Kateczka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 i wykradłam parę fotek z wystawy żeby nie było...nie zachwycamy bo mamy mnóstwo futra wokół głowy...ale na smyczy samo wyłaziło:roll: następny raz będziemy na ringówce:cool3: moje ulubione pt...ty sobie chyba żartujesz...ja mam biec:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Kateczka zdjecia fajniusie troszke za bardzo sobie zartujesz z Tanusia :mad:...on ma takie sliczne oczeta :loveu:...a my Shirai'ka wystawialismy na obrozy i bedziemy wystawiac...moze sie myle ale Shirai dobrze wygladal w obrozy ??? Quote
Kateczka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 w sumie jestem bardziej za obrożą niz ringówką...ale Tano ma tyle mięcha na dole:evil_lol:, że to się wysuwa spod obroży i wyglada jak słoneczko...a nie bardzo miałam głowę na poprawianie...no i dodatkow obrózka rozmiarowo na styk:p Sylwia a czy Ty przypadkiem nie masz obróżki japońskiej:razz:?? Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Kateczka napisał(a):w sumie jestem bardziej za obrożą niz ringówką...ale Tano ma tyle mięcha na dole:evil_lol:, że to się wysuwa spod obroży i wyglada jak słoneczko...a nie bardzo miałam głowę na poprawianie...no i dodatkow obrózka rozmiarowo na styk:p Sylwia a czy Ty przypadkiem nie masz obróżki japońskiej:razz:?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
INU Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witamy się, my tu pierwszy raz. :razz: Na wstępię muszę powiedzieć, że ślicznego masz piesa. :loveu: Kateczka, jak dla mnie to dobrze, jak jest futerko wokól głowy, gorzej, jeżeli zamiast futerka wokół główki zbiera się skóra, wtedy to wygląda niefajnie. Ale u Tanoshiego tego nie zauważyłam, co więcej jak dla mnie wyglądał bardzo fajnie! Na pewno lepiej niż Fukashi na wystawach. :evil_lol: Ja osobiście zrezygnowałam z ringówki po dwóch wystawach, nie żałuję. ;) Quote
Kateczka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Witamy kolejnego rudzielca....oczywiście chodzi mi o Fukashiego :evil_lol: i właścicielkę również...dziękujemy też za miłe słowa:oops: Quote
Kateczka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 a my mamy dużo nowych zdjeć:multi: piękna pogoda dopisał i spacerek się udał:multi: hehe...siusiamy jak prawdziwy mężczyzna:evil_lol: no chodźmy już.... łapki razem.... i łapki osobno :cool3: Quote
Kateczka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 zawsze czujny:evil_lol: szczęśliwy po kapieli w jeziorze;) podrap mnie i lecę dalej:cool3: Quote
Shirai - Koki Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :multi::multi::multi::multi: zdjecia !!!! Sliczny Tanus....z tym siusianiem to mnie Shirai strasznie rozsmiesza...on tak bardz chce ze czasami ta noge tak wysoko zadrze do gory z traci rownowage :lol: !!! Kateczka a gdzie to duzo zdjec ja widze tylko 5 :mad: Quote
Kateczka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 gdzie jest Tanoshii :p i gdzie jest Katka?? słysze ją!!! znalazłem ją :multi: Quote
Shirai - Koki Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Posty skacza...ja napisalam 1 :cool3: http://img405.imageshack.us/img405/1734/dsc07844.jpg :evil_lol: sikajacy, czujny i jaki uroczy przy tym :loveu: Quote
Kateczka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Sie robią zdjecia :evil_lol: cała sesyjka :evil_lol: i powrót do domku Quote
Shirai - Koki Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Okey zaleglosci macie nadrobione...ale to Wam Kateczka nie pomoze na dlugo.....:evil_lol: niedlugo znow bede sie upominac :diabloti:... Quote
Angelika_Roser Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Suuuuuuuuuuuuuper fotki !! Widzę, że lasek macie niczego sobie, tylko biegać i biegać :loveu: ta fotka świetna, prosimy jęzorki do zdjęcia :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT]http://img94.imageshack.us/img94/8766/dsc07923d.jpg Quote
Uruwashii Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Oj my też zaliczyliśmy dziś spacer i to nie mały:) Demon też zaczyna sikać jak mężczyzna ale czasem jest bęc!!:evil_lol: bo równowaga jeszcze nie taka:) Quote
adriatom Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Uha, ile tu nowych zdjęć ! Są extra, jutro pokaże je KAMEYO ;) Quote
Kateczka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 jej to trzeba było wcześniej mówić...byśmy chłopaka odpicowali:cool3: Quote
Guest Madziadalena Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Gratulacje dla Tanka za wybitne oceny egzminacyjne :multi: postarał się chłopak :) i pani oczywiście też ;) Jej, jak on wydoroślał i wypiękniał, wyściskałabym rudzielca :loveu: Zdjęcia plenerowe piękne, ładnie się razem prezentujecie :lol: Quote
Kateczka Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Gdzie tam pani...Katka jestem :p miło mi i dziękujemy A dzis nowa porcyjka zdjęć z dzisiejszego spacerku...mamy mnóstwo zdjeć biegającego tania...taka specjalna sesyjka hehe jeszcze dodam tylko całą moja szczęśliwą rodzinkę :P nie załapał sie jedynie kociak Filip, którego mam na tymczasie no to zaczynamy :) jedzenie trawki Quote
Angelika_Roser Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [FONT=Comic Sans MS]więc czekam na biegającego Tanoshiego :loveu:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Nareszcie dobrze, ze u Was nie ma takiego problemu..dawac focie Tanusia !!!! Quote
Kateczka Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 no to ruszamy :P Tano coraz ładniej przybiega do mnie na zawołanie:p Quote
Angelika_Roser Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Tu ma śliczną główkę.... taki radosny :loveu: [/FONT]http://img515.imageshack.us/img515/8669/dsc07981g.jpg Quote
Kateczka Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 z tego cały czas się śmieję :evil_lol: chwilunia odpoczynku i możemy biegać dalej i przez krzaki :lol: Quote
Kateczka Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 zajączysko dorwę was i tak:diabloti: I specjalnie dla Kameyo...jakby oglądała...Tano jak na dorastajacego przystojniaka przystało zapozował:oops: Quote
Recommended Posts