Shirai - Koki Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Obiecalas ze wczoraj focie beda !!!! :roll: Quote
Kateczka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 ale mam nowego sprzecika..od wczoraj właśnie....i się obsługi musze nauczć no :P...ale zaraz się zabiorę Quote
Kateczka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 i już się nie gniewaj:razz: sesja sofowa:evil_lol: Quote
Kateczka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Kłeicz i Kłewna na zamczysku:lol: Quote
Shirai - Koki Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Wlasnie wrocilismy z niedzielnego spacerku. Nie gniewam sie, nie gniewam ...tylko jestem troche niecierpliwa, mam nadzieje ze u Ciebie zakup nowego sprzeciku nie podzialam jak na Laure od Demonka, ze zamiast byc coraz wiecej to jest coraz mniej zdjec u nich w galerii :-( Wiadomo miejsce, kierownika grupy :loveu::evil_lol::evil_lol: http://img42.imageshack.us/img42/9672/dsc08370k.jpg Czy to mialo byc "Hej Katka przybyj 5 ???" :razz: http://img9.imageshack.us/img9/9581/dsc08428m.jpg Matko, mam nadzieje, ze to nie jest wasze nowe zwierzątko domowe, a wogole przydalby mu sie aparat na zeby :evilbat: http://img42.imageshack.us/img42/1221/dsc08430x.jpg Quote
Shirai - Koki Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Jaki zaciekawiony jestem....:razz: http://img42.imageshack.us/img42/8895/dsc08434p.jpg Pieknie sie prezentuje i przy okazji prezentuje wszystko nam :diabloti:...ja to nie wiem chyba jakas :stupid: http://img81.imageshack.us/img81/1111/dsc08495.jpg Caluski dla Was !!!! Quote
Angelika_Roser Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Boskie zdjęcie :loveu: [/FONT]http://img9.imageshack.us/img9/5920/dsc08409u.jpg [FONT=Comic Sans MS]Tano ma bardzo ładne skośne oczko :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A wyprawa do Biskupina ach !! Też bym się wybrała bo nigdy nie byłam :oops: my dziś mieliśmy śniegowy wypad bo ładnie nas zasypało :lol:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Piękna prezentacja :cool3: :loveu: http://1.1.1.1/bmi/img81.imageshack.us/img81/1111/dsc08495.jpg Wycieczka widać udana :) a zdjęcia kanapowe Tanka, fantastyczne, duży śliczny piesio :lol: Quote
Jurki :oD Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kateczka napisał(a): http://img81.imageshack.us/img81/1111/dsc08495.jpg Dumny Tano w całej okazałości :loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kateczka widzę, że Tankowi na dużo pozwalasz...kanapa...U nas jest absolutny zakaz wchodzenia na kanapę ;-) Śliczne fotki z Biskupina :-) byłam tam kiedyś na wycieczce :-) Quote
Jurki :oD Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 U nas też jest zakaz a ostatnio jak pana nie ma i sama spie to Mała i tak mi się pcha do łóżka :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [FONT=Comic Sans MS]U nas też jest zakaz wchodzenia na łóżko i fotele, ale zakazy są po to żeby CZASEM je łamać :loveu: bo przecież od jedno razowego wejścia na fotel czy kanapę jeszcze chyba żadnemu psiakowi się w głowie nie poprzewracało :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]U nas też jest zakaz wchodzenia na łóżko i fotele, ale zakazy są po to żeby CZASEM je łamać :loveu: bo przecież od jedno razowego wejścia na fotel czy kanapę jeszcze chyba żadnemu psiakowi się w głowie nie poprzewracało :loveu:[/FONT] No Angelika, ale czyżbyś nie wiedziała jak to jest z akitkami ;-) jak raz odpuścisz...to potem psiak może to wykorzystać :-) także my absolutnie nie pozwalamy :-) Quote
Angelika_Roser Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [FONT=Comic Sans MS]E tam, czasem można, bynajmniej tak jest u nas. Przesadzać nie należy w żadną strone :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Szczęśliwy pies to dobrze ułożony pies a nie nakręcana zabawka której niczego nie wolno :lol:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]E tam, czasem można, bynajmniej tak jest u nas. Przesadzać nie należy w żadną strone :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Szczęśliwy pies to dobrze ułożony pies a nie nakręcana zabawka której niczego nie wolno :lol:[/FONT] Zgadza się, nie należy przesadzać :-) ale nie należy też na wszystko pozwalać :-) wszystko z umiarem :-) Quote
Shirai - Koki Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kasia_Dawid napisał(a):No Angelika, ale czyżbyś nie wiedziała jak to jest z akitkami ;-) jak raz odpuścisz...to potem psiak może to wykorzystać :-) także my absolutnie nie pozwalamy :-) No wlasnie jak to jest z akitami, u nas przyklad idealny, Shirai'owi po tym jak bylo jasne kto przejal wladze w domu, pozwalalismy wchodzic od czasu do czasu i na kanape i do naszego lozka...to jak czasami z braku miejsca nie chcielismy zeby do nas wchodzi to potrafil przez nawet godzine i 10 minut ( to byl absolutny rekord) w deptaniu pod lozkiem i tuleniu sie do reki, nogi.... czegokolwiek, robieniu oczy spaniela, dla mnie zaskoczeniem byla upartosc w osiagnieciu tego czego chcial czyli wejsciu na lozku....az w koncu zrezygnowany poszedl do swojego lozeczka...ale byl obrazony i nas ignorowal sporo czasu chyba 2 godziny. Sam na szczescie nie wczodzi, ale jak chce wejsc to stoi pod lozkiem i poprostu zebrze !!!! Quote
Kateczka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 ooo widzę, ze dyskusja rozgorzała ;D z tym wchodzeniem na sofę to wyglądało tak, że ja na niej siedziałam a Tano podszedł na zabawę...kazałam mu zrobić siad...a Tano wszedł obok mnie i usiadł :D więc poleciałam po aparat i to uwieczniłam :) Nigdy nie musiałam młodemu niczego zakazywać bo wie co moze aco nie... na sofę go jakoś nie ciągnęło nigdy....na materacu od spania nieraz zasypia...ale zawsze obok mnie...na miejscu Pawła hehe...no i schodzi jak Pan wraca z wielkim fochem :evil_lol:...on jakos zawsze wiedział na ile moze sobie pozwolić...tak jak z niepodchodzeniem do stołu jak jemy:razz: A tak przy okazji to ileż odwiedzin dziś...forum ożyło :D dziękujemy za odwiedziny...zaraz wlepimy nowe focie z dzisiaj:cool1: Quote
Shirai - Koki Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Sa jeszcze to dawaj szybciuko zanim kompa wylacze !!! Quote
Kateczka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 szkółka się juz jakiś czas skończyła ale wiedzę trzeba utrwalać...no to warujemy "zabij misia" wstań.. Quote
Kateczka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 zbliżam się:diabloti: złap mnie i zamianka i jeszcze raz Quote
INU Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kateczka napisał(a):ooo widzę, ze dyskusja rozgorzała ;D z tym wchodzeniem na sofę to wyglądało tak, że ja na niej siedziałam a Tano podszedł na zabawę...kazałam mu zrobić siad...a Tano wszedł obok mnie i usiadł :D więc poleciałam po aparat i to uwieczniłam :) Nigdy nie musiałam młodemu niczego zakazywać bo wie co moze aco nie... na sofę go jakoś nie ciągnęło nigdy....na materacu od spania nieraz zasypia...ale zawsze obok mnie...na miejscu Pawła hehe...no i schodzi jak Pan wraca z wielkim fochem :evil_lol:...on jakos zawsze wiedział na ile moze sobie pozwolić...tak jak z niepodchodzeniem do stołu jak jemy:razz: A tak przy okazji to ileż odwiedzin dziś...forum ożyło :D dziękujemy za odwiedziny...zaraz wlepimy nowe focie z dzisiaj:cool1: U nas to jest tak, że Fukashi włazi na wszystkie możliwe łóżka i kanapy, ale nam to nie przeszkadza. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. ;-) O, na przykład teraz zwinął się w kulkę na łóżku brata i tak sobie śpi, wygląda jak rudy aniołek. Myślę, że jak się dobrze wychowa psa, to wchodzenie na kanapę w niczym nie przeszkadza. Uważam, że najgorsze jest pozwalanie psu robienie czegoś od czasu do czasu. Zasady to zasady, wydaje mi się, że psu jest wygodniej, jak wszystko jest dla niego całkiem jasne. Quote
Recommended Posts