Kateczka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 nie prędko raczej :) ale pomyślimy :) fajnie by było się gdzieś spotkac...a wyglada na to, ze tylko wystawy zostają :( Quote
Angelika_Roser Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]To trzeba zorganizować ogólnopolski zlot akiciarzy :loveu:[/FONT] Quote
Uruwashii Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jesteśmy za zlotem może dobrym miejscem będzie wystawa w Katowicach?? wszyscy tam maja w miare blisko;) Quote
Sylwia1 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Hala może nas wszystkich nie pomieścić :) Tanek rośnie jak na drożdżach i pięknie wygląda na śniegu, a tereny spacerowe masz jak za naszym płotem ;) Quote
Shirai - Koki Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Uruwashii napisał(a):Jesteśmy za zlotem może dobrym miejscem będzie wystawa w Katowicach?? wszyscy tam maja w miare blisko;) Procz nas !!! :-/ Quote
Angelika_Roser Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Uruwashii']Jesteśmy za zlotem może dobrym miejscem będzie wystawa w Katowicach?? wszyscy tam maja w miare blisko;) [FONT=Comic Sans MS]Miałam raczej na myśli bardziej neutralne miejsce, np jakaś wycieczka górska [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na wystawie to ciężko o zabawy dla psiaków :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jedziecie do Katowic?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] :loveu: Quote
Uruwashii Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Miałam raczej na myśli bardziej neutralne miejsce, np jakaś wycieczka górska [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na wystawie to ciężko o zabawy dla psiaków :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jedziecie do Katowic?[/FONT] :loveu: Jedziemy:diabloti: poza wystawami będzie cięzko dużo osób zebrać a tak to każdy ma motywację;) Quote
Kateczka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 no ja na wystawę w Katowicach to motywacji nie mAM :p troszkę daleko :) Quote
Angelika_Roser Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Oj Kateczka bo Cię wywiało gdzieś daleko... musisz się przeprowadzić :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Kateczka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 taa jasne :P mój Paweł mysli o przeprowadzce do Szczecina ...ale jakoś mi się to nie uśmiecha...za to Kraków byłby idealny uwielbiam to miasto...i w Bieszczady blisko :) Quote
Shirai - Koki Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Kateczka widze, ze skaczecie, albo macie zamiar skakac po Polsce...ja tez sobie skakalam od matury z Tarnowa do Lublina...4 lata w Lublinie, 3,5 w Trojmiescie i teraz RC od 2, 8 wrrrrrrrrrr...nie nawidze przeprowadzek...a ostatnio jakis sentymentalizm mi sie wlaczyl i czasami mam ochote wrocic po Trojmiasta !!!! Quote
Kateczka Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 hehe...ja się nie włocze :) Swarzędz jest zaraz koło Poznania...tu się wychowałam u dziadków i to miasteczko kocham....Poznań już trochę mniej....ale Paweł dostał fajną propozycję pracy własnie w Szczecinie...i się zastanawia...ja jestem raczej wierna jednemu miejscu...i mam trochę obaw zeby tak daleko w nieznane startować... Sylwia ....macie obok jakiś ładny domek...to może się skusze :P no chyba, że szukać Ci czegoś u mnie :) Quote
Shirai - Koki Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ja tez sie teraz juz włóczyć nie lubie, ale z Lublina do Trojmiasta przeprowadzilam sie z powodu pracy obielam tam caly teren polnocny jako koordynator sprzedazy i w sumie moglam wybrac inne miejsce, ale padlo na Trojmiasto...wprawdzi nie zaluje...jednak wtedy jak mialam 22 lata bylam znacznie odwazniejsza...albo poprostu mniej rozsadna...teraz to nie wiem czy bym tak zaryzykowala !! Domek pewnie zeby sie znalazl..to nie problem...i czekamy az sie skusisz !!! Ja to jezeli chodzi o powrot do Polski to mam obawy ze mialaby, problemy ze znalezieniem pracy :-/... Quote
Kateczka Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 no to porcyjka z zeszłego tygodnia :) spacer z fotografem wreszcie wiec nie tylko mi paluchy marzły :P nasze jeziorko kiedyś podnosiłam go bez problemu :P Quote
Shirai - Koki Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Jaka minke zrobil Tanus..chyba nie bardzo wiedzial co chcesz z nim zrobic Kateczka...:evil_lol: http://img202.imageshack.us/img202/1464/dsc09285.jpg Ciekawe czy Tanusiowi nie jest zimno w dupinke akitkowa ??? :roll: http://img46.imageshack.us/img46/2435/dsc09308.jpg Oboje usmiechnieci...sweet !!! :loveu: http://img245.imageshack.us/img245/4554/dsc09289e.jpg Quote
Kateczka Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 i ciąg dalszy...;) pies morderca :P Quote
Shirai - Koki Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Alez ja nie cierpliwa jestem..., a tu ciag dalszy nastapil...Tanus jest taki sliczniutki... !!!! Quote
Kateczka Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 moje ulubione zdjęcie...Tanoshii baletnica ;D jutro zdjęcia z dziś....i mam spokój chwilke :P Quote
Shirai - Koki Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 :shocked!::shocked!::shocked!:, ale Tanus uzdolniony...slicznie tanczy :diabloti::diabloti:...moze zglos go Kateczka na casting do YCD :diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Super zdjęcia :lol:, a masz więcej fotek tańczącego Tanka? :loveu:[/FONT] Quote
adriatom Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Hej, Macie kawał psa, który ma tak dużo wdzięku w sobie, że balet to dla niego pikuś - Pan Pikuś ;-0)) Quote
Kateczka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Z dziś mamy znów troche tańca.....z dedykacją dla Kameyo oczywiście :P ale najpierw trochę z wczoraj... Tano i jego miny :razz: Quote
Recommended Posts