Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kateczka']to nadrabiamy :)
najpierw szkolenie z zeszłego tygodnia...coś sie udało upstrykać:lol:

taki mokry byłem

Ale duzyyyyyyyyyyyy chlopak jestem i taki sliczniuchny :loveu:
Kateczka mow co chcesz, ale Tanek jest wiekszy od naszego Malych, a jednak sa dwa miesiace roznicy, wygrada na starszego i jak to ??? !!!!

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak to...Tano je dwa posiłki dziennie i to małe...serio....a jest już duży jak jego tata...o ile nie wyższy....jakiegoś mutanta wyhodowałam :eviltong:a tak serio...to został mu chyba miesiąc tego intensywnego wzrostu a z tego co widzę to teraz już w wysokość niewiele idzie:cool3: w sumie to się cieszę bo chciałam żeby był duży:evil_lol: moze mu Paweł po kryjomu coś do karmy dosypywał:p

Posted

[quote name='Kateczka']teraz pare zdjęć z wczorajszego meczyku:cool3:
niestety Tano wykończony po wycieczce przyjmował jedynie nowe pozycje...wszystkie leżące...:cool1:

Strasznie smieszne te pozycje, ale chyba akitki to wszystkie maja taki komplet pozycji do spania zakodowany i tutaj pozwolimy sobie na troszke prywaty....he he he

[quote name='Kateczka']i na koniec znów mała próba stania :cool3: Tano pozwala już sobie bez problemu przestawiać łapy...niestety właścicielka dopiero uczy się to robić:oops:

Stoi rewelacyjnie, w listopadzie bedziemy trzymac za Was kciuki ( he he tzn. nie caly tylko ja Poznan wypada :razz:)...

Posted

:loveu: Sylwia Ty jesteś ulubioną ciocią Tanka normalnie :cool3: cwiczymy namietnie od wczoraj bo jak bylismy u Babci Sylwii...to Tanio się tak rozproszył, ze nawet jednego kółka zrobić nie potrafił:roll:, ze już o stawaniu nie wspomnę....wiec ze wstydu się sprężyliśmy i mam nadzieje, ze za dwa miesiace niczego się nie powstydzimy.

Posted

Kateczka napisał(a):
:loveu: Sylwia Ty jesteś ulubioną ciocią Tanka normalnie :cool3: cwiczymy namietnie od wczoraj bo jak bylismy u Babci Sylwii...to Tanio się tak rozproszył, ze nawet jednego kółka zrobić nie potrafił:roll:, ze już o stawaniu nie wspomnę....wiec ze wstydu się sprężyliśmy i mam nadzieje, ze za dwa miesiace niczego się nie powstydzimy.

Kochani,nie macie się czego wstydzić.Jestem bardzo dumna z Waszych postępów wychowawczych i będę to powtarzać jeszcze bardzo długo :lol:.
A Tanek się u nas nie rozproszył tylko przypomniał sobie szczenięce kąty i popisywał się przed nami i kitkami ;).

Posted

wstyd zrobił i tyle:diabloti:a tak przy okazji to mu się bunt załączył jakiś...od dwóch dni nie pamięta co to waruj...i przy okazji bardzo niedyskretnie pokazuje mi jak ta komenda go mało obchodzi:p

Posted

mamy jeszcze pare fotek ze spacerku i treningu za czasów mojego urlopu :evil_lol:

najpierw wygieta mordka ....odkryłam, ze jedyną możliwością zrobienia jakichś fajnych zdjęć temu szatanowi to ustawienie wieloseri w aparacie :cool1:a akumulator umiera cztery razy szybciej

i po ziewaniu...czyli standardowej reakcji Tanka na....chodź misiu poćwiczymy:razz:

Posted

znalazłam dwa chyba najfajniejsze zdjęcia jakie mogłam...z poczatku wakacji....i robione trochę "przez przypadek" bo telefonem na jednym z codziennych spacerków...ale je uwielbiam:p

jak znajde chwile to sie musze koniecznie pochwalić zdjeciami, które robiła pancia dziewczyny Tania ze szkolenia...Algi....ładna z nich parka...mimo, że Algunia to malamutka:razz:

Posted

A one takie cudowne misiaki były za małego :loveu: ja to bym chciała żeby była taka mała, taka przytulanka maskotkowa :loveu: choc taka tez jest fajniutka :lol:

A Tanek jest taki UROCZY :loveu:

Posted

[quote name='Kateczka']znalazłam zabytki:loveu: moja śliczna mała kruszynka...już wtedy wiernie przy moim krześle

Ach ten Tanek jakie z niego ciacho i ta akitkowa wiernosc juz od malego!!! :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Kateczka']

Czy Misio jeszcze zyje ?? U nas niestety tygrys juz bez nogi zostal, musialam amputowac, eh nigdy nie myslalam, ze bede robic za lekarza zabawek pluszowych :evil_lol:
[quote name='Kateczka']

Czy te oczy moga klamac !!!!!

[quote name='Kateczka']
:placz: ale mi się an wspominki zebrało:oops:

Male jest piekne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caluki dla Tanka od nas 3 x SMS