Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szerkanka napisał(a):
Tano Tytano, fajny lisek:) chyba wychuchany ? :)

co do kastracji, ja tez jestem za, tez ma rodowodowego psiura, i prawdopodobnie bedzie tez kastrowany, jak tylko wyjdziemy z lapami na prosta. Popieram poglady Kateczki.
Kateczko, wybieracie sie moze na zlot dogo?

Poglady Katki sa jak najbardziej sluszne poniewaz to madra dziewczynka !!!!

Posted

Widać wszyscy korzystają z pięknej pogody :D Najlepsze są plenerowe fotki, zwierzaki mają wtedy taaakie radosne mordziachy :)
Ja też się dziś z moją wyszalałam...
Udanej reszty weekendu życzę :)

Posted

dziękujemy za miłe słowa :)
Tano chyba nie umie pływać.....:P zresztą po co ma to robić hehe
Angelika tam są jakieś posiadłosci przecudnej urody...widziałam kiedyś z bliska
:)

Guest Madziadalena
Posted

Takim to dobrze, pagórki i woda pod nosem, psi raj :) Fantastycznie wygląda ta parka :lol:

Posted

Katka wiem ze to galeria Tanusia...ale...:new-bday::new-bday::new-bday:...sto lat sto lat sto lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:BIG::BIG: Spelnienia marzen...:tort::tort:...prezent juz ode mnie dostalas ...tylko pamietaj ..jedno dziennie !!!!!!!!!!!!!!!!

I od Shirai'ka tez pamietasz...???

Posted

pamietam dziękuje kochana :* :* :* :* :*
Szerkanka...Monty wchodzi coraz głębiej...ale do pływania mu nie spieszno choć podobno bullmastiffy to bardzo dobbrzy pływacy...może to przez to, ze Taniu też nie kwapi się do pływania...a oni zawsze robią to samo:)

Posted

z tym zlotem to jeszcze myślimy :) chłopaki znają się z pół roku dopiero :) na początku było trochę zgrzytów nawet....jedna awantura z fochem:P ale jak widac skończyło sie dobrze teraz chłopaki maja 15 i 14 miesiecy wiec mam nadzieję, ze im się nie odwidzi :) poza tym Monty ma świetnych włascicieli :)

• 3 weeks later...
Posted

Haha, jakie aniołki :D ...że niby grzeczne i wcale nie miewają złych myśli :D
Ten drugi psiak to też Twój? :)
Eh, że też mi nigdy wianek żaden nie wyszedł, jestem totalnym antytalenciem w tej dziedzinie :P