Shirai - Koki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kateczka jak odpoczniecie to czekam na focie Tanusia !!! Quote
Jurki :oD Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 GRATULACJE DLA TANUSIA!!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Angelika_Roser Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Gratulujemy serdecznie , uściski dla Tanka :loveu:[/FONT] Quote
Kateczka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 dziękujemy :) zajeliśmy honorowe drugie miejsce wo:multi: jestem z misia strasznie dumna....bo nie dość, ze jego pierwszy występ...to jeszcze od piątku było biegunkowo u niego a dziś wytrzymał całą wystawę:razz: Jestem bardzo zadowolona z sędziego :p Pan udzielił mi paru dobrych rad i wypisał śliczną ocenkę:evil_lol: A mój Tanio kończy dziś 8 miesięcy:loveu: wiec impreza na całego. Dziękujemy wszystkim za kciuki...dzięki nim Katka się tak bardzo nie zestresowała i tym samym Tanoshii też:evil_lol: aha...powiem Wam w tajemnicy, ze zamiast ringówki Tano wystąpił na swojej pierwszej smyczce jaką od nas miał (jedyne co było cienkie w domu:diabloti:) Quote
Kateczka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 i chciałam się pochwalić, ze po powrocie do domu...wszyscy w trójkę zasneliśmy....Paweł to nie wiem po czym był zmęczony bo nawet zdjęć nie robił...zrzucił wszystko na Adasia:angryy: w każdym razie 3 godziny przespane od razu:cool3: Quote
Shirai - Koki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To dobrze...najwazniejsze ze jestescie zadowoleni..najlepsze zycienia dla Tanusia !!! Kateczka a odpoczeliscie juz...beda jakies zdjecia :p Quote
Kateczka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Paweł zawalił :mad: nie zrobił ani jednego nam...stwierdził, że Adaś zrobi lepsze...ale mamy obiecane wiec musimy tylko poczekać:lol: zadowolona jestem bardzo...Dla mnie Tano jest debesciak, opis ma super...zrobił co mógł....i mnie nie zwiódł...mam nadzieję, ze ja jego tez:oops: poza tym spotkaliśmy znajomych...poznaliśmy nowych....serdeczne pozdrowienia dla nowej ukochanej Tania Kameyo:razz: i przede wszystkim widzieliśmy mnóstwo pięknych kitek...chow-chowów...besenji....malamucików (tak zerkałam na ringi poboczne):loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Czyzby Tanus poznal pierwsza milosc :loveu:... Quote
Kateczka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 pierwsza to ona nie jest...ale najświeższa...i najbardziej dojrzała jak na razie :evil_lol: Quote
Uruwashii Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Gratulujemy debiutu i składamy najlepsze życzonka w końcu maluch dzisiaj kończy 8 miesięcy:loveu: pozdrawiamy;) Quote
Sylwia1 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To parę słów o moich odczuciach obserwatora: Kateczka jestem z was przeogromnie dumna :loveu::multi:.Uważam,że Wasz debiut wystawowy,był naprawdę świetny.Wiem,że było sporo stresu ale Wasz pierwszy występ w hali był naprawdę dobry.Tanek absolutnie nie sprawiał wrażnia zestresowanego,czy wystraszonego natłokiem wrażeń i ładnie wspołpracował.Jego zachowanie świadczy o Waszym zaangażowaniu w jego wychowanie i doskonałą socjalizację.Jeszcze raz gratuluję i dziękujęże tak pięknie reprezentowaliście Małą Yakuzę. :Rose: Postaram sie aby jutro wieczorkiem zdjęcia pojawiły się w galerii. Quote
Shirai - Koki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kateczka napisał(a):pierwsza to ona nie jest...ale najświeższa...i najbardziej dojrzała jak na razie :evil_lol: No prosze..a Shirai jak narazie to nie zauwazylam zeby trafil na jakos milosc..chyba ze to tajemnica :evil_lol:..akitkowa tajemnica :diabloti: Quote
Kasia_Dawid Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Gratulacje dla Tanka :-) wspaniały debiut :-) Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Kateczka...nie zebym chciala byc zloscia...ale cholera gdzie sa zdjecia Tanusia :mad:...juz tydzien po wystawie a tutaj NIC :placz: !!!!! ZDJECIA !!!!!!! Quote
Kateczka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Musze wybłągać Adama zeby mi przesłał zdjecia :) ale za to zaraz wkleję z dzisiejszego szkolenia...ostatniego:placz: niestety....mamy już dyplom...i piękne oceny :lol: szkoda, ze fajne rzeczy sie szybko kończą...następny cel...wystawa w klasie młodzieży...zeby nudno nie było:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wlasnie Kateczka zle sie okreslilam mi chodzilo o jakies aktualne foty Tanusia. Bardzo sie ciesze ze Tanus tak super sie sprawowal i jest juz po szkoleniu !!!! Gratulujemy !!!! A gdzie nastepna wystawa ?? A klasa mlodziezy to juz z wpisem do ksiazki kwalifikcyjnej :multi: Quote
Kateczka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 pewnie...tzreba mierzyć wysoko może jakis młodzieżowy championat :evil_lol: a tak serio...to jestem taka dumna z Tania, ze chcę zobaczyć jak mu pójdzie już w normalnej stawce, ze się tak wyrażę;) zdjecia z wystawy i tak bym jakieś wstawił do Tanoszkowej galerii....a teraz to może pochwalę się ocenami:eviltong: Chodzenie i bieganie przy nodze na smyczy bdb Chodzenie i bieganie przy nodze bez smyczy db+ Siad w marszu bdb Waruj w marszu bdb Pozostawanie psa, przywołąnie do mnie i do nogi Bdb- :eviltong: Aportowanie bdb;) Pozostawanie w pozycji siad bdb (celujacej nie było:razz:) Pozostawanie w pozycji waruj bdb (tu też) Reakcja na znaki optyczne db + (tu się trochę obuzyłam bo to mu wychodzi setki tysiecy razy lepiej niż aport i mich większośc komend bez mrugnięcia robi na sam znak a nie głos:roll:) Bieganie na komende oraz przywołanie do nogi db (choc nie wiem, które to było ćwiczenie:evil_lol:) Teraz to nam zostało podobno po piesek obronny ale chyba się nie skusimy znając predyspozycje rasy:diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Czyli swiadectwo z czerwonym paskiem !!!!!! :multi::multi::evil_lol: Quote
yulquen Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Kateczka napisał(a):(...) w normalnej stawce (...) chyba klasie... poczuliśmy się urażeni :lol: planujecie już jakąś konkretną wystawę? wyniki imponujące! Quote
Kateczka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 oj przepraszam takie przejęzyczenie....:evil_lol: oczywiście chodziło mi o klasę....a raczej o tytuł który coś mi powie o moim kawalerze:razz: A Mini kiedy ma koniec szkółki??? Planujecie coś po przedszkolu? Sylwia...pasek to Tano powinien mieć dzisiaj czerwony na tyłku....:evil_lol: tak jak byłam z niego dumna bo drugi raz jechał autobusem a spedził w nim dziś z pół godziny w jedną i drugą stronę to jeszcze pierwszy raz w kagańcu (kantar :evil_lol:) i był przegrzeczny....za to na egzaminie...diabeł wcielony..."nie widzę cię Katka...nie słyszę cię Katka...a tak w ogóle to co ty chcesz ode mnie" :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Pewnie Tanus nie lubi jezdzic autobusem :evil_lol:, a oceny i tak ma bardzo dobre :p... a gdzie nastepnym razem na wystawe sie wybieracie ?? Quote
yulquen Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 nie no, wiem co miałaś na myśli. w młodzieży jest więcej psów zazwyczaj, lepsze porównanie. my pójdziemy w młodzieży najprawdopodobniej w Katowicach, Tanek już w Głogowie chyba by się załapał, dobrze liczę? planujemy PT, najpóźniej na wiosnę. aczkolwiek aport, chodzenie/bieganie przy nodze na smyczy i bez, przywoływanie i zostawanie już oceniłabym na bdb :) a czasowe głuchnięcie wiadomo, wada genetyczna akit :lol: Quote
Kateczka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 proszę Sylwia...specjal for ju :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dziekujemy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: http://img5.imageshack.us/img5/3272/dsc07817j.jpg Moja zdechlinka mala :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts