Kateczka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 jeszcze kilka :) z Taniulki perspektywy...Ja :P ukochany smok czekający w domu :) Quote
adriatom Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 fajowo się bawicie, a u Nas zimno i było biało, posypało śniegiem. Quote
łamAga Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Świetne zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!!!!! http://img840.imageshack.us/img840/9360/img3623v.jpg a to niebo :crazyeye: rewelacja !!!! Quote
Agappe Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ta wasza wiosna to chyba sie przeterminowała tak patrząc za okno i w termometr ;) [quote name='Kateczka'] z Taniulki perspektywy...Ja :P http://img51.imageshack.us/img51/6315/img3660b.jpg fajne Quote
Kateczka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Fakt najcieplej nie było ale na pogode nie mogę narzekać :) Quote
tatalka2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Świetne zdjęcia :) Widać, że aparat się spisuje :D Ah, jak fajnie widzieć swobodną kitkę. Ja mogę pomarzyć... :(Powtarzam się i będę nadal bo żal mi tyłek ściska, że Twoja psinka może biegać luzem :P Quote
Kateczka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Zal Ci, ze Taniulka moze biegać ;) niedobra :P A tak serio....trochę pracy i powinno byc ok...na prawdę :) nie martw się tez miałam taki okres, ze mi się płakać chciało bo myślałam, ze pies ma mnie głeboko w poważaniu ;) Quote
tatalka2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Heh :P Dokładnie wiem o czym piszesz z tym 'poważaniem'...i to baaardzo głębokim :/ Ja naprawdę się staram z nią ćwiczyć. Mam tę cholerną linkę i kiedy na niej jest to mało jej skrzydła anioła nie urosną...a jak tylko bym ją puściła to koniec, głuchnie i mogę sobie wołać a ona leci w zupełnie innym kierunku niż ja idę i hasa zadowolona :( Nie wiem co robię źle. Mam natomiast taką jedną obserwację. Będąc z nią na spacerze na nieznanym dla niej terenie puściłam ją luzem żeby zobaczyć jej reakcję właśnie. (Była brzydka pogoda więc żadnych ludzi z psami nie było). Zdziwiłam się bo Rozi biegała blisko mnie, spoglądała gdzie jestem, podążała za mną (ale nie zbliżała się na wyciągnięcie ręki). Tak sobie szłyśmy, szłyśmy aż w końcu zaczęłyśmy się zbliżać do naszych znajomych okolic. Jak psina się zorientowała, że podążamy w kierunku domu od razu czmychła w inną stronę i za chiny nie chciała do mnie przyjść :/ Zczaiłam się za drzewami i dopiero po hm...15 minutach patrzę a ona zadowolona biegnie sama w kierunku domu. Ruszam się z nią dużo bo wiem, że tego potrzebuje, ale mam wrażenie, że ona by chciała sama sobie dozować ruch i wracać do mnie i do domu wtedy kiedy ona tego chce....(a zapięcie na smycz nie zawsze oznaczało powrót do domu). Ależ się rozpisałam, wybaczcie...ale nie wiem co robię źle :( ? Quote
łamAga Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dlaczego tutaj nic sie nie dzieje ???????? :roll: Quote
Kateczka Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 no fakt...wstyd nam strasznie...ale sporo się u ans pozmieniało i wpadałam raczej poogladac innych ;) T aniulka :) Quote
łamAga Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='Kateczka']no fakt...wstyd nam strasznie...ale sporo się u ans pozmieniało i wpadałam raczej poogladac innych ;) To chociaz od czasu do czasu poprosimy o zdjęcia w miare mozliwosci :lol: http://img850.imageshack.us/img850/8855/img5483l.jpg śliczny obrazek , koteczek z psem :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pina_collie Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 On jest cudny :) ps. nie długo jadę do Poznania i może na spacerek się z psami wybierzemy :D :D Quote
Kateczka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 zdjęcia jakieś ogarnę ;) a co do spaceru to raczej odpada bo Tano jak na akiciego samca przystało nie akceptuje innych panów w towarzystwie...no chyba, ze mają pare miesiecy i siusiają jak suczka wtedy nie zwraca na nie uwagi :) Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Kateczka napisał(a):zdjęcia jakieś ogarnę ;) a co do spaceru to raczej odpada bo Tano jak na akiciego samca przystało nie akceptuje innych panów w towarzystwie...no chyba, ze mają pare miesiecy i siusiają jak suczka wtedy nie zwraca na nie uwagi :) Super :multi: to czekamy na zdjecia :loveu: Quote
adriatom Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 A co to Katka ? Marzenia się spełniły ? I tak powinno być ! Parka ? Quote
Recommended Posts