Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Sielsko anielsko... cóż za harmonia :) Słodki obrazek :loveu:

Posted

hehe lubie jak mam zmęczone zwierzaki :) jeśli chodzi o leżaczek...to zwykle jest delikatne wypychanie konkurencji :P ale potrafią się jakoś dogadać...w najgorszym razie cisną się razem :)

Posted

Kateczka napisał(a):
hehe lubie jak mam zmęczone zwierzaki :) jeśli chodzi o leżaczek...to zwykle jest delikatne wypychanie konkurencji :P ale potrafią się jakoś dogadać...w najgorszym razie cisną się razem :)

Dobrze, ze Tanus jeszcze tam nie pcha swojej akitkowej dupinki :diabloti:...Kateczka a kiedy planujecie jakies foty ???

Posted

kiedy indziej :P tak serio...to wczoraj znów mieliśmy bardzo miłe spotkanie z bullmastiffem...chłopak jest świetny...choć sie z Taniem posprzeczali wczoraj troche...i znów aparatu nie było...nie biore ostatnio bo Tano wygląda jak nieszczęście...futerko wyszło mu nawet z polików ;)

Posted

Dobrze, ze wogole mu wychodzi to znaczy ze odrosnie, a jak Shirai'owi nie wychodzi to znaczy ze i nie urosnie nowe piekne :-(...z tym sprzeczniem to ja sie juz przyzwyczilam Shirai kloci sie z wszystkimi, nawet jak jakis czlowiek glosniej na ulicy gada to Shirai ju mam swoje odpowiedzi, ostatnie dwa dni to byl tez ze mna poklocony, ale wczoraj ju zdal mi buzi i mnie znow kocha :-)...

Posted

ale on się pokłócił ze swoim psim przyjacielem rasy bullmastiff Montim :) niezła zwarę miały...ale krwi nie było...na szczęście właściciel super facet i nie panikował ...no i potem chodziły naburmuszone obydwa :P tyle, ze Montiemu przeszło raz dwa a ten mój rudzielec to na fochu był nawet jak wracaliśmy tyle, ze już szły koło siebie więc nie było tak żle :P

Posted

Oj to u nas też się Demon awanturuje z Aresem. Najlepiej jest jak wracamy do domu, ja lub Paweł i jak otwieramy brame wjazdową to jest przepychanka, który pierwszy się przywita. Zwykle Ares próbuje usilnie temperować Demona warczy na niego parteruje zaczyna gryźć po dupsku:evil_lol: a Demon wtedy ma taką radochę, że szok robi słynne uszy w tył (królika) i w nogi. I tak się ganiają wokół całego domu.:mad: A ile przy tym krzyku i szczęścia.. aż miło patzreć- i tak kazdego dnia:)

Posted

ależ Wasza fotka z bałwanem świetna!a Tano wygląda jakby coś powiedzieć chciał bałwankowi:)
i jaki kicak z niego fajny:)
świetny pomysł z tą leżanką na kaloryferze.mój kocór jak jeszcze kaloryfery grzały leżał zawsze na nich i brzuchol grzał,teraz ma krzesło przy kominku,którego nikt nie może ruszać,bo kot się burmuszy i nie daje spokoju póki mu się go nie oda:)
fajna kocio-psia rodzinka i że jeszcze koło siebie śpią-super!!

Posted

Agappe widzę, ze nie śpisz po nocach i zaległości nadrabiasz ;)

Po bojach i rozbojach przyjaciel szop musiał odejść :( na jego miejsce przyszło ptaszysko, które na szczęscie wypełniło pustkę w sercu Tnoshiiego po stracie najlepszego przyjaciela :D
Tak wiec z tej okazji sesja nowych kumpli

i odpoczynek po zabawie

Posted

Dziś dostrzegłąm jeden plus z tego, że rudy jest całkowicie łysy :) jego kąpiel zajęła jedyne 30 min suszenie jakieś 10 :)

sesja ręcznikowa :P(niestety uboga bo model w szale uciekał po mieszkaniu )

tak mi źle...

Posted

Ale to ptaszysko słodziachne :loveu: ciekawe jak długo będzie w jednym kawałku :evil_lol: mój Neron nie chce sie bawić zabawkami :roll: szkoda :roll: a o kapieli to w ogóle mowy nie ma , trzeba to robic na siłe :angryy: Tanoś wcale nie jest taki łysy , ładniuchne ma to futerko :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

No apropo chęci ucieczek z łazienki podczas kąpieli to ja coś o tym wiem:evil_lol: DEmon obrażony, że się go kąpie- to na początek potem jest jednak odobrażenie i lizanko na zasadzie "no dajcie mi już spokój", a potem dostaje świrka i lata po całym pokoju. I z impetem mokry mi wskoczył na łóżko:mad: wstrętny biały kulek:evil_lol: