Shirai - Koki Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Kateczka']to nadrabiamy :) najpierw szkolenie z zeszłego tygodnia...coś sie udało upstrykać:lol: taki mokry byłem Ale duzyyyyyyyyyyyy chlopak jestem i taki sliczniuchny :loveu: Kateczka mow co chcesz, ale Tanek jest wiekszy od naszego Malych, a jednak sa dwa miesiace roznicy, wygrada na starszego i jak to ??? !!!! Quote
Kateczka Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nie wiem jak to...Tano je dwa posiłki dziennie i to małe...serio....a jest już duży jak jego tata...o ile nie wyższy....jakiegoś mutanta wyhodowałam :eviltong:a tak serio...to został mu chyba miesiąc tego intensywnego wzrostu a z tego co widzę to teraz już w wysokość niewiele idzie:cool3: w sumie to się cieszę bo chciałam żeby był duży:evil_lol: moze mu Paweł po kryjomu coś do karmy dosypywał:p Quote
Shirai - Koki Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Kateczka']teraz pare zdjęć z wczorajszego meczyku:cool3: niestety Tano wykończony po wycieczce przyjmował jedynie nowe pozycje...wszystkie leżące...:cool1: Strasznie smieszne te pozycje, ale chyba akitki to wszystkie maja taki komplet pozycji do spania zakodowany i tutaj pozwolimy sobie na troszke prywaty....he he he [quote name='Kateczka']i na koniec znów mała próba stania :cool3: Tano pozwala już sobie bez problemu przestawiać łapy...niestety właścicielka dopiero uczy się to robić:oops: Stoi rewelacyjnie, w listopadzie bedziemy trzymac za Was kciuki ( he he tzn. nie caly tylko ja Poznan wypada :razz:)... Quote
Kateczka Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 :loveu: Sylwia Ty jesteś ulubioną ciocią Tanka normalnie :cool3: cwiczymy namietnie od wczoraj bo jak bylismy u Babci Sylwii...to Tanio się tak rozproszył, ze nawet jednego kółka zrobić nie potrafił:roll:, ze już o stawaniu nie wspomnę....wiec ze wstydu się sprężyliśmy i mam nadzieje, ze za dwa miesiace niczego się nie powstydzimy. Quote
Shirai - Koki Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 He he he moge byc nawet jego internetowa matka chrzestna :loveu: Quote
Sylwia1 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Kateczka napisał(a)::loveu: Sylwia Ty jesteś ulubioną ciocią Tanka normalnie :cool3: cwiczymy namietnie od wczoraj bo jak bylismy u Babci Sylwii...to Tanio się tak rozproszył, ze nawet jednego kółka zrobić nie potrafił:roll:, ze już o stawaniu nie wspomnę....wiec ze wstydu się sprężyliśmy i mam nadzieje, ze za dwa miesiace niczego się nie powstydzimy. Kochani,nie macie się czego wstydzić.Jestem bardzo dumna z Waszych postępów wychowawczych i będę to powtarzać jeszcze bardzo długo :lol:. A Tanek się u nas nie rozproszył tylko przypomniał sobie szczenięce kąty i popisywał się przed nami i kitkami ;). Quote
Kateczka Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 wstyd zrobił i tyle:diabloti:a tak przy okazji to mu się bunt załączył jakiś...od dwóch dni nie pamięta co to waruj...i przy okazji bardzo niedyskretnie pokazuje mi jak ta komenda go mało obchodzi:p Quote
Angelika_Roser Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Tano poprostu dajeci Ci chyba do zrozumienia Kateczka, że on chce znów do babci Sylwi w odwiedziny :evil_lol: Quote
Kateczka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 mamy jeszcze pare fotek ze spacerku i treningu za czasów mojego urlopu :evil_lol: najpierw wygieta mordka ....odkryłam, ze jedyną możliwością zrobienia jakichś fajnych zdjęć temu szatanowi to ustawienie wieloseri w aparacie :cool1:a akumulator umiera cztery razy szybciej i po ziewaniu...czyli standardowej reakcji Tanka na....chodź misiu poćwiczymy:razz: Quote
Kateczka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 przed ćwiczeniami trzeba się jeszcze poszudrać troszeczkę:eviltong: ale czy my naprawde musimy..... lepiej się pobawmy :cool3: Quote
Uruwashii Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Super ma te zdjęcia;) pozdrawiamy z Krakowa:) Quote
Kateczka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 o jakie miłe odwiedziny:cool3: dziękujemy i czekamy na więcej zdjęc waszego potworka :multi: Quote
Shirai - Koki Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ale ten moj internetowy chrzesniak jest sliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
Kateczka Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 znalazłam dwa chyba najfajniejsze zdjęcia jakie mogłam...z poczatku wakacji....i robione trochę "przez przypadek" bo telefonem na jednym z codziennych spacerków...ale je uwielbiam:p jak znajde chwile to sie musze koniecznie pochwalić zdjeciami, które robiła pancia dziewczyny Tania ze szkolenia...Algi....ładna z nich parka...mimo, że Algunia to malamutka:razz: Quote
Jurki :oD Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Kateczka'] http://img27.imageshack.us/img27/9695/zdjcia0100r.jpg Śliczne zdjęcie normalnie w ramke i na półke :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Wakacyjne wspomnienia,a u nas tez juz coraz chlodniej...za rok juz nasze chlopaki beda w klasie otwartej :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Kateczka, a wy powoli w sen ziomowy z Tankiem zapadacie, ze tutaj tak pusto, zadnych nowych zdjec :shake:, nie podoba mi sie to !!!! Pobudka "Misie - Pysie", pobudka !!!! Quote
yulquen Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 http://img264.imageshack.us/img264/2546/zdjcia0099o.jpgakicia olewka :lol: pozdrowienia od młodszego członka Małej Yakuzy, pańcia też pozdrawia ;) Quote
Kateczka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 znalazłam zabytki:loveu: moja śliczna mała kruszynka...już wtedy wiernie przy moim krześle :placz: ale mi się an wspominki zebrało:oops: Quote
Jurki :oD Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A one takie cudowne misiaki były za małego :loveu: ja to bym chciała żeby była taka mała, taka przytulanka maskotkowa :loveu: choc taka tez jest fajniutka :lol: A Tanek jest taki UROCZY :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Przecież to jest troskliwy miś :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Kateczka']znalazłam zabytki:loveu: moja śliczna mała kruszynka...już wtedy wiernie przy moim krześle Ach ten Tanek jakie z niego ciacho i ta akitkowa wiernosc juz od malego!!! :loveu::loveu::loveu: [quote name='Kateczka'] Czy Misio jeszcze zyje ?? U nas niestety tygrys juz bez nogi zostal, musialam amputowac, eh nigdy nie myslalam, ze bede robic za lekarza zabawek pluszowych :evil_lol: [quote name='Kateczka'] Czy te oczy moga klamac !!!!! [quote name='Kateczka'] :placz: ale mi się an wspominki zebrało:oops: Male jest piekne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caluki dla Tanka od nas 3 x SMS Quote
Kateczka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 te oczy patrzą jeść:evil_lol: a Stefan żyje...pojechał dwa miesiące temu do moich rodziców i tanio się z nim widuje co niedziela:cool3: Quote
Uruwashii Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Słodki maluch, nasz niedawno też był taki mały, a teraz juz kawał psiaka z niego;) pozdrawiamy Quote
Recommended Posts