Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Uruwashii']Jesteśmy za zlotem może dobrym miejscem będzie wystawa w Katowicach?? wszyscy tam maja w miare blisko;)

[FONT=Comic Sans MS]Miałam raczej na myśli bardziej neutralne miejsce, np jakaś wycieczka górska [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]na wystawie to ciężko o zabawy dla psiaków :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]jedziecie do Katowic?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
:loveu:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Miałam raczej na myśli bardziej neutralne miejsce, np jakaś wycieczka górska [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]na wystawie to ciężko o zabawy dla psiaków :lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]jedziecie do Katowic?[/FONT]

:loveu:
Jedziemy:diabloti: poza wystawami będzie cięzko dużo osób zebrać a tak to każdy ma motywację;)

Posted

taa jasne :P mój Paweł mysli o przeprowadzce do Szczecina ...ale jakoś mi się to nie uśmiecha...za to Kraków byłby idealny uwielbiam to miasto...i w Bieszczady blisko :)

Posted

Kateczka widze, ze skaczecie, albo macie zamiar skakac po Polsce...ja tez sobie skakalam od matury z Tarnowa do Lublina...4 lata w Lublinie, 3,5 w Trojmiescie i teraz RC od 2, 8 wrrrrrrrrrr...nie nawidze przeprowadzek...a ostatnio jakis sentymentalizm mi sie wlaczyl i czasami mam ochote wrocic po Trojmiasta !!!!

Posted

hehe...ja się nie włocze :) Swarzędz jest zaraz koło Poznania...tu się wychowałam u dziadków i to miasteczko kocham....Poznań już trochę mniej....ale Paweł dostał fajną propozycję pracy własnie w Szczecinie...i się zastanawia...ja jestem raczej wierna jednemu miejscu...i mam trochę obaw zeby tak daleko w nieznane startować...
Sylwia ....macie obok jakiś ładny domek...to może się skusze :P no chyba, że szukać Ci czegoś u mnie :)

Posted

Ja tez sie teraz juz włóczyć nie lubie, ale z Lublina do Trojmiasta przeprowadzilam sie z powodu pracy obielam tam caly teren polnocny jako koordynator sprzedazy i w sumie moglam wybrac inne miejsce, ale padlo na Trojmiasto...wprawdzi nie zaluje...jednak wtedy jak mialam 22 lata bylam znacznie odwazniejsza...albo poprostu mniej rozsadna...teraz to nie wiem czy bym tak zaryzykowala !!

Domek pewnie zeby sie znalazl..to nie problem...i czekamy az sie skusisz !!! Ja to jezeli chodzi o powrot do Polski to mam obawy ze mialaby, problemy ze znalezieniem pracy :-/...