Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Biegnąca akita to wspaniały widok :loveu: niestety mojego potworka nie potrafię uwiecznić w biegu, wszystkie zdjęcia mam ruszone :p

Posted

Hej,
KAMEYO po obejrzeniu tych pięknych fotek Twojego przystojniaka stała się kobietą :-)
Teraz ma dużo kawalerów, ale nich Tanek się nie martwi- nie jest nimi zainteresowana jak nim !

Posted

Ta akicia wierność :oops:

to dorzucę parę fotek..zeby nie było :razz:
najpierw z Pawłem bo marudzi, ze zdjęć z psiną mu nie robię

przychodzimy do nogi...coby szaTanoshii nie zapomniał, że w lesie się oddalać za bardzo nie wolno

próbowaliśmy nawet się ustawić :p

ale oczywiście nie wychodziło

to znudzenie mówi samo za siebie...nie ustawię łap bo ty tak chcesz....:evil_lol:

Posted

ostatnie i idziemy spać:evil_lol:

wchodzimy na pomościk (bałam sie jak cholera...Tano raczej nie ;))

i widok zastany po powrocie do domu :razz: mój tymczas Fifi...stwierdził, że skoro obsikał kołdrę...to nawet po praniu należy mu się na niej miejsce....moze ktoś chce adoptowac potworka

i dla śmiechu...za mały mikołajkowy czapeczek :evil_lol:

Posted

o ludzie....forum zamarło na jeden dzień......a ja leżę chora i umieram z nudów...Tanek się cieszy, ze w domku jestem ale za to ze spacerku nici :(
Wczoraj bylismy u weta....Tanoshii waży 33,5 kg.....czyli trochę schudliśmy...ale taka podobno jest ok i niżej schodzić nie musimy :)
Wczoraj rozmawialiśmy też z Sylwią odnośnie kolejnej wystawy......i tak sobie myślimy nad Głogowem 22 chyba stycznia...tylko czy ja w piatek dam rede...myślałam też o walentynkowej w lutym:roll: ale w Głogowie będa znajome twarze....