Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Widać był zachwycony :loveu:
A mnie wczoraj odpadły palce prawie.. było UWAGA -21 stopni jak wracałam z Ginem do domu z łąki !! :crazyeye: Więc się nie dziwię, że Tobie Kateczka kolana odpadały :lol:
[/FONT]

Posted

Tano zawsze był przylepiony do mnie... ale ostatnio przechodzi sam siebie na spacerach...chyba mnie pilnuje...co chwilka sam wraca...na zawołanie to często przychodził ale zeby z własnej woli :D nawet jako pies pociągowy się sprawdza...wciągał mnie na góre dzisiaj ;D...czas chrześnice i jej sanki na spacer zabrać chyba :D

Posted

ha...a właśnie, ze zaglądam :P zaglądam do kazdej a do was najczęsciej tyle, ze się nie udzielam bo ja ciagle to samo...ze Shiraj ah i oh i nic nowego napisać nie umiem :P a tam zwykle ciekawe rozmowy więc się nie wbijam :D

Posted

Agappe...też nie wiedziałam...tzn nie byłam pewna....zapytaliśmy czy z "pieskiem" można...nawet za bilet młody nie płacił :D tyle, ze na smyczy musiał byc bo pewnie by zadymę zrobił jeszcze...

A pogodę mieliśmy świetną w ten weekend...prawdziwa zima..pierwsza Tankowa :D młody ma jeszcze mnóstwo zdjęc z wczoraj tyle, ze wszytskie takie same prawie...biało rude :P

• 2 weeks later...
Posted

żyjecie :P tylko ze zdjeciami cienko bo oboje z Pawłem siedzimy w domu an l4 z zawalonymi oskrzelami i czymś tam jeszcze ....A ja teraz mam smutek wielki bo wyadoptowałam mojego tymczaska Fifiego i już za nim tęsknię....[FONT=&quot]

[/FONT]