Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

po bardzo bardzo długich namysłach...namowach Shirai:eviltong:(dziękujemy) i zmuszeniu się do nauki obsługi wklejania zdjęc...postanowiłam założyć mojemu potworowi galerię...a co tam niech się chłopak cieszy

Tanoshii-Harumi Mała Yakuza to najlepszy prezent od Sylwii jaki mogliśmy sobie wymarzyć, a raczej od Zuzka i Teqilki.

Tano wczoraj skończył 20 tygodni i stracił trzeciego kiełka, a teraz lezy obok mnie z kością i zastanawia się po kiego grzyba mu galeria:evil_lol:

Zeby nadrobić szczęniece zaległości fotogaleryjne zabieram się do pracy:oops:
gdyby mi jeszcze ktoś podpowiedział czy istnieje jakis szybki sposób na wklejanie tu fotek byłabym wdzieczna

Taki byłem

a taki jestem teraz

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Nareszcie galeria, super :multi: Ależ ten Tano był i jest piękny :crazyeye: .. i duży :lol: Rudzielec z szarym meszkiem na pyszczku, cudo :loveu:

Ciekawa jestem, jak układają się jego stosunki z Pipi :evil_lol:

Posted

:multi::multi::multi::multi: Kateczka jak bardzo sie ciesze, ze nareszcie blizniak Shirai'ka ma galerie, Tanek niech sie tutaj nie zastanawia tylko kosci pilnuje ;). Kateczka powiem, ze jestem w szoku rozmiarow Tanka, poraz kolejny zapytam ile on wazy, na pewno wiecej niz Shirai :crazyeye:, ale jest sliczniuch...chetnie bym go wytarmosila jak by sie dal :loveu:. Cudo cudo cudo :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

:oops:
Tanoshii kocha Pipi...ona jego juz trochę mnie....szukam jakiegoś zdjęcia z Miłoszem drugim kocim przyjacielem...wiecznie lizanym z niezmiernym uczuciem:eviltong:ale jakoś nie mogę znaleźć...Miłosz wstydliwy jest raczej

Tano nie dosć, ze został oficjalną maskotką beklasowej drużyny...to nawet próbuje brać czynny udział w rozgrzewkach....

Posted

Pierwsza wystawa :D jako obserwatora oczywiscie......i moja ukochana Azayaka...teraz już Championka:loveu:

Znowu meczyk...tym razem w przerwie odpoczynek

Nietoperz :evil_lol:

i trochę Miłoszka solo

hehe Pawła napadły szczeniorki Zuzkowo-Whiskowe...takie były malutkie wtedy...kurcze ale ten czas leci

Brat po tym samym ojcu:evil_lol:

Posted

ja przepraszam, ze tak męcze ale muszę trochę nadrobić żeby dość do teraźniejszości :roll:

Pierwszy wypad nad jeziorko

i kolejny....

i na razie zakończymy:oops: dziękujemy za uwagę. odpowiadając jeszcze na pytania...nie wiem ile ten smok wazy moze z tone:evil_lol: ludzie myślą, ze to już dorosły pies...a tu wszytsko przed nim

Guest Madziadalena
Posted

Tano jest boski :lol:

http://img193.imageshack.us/img193/406/dsc05948v.jpg

Niesamowite oglądac przemianę takiego maleństwa w dzisiejszego kawalera.
Mam nadzieję, że podzielisz się z nami jeszcze niejednym zdjęciem rudzielca, bo jest na co popatrzec :)
I jakby się tak dało..wrzucic dodatkowe fotki nieśmiałego Miłosza i Pipi, byłoby super :)

Posted

Zameczac...Kateczka to nie po to Cie zameczalam o galerie Tanka, zebys teraz przepraszala...za co... ze masz takiego sliczniusiowatego misia - pysia (to z reklamy Tesco )...jak bedziesz tak pisala to mam na siebie sposob dostaniesz :mad:...juz wiesz czym :diabloti:

Posted

Pewnie,że pękam z dumy Kasiu, i jestem niesamowicie wdzięczna Pawłowi i Kateczce,za to jak genialny,pełen miłości dom stworzyli Tankowi.
Bo serce się raduje najbardziej,gdy "wychuchany" i "wydmuchany" u nas maluszek, ma tak dobrze w nowym domku,ze sami lepszego bysmy nie stworzyli.Uściski dla Tanka,Pipi i Miłosza oraz dla Was Kochani :loveu:.

Guest Madziadalena
Posted

Popieram, śliczny widok :loveu:

Posted

dziękujemy Adasiu za śliczne zdjęcia:loveu: i oczywiscie za wspaniałą akitkową "wspinaczkę". w miarę mozliwosci prosimy o jakieś dodatkowe dowody wycieczki...

juz nadrabiam zaległości:oops:

pierwszy raz Tanka...w wannie

standardzik...czyli jeziorko

Posted

ukochany Szop....tu jeszcze cały...w chwili obecnej przed operacją przyszycia ogona:evil_lol:...mam nadzieje, że przeżyje bo Tano z nim je, śpi...wychodzi na balkon, przychodzi do mnie do łazienki i razem gonią koty:cool3:

gubimy kiełki

taki podobno był kiedys Tanoshii:razz:

a teraz trochę moich ukochanych małczków
Samica Alfa...kot Pipi

i młody kot Miłosz

kiedyś był malutki:evil_lol:

Guest Madziadalena
Posted

Choc szczerbaty, to nadal śliczny pysio, no i te kocie słodkości :loveu: do zagłaskania :lol:

Posted

tyle zdjec nawklejałam...i się wywaliło wszystko:scream7:
dziś już nie podejde do tego zadania drugi raz:puppydog: idziemy spac.....jesteśmy zmęczeni bo uczylismy się pływać:evil_lol: dobrej nocki