Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh dziewczynka jest przepiękna :) i jaka duża :) następnym razem mam nadzieję dane mi bedzie wyglaskanie a nie tylko obserwacja :)

tymczasem foty ze spaceru z nowym aparatem-mam nadzieję, że widać różnice :P

• 2 weeks later...
Posted

Hej Kateczko, wiem, że zajmujesz się kotkami i masz ich troszkę w domu stąd moje pytanie. Zastanawiam się od dłuższego czasu czy nie przygarnąć jakiegoś kotka do siebie. Mam jednak obawy... czy zaakceptują się z Rozi i z drugą sunią, która jakby nie było nie lubi kotów i jest już w dość podeszłym wieku. Po drugie, hm...mama pewno nieciekawie reagowałaby na kotka niszczącego meble, firanki itd. Czy da się jakoś 'poznać' po kiciusiu czy będzie rozrabiaką czy milusińskim? :P Ah, te moje dylematy...

• 2 weeks later...
Posted

jej Tatalka dopiero zobaczyłam Two wpis....
Powiem tak u mnie koty były pierwsze...wiec to one ustalały reguły a Taniu od szczeniaczka był nauczony ich obecności w domu...tak samo tego, ze co chwila przychodzą i odchodza do nowych domków. Z dorosłym psem może byc problem, szczególny z tym co mówisz, że kotów nie lubi...w najlepszym wypadku mogą sobie schodzić zdrogi. Młodsze koty, przyzwyczajone do psa są o tyle fajne, że nie zrażają się niepowodzeniem w "przyjaźni" o ile pies nie będzie wrogo nastawiony pewnie się przyzwyczai do czegoś co go zaczepia. Gorzej jeśli pies potraktuje nowego przybysza jako intruza...wtedy z relacji międzygatunkowych może niewiele wyjść.

foty ze spaceru z wczoraj i dziś :)