Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o kurczaki...ale przywitanie :D tez tęskniłam ;> bedę półtorej dnia tak więc obiecuję foty ze spaceru...tym bardziej, ze mój rudy misiu zaczął obrastać :D

Posted

Kateczka napisał(a):
o kurczaki...ale przywitanie :D tez tęskniłam ;> bedę półtorej dnia tak więc obiecuję foty ze spaceru...tym bardziej, ze mój rudy misiu zaczął obrastać :D

Nareszcie juz myslalam, ze ...a wogole to wczoraj czekalam na Ciebie...i az usnelam...usciskaj Katka Tanusia !!!

Posted

:laola::laola::laola::laola:

Tanus wszystkiego naj..naj..najlepszego z okazji 1 urodzinek !!!

Spelnienia Twoich psich marzen !!!!
:laola::laola::laola::laola:

:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

Posted

Tanek,wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek od całej naszej rodzinki.Urodzinowa kostka cierpliwie poczeka na Ciebie ;)
Katka jak już mu przeczytasz te wszystkie wiadomości to nie zapomnij wyściskać :)

Posted

dziękujemy slicznie za wszystkie życzenia....niestety od dwóch tygodni jestem na szkoleniu...bez dostępu do neta.....i mam tylko weekendy na nadrabianie wszelkich zaległosci....
Taniu wstępne urodzinki miał juz w niedziele...jutro postram się wkleić fotki :)

Posted

A my wlasnie z rolek wrocilimy kurcze rewelacyjnie bylo...a z Shirai'kiem to tak ekstremalnie to pierwszy raz....Katka ja bym nie zauwazyla...no chyba zartuje....przeciez takiemu "detektywowi" jak ja nic nie umknie uwadze !!!!

Posted

ze zdjęciami bieda troche....Paweł był fotografem i coś mu dziś nie wychodzilo z ostrością...tak więc wkleję wszystko co mam...

urodzinki....u nas tortem był mokry Hills...niestety brzuszek nie pozwolił na żadne specjały...

Posted

Jak ja dawno juz Tanuisia nie widzialam...
Za Torcik urodzinowy to Tanus widze, ze sie grzecznie zabieral...i jaki maly kulturownis...tak ladnie je przy stole ...
http://img717.imageshack.us/img717/3892/dsc00102m.jpg

Widze, ze przygotowania w pelni do Wielkanocy...Tanus dzielnie treneje bycie zajacem...hi hi hi
http://img683.imageshack.us/img683/3214/dsc00140cv.jpg

P.S. Katka powodzonka pierwszego dnia..to znaczy dzisiaj !!!!