Shirai - Koki Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Kateczka Szop musi prezyc !!! Nasz tygrysek jest juz po operacji usuwania uszu , poniewaz ciagle poobgryzane wisialy, po operacji zszywania jednej i drugiej nogi i ciagle zyje...Shirai tez wszedzie z nim chodzi. A Tanek...powiem ze teraz mam 100% satysfakcji poniewaz zdjecia pierwsza klasa...a Tanek to wiadomo extraklasa :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jakos cisza...pewnie urlopiki...my od poniedzialku ;) Quote
Kateczka Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 No właśnie urlopik :) coprawda w domu ale mało czasu na cokolwiek...wiem, że musze nadrobić ale te ostatnie utracone zdjecia mnie tak zdenerwowały:angryy: ale od poniedziałku się pewnie podciagnę:cool3: Pozdrawiamy Shirai:loveu: Quote
Iwona&Wiki Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Taaaka przyjaźń! To trzymam kciuki za Szopa - musi przeżyć:shake: Bo z kim Tano będzie ganiał koty?:evil_lol::lol: Ostatnie zdjęcia kociastych naprawdę wspaniałe:loveu: Quote
Kateczka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 się wkońcu spiełam i dorzucam nowe fotki...nowe stare znaczy się :) Jedziemy do "babci" Sylwii i już na miesjcu jedna z fajniejszych naszych wypraw...Tano pierwszy raz spacerował szczęśliwie w sporym akicim gronie :) Siedzimy sobie Tylko zobaczcie jaka ona jest śliczna (jakby ktoś jeszcze nie wiedział oczywiscie) Azayaka to moja druga miłość :loveu:z tyłu dumny pan Tano i mały psotnik Ureshii...świetny pies...ale drugiego mi pozwolił Paweł brać :P z mamusią odpoczywamy:cool3: moja kruszynka znów Mini Mini (Ureshii) od razu widać Championa :evil_lol: zmęczony wyprawa Quote
Kateczka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 za kratami :evil_lol: Mini Mini pan domu rodzice Tania Quote
Angelika_Roser Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Eeee za takimi kratami w takim towarzystwie to każdy był chciał być :loveu: pewnie jeszcze ktoś dokarmia... głaszcze... i kocha :loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Wspaniałe zdjęcia ze spaceru :loveu: i nie dziwię się słabości do Azayaki, piękna dama :crazyeye::lol: Quote
Shirai - Koki Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Nareszcie Kateczka sie zmobilizowalas...:lol:, wycieczka jak widac po zdjeciach udana. Tanek wedlug mnie to chyba juz wiekszy niz Shirai i taki sliczniusi, Kateczka musze zapytac ile wazy ? Shirai 27 kg :evil_lol:. A ten maluszek czy to tak akitka o ktorej mowilas wczesniej ? Czyli brat Tanka ? Pozdrawiam Quote
Kateczka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 niedzielny mecz pańcia :) Najwierniejsi kibice nie boją się nawet słońca...kiedy mają prysznic pod nosem a teraz już wczorajsza wyprawa na Morasko koło Poznania :p bliziutko a jak ładnie już trochę podnosze nogę do siusiania:cool3: mój skarb zdziwiony:lol!: dalej Katka...idziemy :D pierwsze wspólne zdjęcie:loveu: dorodny już ze mnie młodzieniec Quote
Angelika_Roser Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Super fotorelacja!! Ależ on rośnie :razz: Quote
Kateczka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 tak Mini jest po tym samym tatusiu :) tylko mamusie inne:razz: Tanio ważył przedwczoraj 25 kg:crazyeye: byliśmy odebrać rodowód i zamontować w młodym chipa.... to chyba dużo jak na 5 mieisęcy:razz: a trochę go przygładzamy ostatnio i odzyskał linię I zeby było jasne..te kraty to tak wiecie..odgradzają wejście do hoteliku...ale psiaki tak smiesznie wygladały:evil_lol:że nie mogłam pomyślec o nich inaczej jak biedne zamknięte Akitki jeszcze ostatnich pare zdjęc z popołudnia z pańcią...tanio chyba lubi jak mam urlop... tylko Katka...nie wklejaj tego zdjęcia :P Quote
Shirai - Koki Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kateczka napisał(a):tak Mini jest po tym samym tatusiu :) tylko mamusie inne:razz: Tanio ważył przedwczoraj 25 kg:crazyeye: byliśmy odebrać rodowód i zamontować w młodym chipa.... to chyba dużo jak na 5 mieisęcy:razz: a trochę go przygładzamy ostatnio i odzyskał linię Czyi Tanek ma 5 miesiecy, a ja myslalam ze jest miedzy naszymi 2 tygodnie roznicy, a Shirai 16 sierpnia bedzie mial juz 7 miesiecy,, czyli za 3 dni...:multi:, a jezeli chodzi o linie to ostatnio Shiria sam o nia zadbal, wogole nie chce jesc :shake: Quote
Guest Madziadalena Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Urocze zdjęcie :lol: http://1.1.1.2/bmi/img14.imageshack.us/img14/15/dsc06364i.jpg Za to tutaj wygląda jak prawdziwy władca okolicy, piękny Twój Tano:loveu: http://1.1.1.4/bmi/img44.imageshack.us/img44/6861/dsc06373f.jpg Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Kateczka, rozpłynęłam się przy fotach Twoich kociaków :loveu::loveu::loveu: Od małego ma słabość do kotów i jak widzę takie pięknoty to po prostu wymiękam :loveu::loveu::loveu: http://img80.imageshack.us/img80/9239/dsc03810.jpg http://img34.imageshack.us/img34/2672/dsc03818o.jpg Quote
Agappe Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Kateczka']niedzielny mecz pańcia :) Najwierniejsi kibice nie boją się nawet słońca...kiedy mają prysznic pod nosem http://img31.imageshack.us/img31/1093/dsc06228m.jpg http://img212.imageshack.us/img212/7382/dsc06230o.jpg hahah cudo ;) prysznic przeżył to spotkanie? :evil_lol: no dobrze ponadrabiałam odrobinę zaległości.. czas iść spać ;) Dobranoc Quote
Kateczka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Tanoshii wazył wczoraj 28.5 kg:-o ja nie wiem moze ja go czymś pase...ale on gruby przeciez nie jest....moze super szczupły tez nie ...ale masy ostatnio nabiera coraz bardziej....:cool3: mam w domu potwora....musze znów powrzucać zdjęcia Quote
adriatom Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Tak - koniecznie- nowe zdjęcia- brzmi dobrze ! Quote
Shirai - Koki Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Kateczka napisał(a):Tanoshii wazył wczoraj 28.5 kg:-o ja nie wiem moze ja go czymś pase...ale on gruby przeciez nie jest....moze super szczupły tez nie ...ale masy ostatnio nabiera coraz bardziej....:cool3: mam w domu potwora....musze znów powrzucać zdjęcia Ha ha ha, my dzisiaj po twoim poscie Kateczka tez wazylam sie z Shirai'em razem wazymy 79 kg ??? to ile wazy Shirai'ek ??? Quote
Kateczka Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Shirai......ile:diabloti: kolejna wyprawa w laski...Tano i jego podrózna micha...i reszta zestawu trzeba odpocząć przed podróżą powrotną :eviltong:...ale czujny był nadal Quote
Kateczka Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 pierwsze zdjecie jak próbujemy stać wystawowo....trzeba wreszcei się przyłożyć:mad: wiem, ze postawa nie ta...ale chociaż zaczął stac :oops: na wystawie bedzie taka konkurencja...chociażby Mini Mini....a Tano nie lubi i juz.... aha...i musze się pochwalić...dziś idziemy z Taniem pierwszy dzień do szkoły....nie dość, ze powinien iść do przedszkola w tym wieku...a ja rzuciłam się na posłuszeństwo myśląc, że umie troche za dużo jak na przedszkole...to pani stwierdziła, że przy jego wiedzy:cool3: mozna się pokusić nawet o posłuszeństwo rozszerzone...ja w młodego wierze:lol:tylko pytanie jak zareaguje na taką ilosć przyjaciół w koło i zmuszanie go przez 2 godziny do wykonywania komend:roll: w każdym razie sie pochwalimy a tymczasem pierwsza kompiel....bo trzeba się jakoś dziś prezentowac :cool3: i jeszcze Miłosz błagający żeby nie wyrzucać jego fotela z innymi zbędnymi rzeczami:eviltong: Quote
Jurki :oD Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Jaki On ma ładny pyszczek, chyba się zakochałam :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 My też uczymy się komendy "postawa" od dłuższego czasu, powoli coś z tego wychodzi, jak dobrze pójdzie to w poniedziałek zgłaszam Gina na klubówke do Łodzi, Kazoku Kanshin pokaże się w trochę większym składzie :loveu: Ciekawa jestem jak moje Szczęście będzie się zachowywać.... pozdrawiamy i całuski dla Tanoshiego :bluepaw: :buzi: Quote
Angelika_Roser Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Pyszczeczek rzeczywiście ma słodziasny :loveu: a jak w tej wannie grzecznie siedzi :razz: Quote
Jurki :oD Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Angelika_Roser']My też uczymy się komendy "postawa" od dłuższego czasu, powoli coś z tego wychodzi, jak dobrze pójdzie to w poniedziałek zgłaszam Gina na światówkę do Łodzi, Kazoku Kanshin pokaże się w trochę większym składzie :loveu: Ciekawa jestem jak moje Szczęście będzie się zachowywać.... pozdrawiamy i całuski dla Tanoshiego :bluepaw: :buzi: Angelika chodziło Ci o klubówkę w Łodzi ;) bo my też tam będziemy :cool3: Quote
Recommended Posts