Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i wykradłam parę fotek z wystawy żeby nie było...nie zachwycamy bo mamy mnóstwo futra wokół głowy...ale na smyczy samo wyłaziło:roll: następny raz będziemy na ringówce:cool3:

moje ulubione pt...ty sobie chyba żartujesz...ja mam biec:evil_lol:

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kateczka zdjecia fajniusie troszke za bardzo sobie zartujesz z Tanusia :mad:...on ma takie sliczne oczeta :loveu:...a my Shirai'ka wystawialismy na obrozy i bedziemy wystawiac...moze sie myle ale Shirai dobrze wygladal w obrozy ???

Posted

w sumie jestem bardziej za obrożą niz ringówką...ale Tano ma tyle mięcha na dole:evil_lol:, że to się wysuwa spod obroży i wyglada jak słoneczko...a nie bardzo miałam głowę na poprawianie...no i dodatkow obrózka rozmiarowo na styk:p
Sylwia a czy Ty przypadkiem nie masz obróżki japońskiej:razz:??

Posted

Kateczka napisał(a):
w sumie jestem bardziej za obrożą niz ringówką...ale Tano ma tyle mięcha na dole:evil_lol:, że to się wysuwa spod obroży i wyglada jak słoneczko...a nie bardzo miałam głowę na poprawianie...no i dodatkow obrózka rozmiarowo na styk:p
Sylwia a czy Ty przypadkiem nie masz obróżki japońskiej:razz:??

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witamy się, my tu pierwszy raz. :razz:
Na wstępię muszę powiedzieć, że ślicznego masz piesa. :loveu:

Kateczka, jak dla mnie to dobrze, jak jest futerko wokól głowy, gorzej, jeżeli zamiast futerka wokół główki zbiera się skóra, wtedy to wygląda niefajnie. Ale u Tanoshiego tego nie zauważyłam, co więcej jak dla mnie wyglądał bardzo fajnie! Na pewno lepiej niż Fukashi na wystawach. :evil_lol:
Ja osobiście zrezygnowałam z ringówki po dwóch wystawach, nie żałuję. ;)

Posted

a my mamy dużo nowych zdjeć:multi: piękna pogoda dopisał i spacerek się udał:multi:

hehe...siusiamy jak prawdziwy mężczyzna:evil_lol:

no chodźmy już....

łapki razem....

i łapki osobno :cool3:

Posted

:multi::multi::multi::multi: zdjecia !!!!

Sliczny Tanus....z tym siusianiem to mnie Shirai strasznie rozsmiesza...on tak bardz chce ze czasami ta noge tak wysoko zadrze do gory z traci rownowage :lol: !!!

Kateczka a gdzie to duzo zdjec ja widze tylko 5 :mad:

Guest Madziadalena
Posted

Gratulacje dla Tanka za wybitne oceny egzminacyjne :multi: postarał się chłopak :) i pani oczywiście też ;) Jej, jak on wydoroślał i wypiękniał, wyściskałabym rudzielca :loveu:

Zdjęcia plenerowe piękne, ładnie się razem prezentujecie :lol:

Posted

Gdzie tam pani...Katka jestem :p miło mi i dziękujemy

A dzis nowa porcyjka zdjęć z dzisiejszego spacerku...mamy mnóstwo zdjeć biegającego tania...taka specjalna sesyjka hehe

jeszcze dodam tylko całą moja szczęśliwą rodzinkę :P nie załapał sie jedynie kociak Filip, którego mam na tymczasie

no to zaczynamy :) jedzenie trawki