Shirai - Koki Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 U nas to samo totalny brak czasu :shake:, ale na zdjecia czekam ;) Quote
Shirai - Koki Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :sadCyber::sadCyber: tak sobie chodzimy i chodzimy...zagladamy i zagladamy i NIC...gdzie sa zdjecia Tanusia...:placz: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kateczka Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 jak tylko zobaczyłam w rozpisce, że napisałas wiedziałam o co bedzie chodziło:evil_lol: no ze zdjeciami bieda przyznaję bez bicia:shake:na wieczorne i poranne spacery chodze sama...nie mam za bardzo czasu na foty bo musimy trenowac...Tano niestety umie się pięknie wystawic tylko do momentu pojawienia innego psa w otoczeniu:oops: Quote
Shirai - Koki Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Macie jeszcze dwa tygdnie...dacie rade :lol:...a my za 4 dni startujemy...ale juz od dzisiaj nic nie robimy Shirai sie relaksuje :razz: Quote
Kateczka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 troszeczkę ponadrabiamy zaległości...niestety jedyne zdjęcia jakie mamy pochodzą ze szkolenia....:oops: a kuku:lol: dzisiejsza ekipa :razz: Tano jak zwykle na komendę zostań staję się skamieniały:loveu: bo niektórzy to niekoniecznie:razz: dzis ekipa trochę rozkojarzona była Quote
Kateczka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 to teraz pochwalimy sie jak chodzimy ;) i ostatnie rozkojarzenie...zapachniało cieczką:evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [FONT=Comic Sans MS]hihi superowski :loveu:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Kateczka nareszcie zdjecia, zaczne moze od tego jaki Tanus jest grzeczny to istny aniolek !!! Slicznie chodzi, widze ze zupelnie nie masz z nim problemow, rewelacja !!!!! My niestety mamy problemy z rozkojarzeniem...na wystawie, tzn. na klubowce strasznie sie wiercil i nie mogl ustac spokojnie, chciaz wiem ze nie tylko Shirai, ale to akurta mi nie poprawiwa humoru... Quote
Kateczka Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 No to fakt :) jestem z niego dumna:loveu: ale na wystawie to się nie widze :evil_lol: pewnie oszaleje na inne psy...na dodatek nie probowaliśmy jeszcze biegu na ringówce:roll: no i się stresuje ostatnio...bo w sumie to o wystawianiu pojęcia nie mam:evil_lol: Ty z Shiraiem to już wyjadacze:evil_lol:.... Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kateczka napisał(a):No to fakt :) jestem z niego dumna:loveu: ale na wystawie to się nie widze :evil_lol: pewnie oszaleje na inne psy...na dodatek nie probowaliśmy jeszcze biegu na ringówce:roll: no i się stresuje ostatnio...bo w sumie to o wystawianiu pojęcia nie mam:evil_lol: Ty z Shiraiem to już wyjadacze:evil_lol:.... Taaaa my wyjadacze po weekendzie to na koncie mamy 4 wystawy, w tym 3 zrobione w dwa dni !!!! Ja to z nerewow takich plam czerownych na dekoldzie dostalam ze szok normalnie i niestety my to mamy problem poniewaz Shirai to na ringu nie chcial biegac , zapieral sie, blokowal, zaczylam wachac wykladzine :shake:...jedzenie, parowki, smakolyki nic nie dzialalo... od wczoraj biegam z nim tak na luzaka dla zabawy, juz nie lata luzem calyy spacer, tylko na smyczy zrobimy bieganie po 3 dlugosci po 300 m i dopiero wtedy ma wolne i lata juz luzem...narazie innego sposobu nie mam na niego... Quote
Kateczka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Wystawa juz za tydzien...i jakoś spać już nie mogę:oops: Tanio na szczęście dostał dziś nową obróżkę i wygrawerowaną adresatkę....z imieniem i moim nr telefonu na wszelki wypadek:roll: kupiliśmy też wreszcie szampon...kąpiel za parę dni...ciekawe czy młody futra nagle nie zgubi:evil_lol:...no i nadal nie wiemy czy damy rade wystąpić na ringówce:placz: i żeby nie było, ze tylko marudzę dziś mini fotorelacja z codziennych ćwiczeń:p ale najpierw nowy nabytek Tania:loveu: głaski Quote
Kateczka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 ciąg dalszy....Zdjęć za super to nie mamy ale wklejam co się da zeby było wiadomo jak Tanio się stara...choć dziś wybitnie był na nie:angryy: Dziękujemy.... kolejne zdjecia chyba najwcześniej po wystawie...o ile nie padnę na zawał:razz: Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Nareszcie zdjecia :loveu:, Kateczka ja malo co nie padlam na zawal na wystawie, takze trzymam kciuki tez za ciebie, jak cos to sobie sete walnij :evil_lol: przed... Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Kateczka']ciąg dalszy....Zdjęć za super to nie mamy ale wklejam co się da zeby było wiadomo jak Tanio się stara...choć dziś wybitnie był na nie:angryy: Pieknie wygladam Tanus, slicznie stoi i wogole ta mordeczka kochana !!! Zdjecia z wystawy Kateczka koniecznie mam nadzieje ze jedziesz z fotografem :evil_lol::evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 brawoo, Tanek bardzo ładnie się prezentuje :cool3: Quote
Agappe Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 pięknie chłpaczek stoi !! ćwiczenia czynią mistrza :) Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kateczka wiesz, ze my kciuki, laty i co sie jeszcze da to bedziemy trzymac !!!! Stresujemy sie z Wami :evil_lol:...pamietaj fotograf (patrz: Pawel) ma robic DUZO ZDJEC !!! Jeszcze napisze na PW. Caluski dla Was !!!1 Quote
Kateczka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 No zbliża się zbliża ten nasz debiut:evil_lol: wczoraj mieliśmy pierwszy raz na ringówce...i nie powiem żeby nam dobrze szło :roll: może to przez to, ze michu miał gorszy dzień??? teraz już mu chyba dam spokój niech sobie odpocznie:razz: Dzięki Sylwia....to dla nas ważne:oops: Quote
Agappe Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 a czemu dopiero teraz ćwiczenia z ringówką?? Ringówka jest dużo cieńsza niż zwykła obroża.. pies się bardziej dusi.. proponowałabym jeśli Tanoshii "chodzi na ringówce" dużo gorzej niż na zwykłej obroży wystawić go po protu na zwykłej obroży i krótkiej smyczy.. w sumie to można wystawiać psa na czymkolwiek byleby nie była to kolczatka lub szelki i smycz flexi :evil_lol: dużo wazniejsze jest zachowanie... a do następnej wystawy poćwiczycie z ringówką :) nic na siłe Quote
Kateczka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 ringówka dopiero dotarła:oops: jest ładnie podszyta...ale na wszelki wypadek wezmę normalny sprzęt:p tanio śliczny i czyściutki...tylko te prążki na dupce...mam akitę pręgowaną normalnie:roll:...zaczynam się powoli denerwować...i chyba muszę chować się przed Taniem bo młody zaczyna wyczuwać:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kateczka :evil_lol:...ale ja was strasznie lubie :loveu:....bedzie dobrze...mam nadzieje, ze sie skutecznie przed nim chowalas :p...ciekawe o ktorej beda Akity... Quote
Shirai - Koki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 TRZYMAMY KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POWODZONKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caluski dla Tanusia :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Comic Sans MS] P O W O D Z E N I A !! !! :loveu:[/FONT] Quote
Jurki :oD Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 My tez dzis trzymalismy kciuki tylko tak po cichaczu ;) I jak tam?? Quote
Recommended Posts