Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak tylko zobaczyłam w rozpisce, że napisałas wiedziałam o co bedzie chodziło:evil_lol: no ze zdjeciami bieda przyznaję bez bicia:shake:na wieczorne i poranne spacery chodze sama...nie mam za bardzo czasu na foty bo musimy trenowac...Tano niestety umie się pięknie wystawic tylko do momentu pojawienia innego psa w otoczeniu:oops:

Posted

troszeczkę ponadrabiamy zaległości...niestety jedyne zdjęcia jakie mamy pochodzą ze szkolenia....:oops:

a kuku:lol:

dzisiejsza ekipa :razz:

Tano jak zwykle na komendę zostań staję się skamieniały:loveu:

bo niektórzy to niekoniecznie:razz: dzis ekipa trochę rozkojarzona była

Posted

Kateczka nareszcie zdjecia, zaczne moze od tego jaki Tanus jest grzeczny to istny aniolek !!! Slicznie chodzi, widze ze zupelnie nie masz z nim problemow, rewelacja !!!!! My niestety mamy problemy z rozkojarzeniem...na wystawie, tzn. na klubowce strasznie sie wiercil i nie mogl ustac spokojnie, chciaz wiem ze nie tylko Shirai, ale to akurta mi nie poprawiwa humoru...

Posted

No to fakt :) jestem z niego dumna:loveu: ale na wystawie to się nie widze :evil_lol: pewnie oszaleje na inne psy...na dodatek nie probowaliśmy jeszcze biegu na ringówce:roll: no i się stresuje ostatnio...bo w sumie to o wystawianiu pojęcia nie mam:evil_lol:
Ty z Shiraiem to już wyjadacze:evil_lol:....

Posted

Kateczka napisał(a):
No to fakt :) jestem z niego dumna:loveu: ale na wystawie to się nie widze :evil_lol: pewnie oszaleje na inne psy...na dodatek nie probowaliśmy jeszcze biegu na ringówce:roll: no i się stresuje ostatnio...bo w sumie to o wystawianiu pojęcia nie mam:evil_lol:
Ty z Shiraiem to już wyjadacze:evil_lol:....

Taaaa my wyjadacze po weekendzie to na koncie mamy 4 wystawy, w tym 3 zrobione w dwa dni !!!! Ja to z nerewow takich plam czerownych na dekoldzie dostalam ze szok normalnie i niestety my to mamy problem poniewaz Shirai to na ringu nie chcial biegac , zapieral sie, blokowal, zaczylam wachac wykladzine :shake:...jedzenie, parowki, smakolyki nic nie dzialalo... od wczoraj biegam z nim tak na luzaka dla zabawy, juz nie lata luzem calyy spacer, tylko na smyczy zrobimy bieganie po 3 dlugosci po 300 m i dopiero wtedy ma wolne i lata juz luzem...narazie innego sposobu nie mam na niego...

Posted

Wystawa juz za tydzien...i jakoś spać już nie mogę:oops:
Tanio na szczęście dostał dziś nową obróżkę i wygrawerowaną adresatkę....z imieniem i moim nr telefonu na wszelki wypadek:roll:
kupiliśmy też wreszcie szampon...kąpiel za parę dni...ciekawe czy młody futra nagle nie zgubi:evil_lol:...no i nadal nie wiemy czy damy rade wystąpić na ringówce:placz:
i żeby nie było, ze tylko marudzę dziś mini fotorelacja z codziennych ćwiczeń:p
ale najpierw nowy nabytek Tania:loveu:

głaski

Posted

ciąg dalszy....Zdjęć za super to nie mamy ale wklejam co się da zeby było wiadomo jak Tanio się stara...choć dziś wybitnie był na nie:angryy:

Dziękujemy....
kolejne zdjecia chyba najwcześniej po wystawie...o ile nie padnę na zawał:razz:

Posted

[quote name='Kateczka']ciąg dalszy....Zdjęć za super to nie mamy ale wklejam co się da zeby było wiadomo jak Tanio się stara...choć dziś wybitnie był na nie:angryy:

Pieknie wygladam Tanus, slicznie stoi i wogole ta mordeczka kochana !!! Zdjecia z wystawy Kateczka koniecznie mam nadzieje ze jedziesz z fotografem :evil_lol::evil_lol:

Posted

No zbliża się zbliża ten nasz debiut:evil_lol: wczoraj mieliśmy pierwszy raz na ringówce...i nie powiem żeby nam dobrze szło :roll: może to przez to, ze michu miał gorszy dzień??? teraz już mu chyba dam spokój niech sobie odpocznie:razz:
Dzięki Sylwia....to dla nas ważne:oops:

Posted

a czemu dopiero teraz ćwiczenia z ringówką??
Ringówka jest dużo cieńsza niż zwykła obroża.. pies się bardziej dusi.. proponowałabym jeśli Tanoshii "chodzi na ringówce" dużo gorzej niż na zwykłej obroży wystawić go po protu na zwykłej obroży i krótkiej smyczy.. w sumie to można wystawiać psa na czymkolwiek byleby nie była to kolczatka lub szelki i smycz flexi :evil_lol: dużo wazniejsze jest zachowanie... a do następnej wystawy poćwiczycie z ringówką :) nic na siłe

Posted

ringówka dopiero dotarła:oops: jest ładnie podszyta...ale na wszelki wypadek wezmę normalny sprzęt:p
tanio śliczny i czyściutki...tylko te prążki na dupce...mam akitę pręgowaną normalnie:roll:...zaczynam się powoli denerwować...i chyba muszę chować się przed Taniem bo młody zaczyna wyczuwać:evil_lol: