Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kateczka Szop musi prezyc !!! Nasz tygrysek jest juz po operacji usuwania uszu , poniewaz ciagle poobgryzane wisialy, po operacji zszywania jednej i drugiej nogi i ciagle zyje...Shirai tez wszedzie z nim chodzi.
A Tanek...powiem ze teraz mam 100% satysfakcji poniewaz zdjecia pierwsza klasa...a Tanek to wiadomo extraklasa :loveu:

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie urlopik :) coprawda w domu ale mało czasu na cokolwiek...wiem, że musze nadrobić ale te ostatnie utracone zdjecia mnie tak zdenerwowały:angryy:
ale od poniedziałku się pewnie podciagnę:cool3:
Pozdrawiamy Shirai:loveu:

Posted

się wkońcu spiełam i dorzucam nowe fotki...nowe stare znaczy się :)
Jedziemy do "babci" Sylwii

i już na miesjcu jedna z fajniejszych naszych wypraw...Tano pierwszy raz spacerował szczęśliwie w sporym akicim gronie :)

Siedzimy sobie

Tylko zobaczcie jaka ona jest śliczna (jakby ktoś jeszcze nie wiedział oczywiscie) Azayaka to moja druga miłość :loveu:z tyłu dumny pan

Tano i mały psotnik Ureshii...świetny pies...ale drugiego mi pozwolił Paweł brać :P

z mamusią

odpoczywamy:cool3:

moja kruszynka

znów Mini Mini (Ureshii) od razu widać Championa :evil_lol:

zmęczony wyprawa

Guest Madziadalena
Posted

Wspaniałe zdjęcia ze spaceru :loveu: i nie dziwię się słabości do Azayaki, piękna dama :crazyeye::lol:

Posted

Nareszcie Kateczka sie zmobilizowalas...:lol:, wycieczka jak widac po zdjeciach udana. Tanek wedlug mnie to chyba juz wiekszy niz Shirai i taki sliczniusi, Kateczka musze zapytac ile wazy ? Shirai 27 kg :evil_lol:. A ten maluszek czy to tak akitka o ktorej mowilas wczesniej ? Czyli brat Tanka ? Pozdrawiam

Posted

niedzielny mecz pańcia :) Najwierniejsi kibice nie boją się nawet słońca...kiedy mają prysznic pod nosem

a teraz już wczorajsza wyprawa na Morasko koło Poznania :p bliziutko a jak ładnie

już trochę podnosze nogę do siusiania:cool3:

mój skarb

zdziwiony:lol!:

dalej Katka...idziemy :D

pierwsze wspólne zdjęcie:loveu:

dorodny już ze mnie młodzieniec

Posted

tak Mini jest po tym samym tatusiu :) tylko mamusie inne:razz:
Tanio ważył przedwczoraj 25 kg:crazyeye: byliśmy odebrać rodowód i zamontować w młodym chipa....
to chyba dużo jak na 5 mieisęcy:razz: a trochę go przygładzamy ostatnio i odzyskał linię
I zeby było jasne..te kraty to tak wiecie..odgradzają wejście do hoteliku...ale psiaki tak smiesznie wygladały:evil_lol:że nie mogłam pomyślec o nich inaczej jak biedne zamknięte Akitki

jeszcze ostatnich pare zdjęc z popołudnia z pańcią...tanio chyba lubi jak mam urlop...

tylko Katka...nie wklejaj tego zdjęcia :P

Posted

Kateczka napisał(a):
tak Mini jest po tym samym tatusiu :) tylko mamusie inne:razz:
Tanio ważył przedwczoraj 25 kg:crazyeye: byliśmy odebrać rodowód i zamontować w młodym chipa....
to chyba dużo jak na 5 mieisęcy:razz: a trochę go przygładzamy ostatnio i odzyskał linię

Czyi Tanek ma 5 miesiecy, a ja myslalam ze jest miedzy naszymi 2 tygodnie roznicy, a Shirai 16 sierpnia bedzie mial juz 7 miesiecy,, czyli za 3 dni...:multi:, a jezeli chodzi o linie to ostatnio Shiria sam o nia zadbal, wogole nie chce jesc :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Tanoshii wazył wczoraj 28.5 kg:-o ja nie wiem moze ja go czymś pase...ale on gruby przeciez nie jest....moze super szczupły tez nie ...ale masy ostatnio nabiera coraz bardziej....:cool3: mam w domu potwora....musze znów powrzucać zdjęcia

Posted

Kateczka napisał(a):
Tanoshii wazył wczoraj 28.5 kg:-o ja nie wiem moze ja go czymś pase...ale on gruby przeciez nie jest....moze super szczupły tez nie ...ale masy ostatnio nabiera coraz bardziej....:cool3: mam w domu potwora....musze znów powrzucać zdjęcia

Ha ha ha, my dzisiaj po twoim poscie Kateczka tez wazylam sie z Shirai'em razem wazymy 79 kg ??? to ile wazy Shirai'ek ???

Posted

Shirai......ile:diabloti:

kolejna wyprawa w laski...Tano i jego podrózna micha...i reszta zestawu

trzeba odpocząć przed podróżą powrotną :eviltong:...ale czujny był nadal

Posted

pierwsze zdjecie jak próbujemy stać wystawowo....trzeba wreszcei się przyłożyć:mad:

wiem, ze postawa nie ta...ale chociaż zaczął stac :oops:

na wystawie bedzie taka konkurencja...chociażby Mini Mini....a Tano nie lubi i juz....

aha...i musze się pochwalić...dziś idziemy z Taniem pierwszy dzień do szkoły....nie dość, ze powinien iść do przedszkola w tym wieku...a ja rzuciłam się na posłuszeństwo myśląc, że umie troche za dużo jak na przedszkole...to pani stwierdziła, że przy jego wiedzy:cool3: mozna się pokusić nawet o posłuszeństwo rozszerzone...ja w młodego wierze:lol:tylko pytanie jak zareaguje na taką ilosć przyjaciół w koło i zmuszanie go przez 2 godziny do wykonywania komend:roll: w każdym razie sie pochwalimy a tymczasem pierwsza kompiel....bo trzeba się jakoś dziś prezentowac :cool3:

i jeszcze Miłosz błagający żeby nie wyrzucać jego fotela z innymi zbędnymi rzeczami:eviltong:

Posted

My też uczymy się komendy "postawa" od dłuższego czasu, powoli coś z tego wychodzi, jak dobrze pójdzie to w poniedziałek zgłaszam Gina na klubówke do Łodzi, Kazoku Kanshin pokaże się w trochę większym składzie :loveu:
Ciekawa jestem jak moje Szczęście będzie się zachowywać....

pozdrawiamy i całuski dla Tanoshiego :bluepaw: :buzi:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

My też uczymy się komendy "postawa" od dłuższego czasu, powoli coś z tego wychodzi, jak dobrze pójdzie to w poniedziałek zgłaszam Gina na światówkę do Łodzi, Kazoku Kanshin pokaże się w trochę większym składzie :loveu:
Ciekawa jestem jak moje Szczęście będzie się zachowywać....

pozdrawiamy i całuski dla Tanoshiego :bluepaw: :buzi:

Angelika chodziło Ci o klubówkę w Łodzi ;) bo my też tam będziemy :cool3: