Kateczka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 jako, że Sylwia wstawiła zdjęcia Shiraii to ja też muszę:oops: a, ze nie posiadam chyba nic ciekawego z nowych zbiorów pozwolę sobie wkleić zdjęcia zrobione na szkoleniu przez właścicielkę Algi (jednej z kobiet mojego wilka:evil_lol:) Dawaj tę piłke bo zawołam Algę:evil_lol: Quote
Kateczka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 i ciąg dalszy :lol: profilek tylko Tanio może pić z Algowej michy...a ta jest największa:cool3: i troche zajączkowo Quote
Shirai - Koki Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Kateczka']i ciąg dalszy :lol: profilek tylko Tanio może pić z Algowej michy...a ta jest największa:cool3: Jak widac Tanus to juz tak na stale do miseczki sie przykleil :loveu: Quote
Uruwashii Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Super fotki, mały Tanek był strasznie słodki:loveu: zresztą jak każda mała kulkowata Akitka:loveu: pozdrawiamy Quote
Agappe Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Kateczka'] Dawaj tę piłke bo zawołam Algę:evil_lol: http://img402.imageshack.us/img402/9565/obraz016dr.jpg na pewno na piłeczke poluje? :evil_lol: a nie na łapkę koleżanki? :evil_lol: Quote
Kateczka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 przed chwila wyrzuciło mi wszystkie zdjęcia które wsadziłam:angryy: ale się nie poddam...jeszcze raz sesyjka z komórki pierwsze stare sprzed miesiaca i z dzisiejszego spacerku przed szkoleniem i cos z czasów dzieciństwa :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Mimo ze to poniedzialek to jak milo zaczac go od ogladania takich zdjec !!!! Quote
Kateczka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 moja kruszynka skończyła dziś 7 miesięcy:loveu: :siara::B-fly::sweetCyb::BIG::laola::knajpa: Mamy 13 dni :) Quote
Shirai - Koki Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Duzo duzo zdrowka i jedzonka i caluski od NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co to znaczy mamy 13 dni ? Quote
Angelika_Roser Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Gratulacje :loveu: :sweetCyb:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:cunao:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:sweetCyb:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:cunao:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:Dog_run:[/FONT] Quote
Sylwia1 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Duzo duzo zdrowka i jedzonka i caluski od NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co to znaczy mamy 13 dni ? To i ja przyłączę się do życzeń :BIG:. A 13 dni to link do stronki gdzie jest udokumentowane całe rodzeństwo T... w wieku 13 dni :loveu:.Uwielbiam oglądać te fotki :oops:. Quote
Kateczka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 ja te :loveu: nie umiem ich sciągnąć....wiec wkleiłam link:oops: Quote
Shirai - Koki Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Sylwia1 napisał(a):To i ja przyłączę się do życzeń :BIG:. A 13 dni to link do stronki gdzie jest udokumentowane całe rodzeństwo T... w wieku 13 dni :loveu:.Uwielbiam oglądać te fotki :oops:. :D:D:D to teraz musze sie posmiac z siebie :oops: oczywiscie przeczytac przeczytalam, ale jakos mi nie wpadlo go glowy ze to link :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Guest Madziadalena Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Spóźnione życzenia dla Tanka :BIG: Miłości ukochanej pani, michy wspaniałości, duuużo zdrówka i szczęśliwego psiego życia :wolfie: :loveu: Quote
Uruwashii Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 To i my życzymy wszystkiego najlepszego;):loveu: Quote
Kateczka Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Tano dziękuje za życzenia choć tak naprawdę to w takim dniu liczy się tylko lepsza wyżerka:evil_lol: Quote
Kateczka Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 najlepiej rozwalić całą pościel i położyć się z kumplem:roll: coś starego ze szkolenia...bardzo łądnie zostajemy...najładniej z całej grupy.... i dzisiaj....już nie ma co marzyć o słońcu:placz: i jako ostatnie zdjęcie z dzisiejszego meczyku Quote
Shirai - Koki Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Kateczka']najlepiej rozwalić całą pościel i położyć się z kumplem:roll: Milosc kwitnie jak sobie cudnie patrza w oczy :loveu: Kateczka, a tak wogole to juz myslalam ze zapomnielas ze masz galerie :mad: Quote
Uruwashii Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 No widzę że u was taka sama miłość psa i kota:loveu: pozdrawiamy;) Quote
Guest Madziadalena Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Piękne kocio-psie ujęcia :) no i ta postawa Tanka http://img390.imageshack.us/img390/7742/dsc07208.jpg :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Widzę,że Tano super się sprawuje na szkoleniu :loveu: tak trzymać !! :multi: [/FONT] Quote
Agappe Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Kateczka'] i jako ostatnie zdjęcie z dzisiejszego meczyku http://img390.imageshack.us/img390/7742/dsc07208.jpg na jakiej pozycji chłopaczek grał? :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A Kateczke nasza to chyba tez snieg zasypal ?? Quote
Kateczka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 eeeeee:oops: nie ma czasu na fotki...praca praca....a po pracy w ciemnościach treningi biegowo-postawowe :evil_lol:...ale moze na jakiś wytargam mojego Pawła to je uwieczni:cool1: Agappe...Tano gra jako prawy pomocnik :evil_lol: Quote
Recommended Posts