina. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Można liczyć na jakieś nowe zdjęcia Koffiego?:loveu: Quote
Dorota i Kofi Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Hej, Katie. Czy masz galerię swojego pieska? Chętnie obejrzę:roll: Quote
Katie Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Nie galerii nie ma, ale O Tu jest kilka zdjęć :loveu: /w galerii braciszka :loveu:/ Wtedy miałam małą przygodę z 4 papilotami, ale już z nich zrezygnowałam :eviltong: Quote
Princess_York Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 OO .. a co to przeoczyłam nową galeryjkę ?:-o:oops:. Kofi Achh ... cud miod i orzeszki :loveu: :loveu: :loveu:. piękny , a ja ci dam radę WYSTAWIAJ GO :cool3: NApewno wygra :loveu: a wiadomości od hodowcy :p Quote
Recommended Posts